Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 07, 22:18)
O kokias isvadas darom kai zinom kad taip ir ne kitaip yra? Ar pakanka tik zinoti?
[...]

QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 07, 23:03)
Taip pat noretusi pridurti, kad bet koks besaikis vartojimas "fizinio maisto" yra zenklas, jog zmogui truksta energijos.
[...]

LinguLingu, aisku, kad reik kazka keist gyvenime, tai vat ir kalba mokintis pradesiu, tiksliau jau pradejusi esu ir nemazai ismokusi, bet tikiuosi kad kalbos kursai duos dar geresniu rezultatu. Be to, susiradus darba, siaip ar taip viskas pasikeistu, tas nerimas dingtu... Dabar tiesiog bandau su savo smegenelem susitvarkyti ir tiketi, kad viskas bus gerai smile.gif aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif
beje, del tos energijos trukumo, tai o ka daryt, kad jos netruktu? g.gif nes as visalaik ta siejau su nukritusiu cukraus kiekiu kraujyje, tai suvalgai koki sokolada ir toliau leki kaip raketa blush2.gif

QUOTE(flesi @ 2011 08 08, 13:19)
Rocco, kai organizmas reikalauja saldumynų, paprastai jam trūksta baltymų. peržiūrėkite savo mitybą, ar pakankamai gaunate baltymingo maisto. Ypač naudinga vartoti baltymus vakarienei.

oho, apie tai dar nesu girdejusi g.gif pasidomesiu, aciu 4u.gif

QUOTE(Tauri @ 2011 08 08, 14:01)
Atvažiavus į naują šalį, aš taip valgiau saldumynus kokius daugiau nei pusę metų.. Po to praėjo smile.gif Bet jei Tu nuo vaikystės..

aha, as nuo vaikystes, bet dabar jauciu, kad tas ypac sustiprejo ir jau valgau tiesiog is iprocio, zinodama kad bus labai gera tas tris minutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 09 rugpjūčio 2011 - 10:54
Sveikutes,
vakar atradau sia tema ir labai susidomejau. Daug ko nezinau, bet labai idomu ir ir toliau ieskosiu info ir kaip sau prisitaikyti. Aciu Jums, kad sukurete toki skyreli wub.gif

o kaip to isvengti unsure.gif man pasaulis grazus bet del apykantos taip jus visiskai teisi drinks_cheers.gif jai kas ant manes uzsirauna tad jau parsideda doh.gif doh.gif tai negi taip visa gyvenima as su jom ir vargsiu ax.gif
[/quote]

Ir as turiu karpu, ant desines kojos pado, mozaikines. Niekas ju nemato, bet vis pagalvoju, kaip butu galima jas numarint nebeduodant "energijos" joms reikalingos. Gal galetumet patart, su kokiais negatyviais jausmais jos susijusios, butent ant desinio kulno. o mano vyrui viena nepasiduodanti ant desines pedos virsutinej daly.

QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 05, 13:56)

Mieloji, stubura strenu srityje veikia musu beimes del finansu.Jei zinai konkreciai kuris slankstelis, butu galima smulkiau panagrineti kas tai galetu buti:)

Prisijungiu prie sio klausimo. Man rado, kad nyksta penkto ar septinto nugaros slankstelio kampas, nuotraukoje matosi. Gal galit pakomentuoti su kuo tai susije?
Atsakyti
tytuka,2011 08 09, 12:02]
Sveikutes,
vakar atradau sia tema ir labai susidomejau. Daug ko nezinau, bet labai idomu ir ir toliau ieskosiu info ir kaip sau prisitaikyti. Aciu Jums, kad sukurete toki skyreli  wub.gif
o kaip to isvengti  unsure.gif  man pasaulis grazus bet del apykantos taip jus visiskai teisi  drinks_cheers.gif  jai kas ant manes uzsirauna tad jau parsideda  doh.gif  doh.gif  tai negi taip visa gyvenima as su jom ir vargsiu  ax.gif

Ir as turiu karpu, ant desines kojos pado, mozaikines. Niekas ju nemato, bet vis pagalvoju, kaip butu galima jas numarint nebeduodant "energijos" joms reikalingos. Gal galetumet patart, su kokiais negatyviais jausmais jos susijusios, butent ant desinio kulno. o mano vyrui viena nepasiduodanti ant desines pedos virsutinej daly.
Prisijungiu prie sio klausimo. Man rado, kad nyksta penkto ar septinto nugaros  slankstelio kampas, nuotraukoje matosi. Gal galit pakomentuoti su kuo tai susije?

Likau nesupratusi ar 5 ar 7?

Visos bedos ima atsirasti arba gileti kai zmogus nemyli saves ir tiki i "blogi" - tai pykti, kerstas, neapykanta, negrazu, negaliu, neimanoma, o kodel as, o kas man is to, o kam to reikia,neiseis, nesamones ir t.t. ir t.t. Gyvenant tokiose programose fizinis kunas ima siusti signalus skausmu, berimais,mieguistumu,energijos stoka...ENERGIJA MeS Mokomes generuoti - MALDA,atgaila, teigiami isgyvenimai, vaiksciojimas gamtoje, pratimai, meditacija, klasikine muzika, bet kokia patinkanti veikla, o svarbiausia MEILE VISKAM.Taip pat labai svarbu ziureti ka dedam i burna.Atnasaukim maista pries dedami kasneli i burna kaip tai daro Krisnaitai ir palaimintas maistas nebebus tokia nasta musu fiziniam kunui.Tai vienintelis kas mane isgelbejo ir toliau gelbsti nuo prieraisos prie maisto, kuri sustiprejo po prieraisos prie alkoholio.Siuo metu esu laisva nuo abieju smile.gif Tai tokia palaima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 09 rugpjūčio 2011 - 13:39
QUOTE(Rocco @ 2011 08 09, 11:53)
beje, del tos energijos trukumo, tai o ka daryt, kad jos netruktu?  g.gif nes as visalaik ta siejau su nukritusiu cukraus kiekiu kraujyje, tai suvalgai koki sokolada ir toliau leki kaip raketa  blush2.gif

Tai būtent saldumynai labai greitai ir labai trumpam suteikia energijos antplūdį. Po to atsiranda priklausomybė: dar dar dar saldumynų. Jeigu mityba būtų teisinga, pakankamai baltymų, angliavandeniai ne "cukriniai" o iš daržovių, kruopų, nebūtų tokių šuolių.
Atsakyti
=Rocco,2011 08 09, 11:53]
beje, del tos energijos trukumo, tai o ka daryt, kad jos netruktu?  g.gif nes as visalaik ta siejau su nukritusiu cukraus kiekiu kraujyje, tai suvalgai koki sokolada ir toliau leki kaip raketa  blush2.gif

Cukraus tokius sokinejimus sutvarko zaliu lapiniu darzoviu sulciu gerimas ryte arba per pietus.Chlorofilas organizme keicia musu krauju sudeti, valo ir stiprina, todel jau savaites begyje cukraus kiekis normailzuojais:)

Pasiskaityti verta Victoria Boutenko seimos istorija:) ir is ju pasimokyti
Atsakyti
Ar tiesa, kad sergant peršalimo ligomis negalima maudytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 08 09, 18:57)
Ar tiesa, kad sergant peršalimo ligomis negalima maudytis? smile.gif

Kodel tave tai domina?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 09, 17:00)
Kodel tave tai domina?

Nes aš jau kuris laikas sergu ir kuris laikas jau nesimaudžiau, nes namie esu ir guliu lovoj smile.gif Mano draugas sako negalima maudytis kai sergi, o ir iš seniau taip aplinkiniai sakydavo..
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 08 09, 19:00)
Nes aš jau kuris laikas sergu ir kuris laikas jau nesimaudžiau, nes namie esu ir guliu lovoj smile.gif Mano draugas sako negalima maudytis kai sergi, o ir iš seniau taip aplinkiniai sakydavo..

Manau, kad sergančiam po dušu nusiprausti būtina.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 09, 18:01)
Manau, kad sergančiam po dušu nusiprausti būtina.

Ačiū, Vaižgante 4u.gif Būtent tokio atsakymo man ir reikėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 09, 14:36)
Likau nesupratusi ar 5 ar 7?

Visos bedos ima atsirasti arba gileti kai zmogus nemyli saves ir tiki i "blogi" - tai pykti, kerstas, neapykanta, negrazu, negaliu, neimanoma, o kodel as, o kas man is to, o kam to reikia,neiseis, nesamones ir t.t. ir t.t. Gyvenant tokiose programose fizinis kunas ima siusti signalus skausmu, berimais,mieguistumu,energijos stoka...ENERGIJA MeS Mokomes generuoti - MALDA,atgaila, teigiami isgyvenimai, vaiksciojimas gamtoje, pratimai, meditacija, klasikine muzika, bet kokia patinkanti veikla, o svarbiausia MEILE VISKAM.Taip pat labai svarbu ziureti ka dedam i burna.Atnasaukim maista pries dedami kasneli i burna kaip tai daro Krisnaitai ir palaimintas maistas nebebus tokia nasta musu fiziniam kunui.Tai vienintelis kas mane isgelbejo ir toliau gelbsti nuo prieraisos prie maisto, kuri sustiprejo po prieraisos prie alkoholio.Siuo metu esu laisva nuo abieju smile.gif Tai tokia palaima  ax.gif

Man stuburo nuotrauka medikas balsu pakomentavo, neturiu rastisko aprasymo, kad pasitikrinciau. Todel ir parasiau 5 ir 7, nes apie tuos kalbejo (sake, kad du slanksteliai virsutines stuburo dalies).
Aciu 4u.gif
Atsakyti
yra problema is moteriskos puses, nereguliarus ciklas, budavo, kad ju nera po puse metu, taciau net ju nebunant ivyko stebuklas ir as pastojau. po dukros gimimo lyg ir pora metu ciklas buvo normalus, bet dabar vel pradejo streikuoti g.gif na ir siaip visomie uzdegimai, endometrioze ir visa kita. tia lydi visa moteriska gimine is mamos puses.

p.s. " negaliu, neimanoma, o kodel as, o kas man is to, o kam to reikia,neiseis, nesamones ir t.t" - sitos problemos manau daug ka kankina, nepasitikijeimas savimi, per didelis galvojimas, o kas jeigu ir t.t. bet kaip sito atsikratyt? lenda tos mintys i galva ir neina ju isvyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 10 rugpjūčio 2011 - 09:33