Del kokiu priezasciu gali buti odos alergijos?
QUOTE(klaara @ 2011 09 04, 19:49)
Man pasirodė,kad pagrindinė jūsų problema-gylio nebuvimas-galbūt vertėtų į viską pažvelgti šiek subtiliau,be tokios didelės kontrolės(o tai ir yra įtampa)-tada gal ir vaikystė pasirodys ne tokia šviesi(jokiu būdu neteigiu,kad ji buvo kažkokia labai sunki ar pan),ir ta sėkmė ne tokia didelė ir tada atsiras galimybė į viską pažiūrėti ne taip pakylėtai ir tikriau-kitaip tariant pradės vertis tikri dalykai,neužpozityvinti.Sėkmės 

Keliskart perskaiciau jusu posta ir toks jausmas perbego, jog yra taiklumo zodziuose

Ir vis dar nezinau, ar tas pozityvus matymas ir mastymas - tik patogu, ar tikra, ar matau taip ir taskas..
Nuosirdziai bandau kapstyt. Labai dekinga uz pastebejimus. Jei dar kils izvalgu - lauksiu!
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 04, 20:02)
Ir vis dar nezinau, ar tas pozityvus matymas ir mastymas - tik patogu, ar tikra, ar matau taip ir taskas..
o ar pozityvus mąstymas ir matymas jaučiamas širdimi? Na ta prasme,žinoti ir jausti-du skirtingi dalykai.
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 04, 19:02)
Keliskart perskaiciau jusu posta ir toks jausmas perbego, jog yra taiklumo zodziuose
Sutinku, kad ziuriu pakyletai, ir sviesiai, del to atrodo kiek pavirsutiniskai. Esu maximaliste. Perfekcioniste.
Nuosirdziai bandau kapstyt. Labai dekinga uz pastebejimus. Jei dar kils izvalgu - lauksiu!

Pati pasakei vieną diagnozę- perfekcionistė ir maximalistė. Perfekcionistė visuomet gyvena įtampose, kurios ir tampa ligų priežastimi.
O mano žodžius supratai klaidingai, todėl patikslinsiu. Buvo laikotarpis mano gyvenime, kai man neleido nieko planuoti- jeigu pasakydavau, kad išvažiuosiu į Kauną lygiai 9-ą, būtinai kas nors sutrukdydavo ir tuo laiku neišvažiuodavau arba neišvažiuodavau išvis. Kai tie daykai pradėjo kartotis, supratau, kad man davė pamokėlę liautis viską kontroliuoti. Tada sakydavau taip: galbūt devintą valandą išvažiuosiu į Kauną. Žodis 'galbūt" yra stebuklingas, nes jį sakant sumažėja vidinė įtampa. Mėginimas viską savo gyvenime kontroliuoti yra viena iš ligų priežasčių.
Siūlau liautis norėti būti tobulai, tai yra neįmanoma...Moters stiprybė yra jos silpnume ir nebijojime to pripažinti...

QUOTE(Gurmano @ 2011 09 04, 20:02)
paziurekit cia
http://www.youtube.c...h?v=NkK4Wj9Hgpo
gal kils minciu pamastymams

kaip įdomu...
S.Lazarevo knygos nėra skirtos pradedantiesiems. Jos ne vieną išgąsdino...
Papildyta:
Šioje temoje jau ne kartą buvo kalbėta apie tai, kad odos ligų nėra. Reikia ieškoti, kuris organas negaluoja ir per odą duoda signalą.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 04, 18:58)
Del kokiu priezasciu gali buti odos alergijos?
Šioje temoje jau ne kartą buvo kalbėta apie tai, kad odos ligų nėra. Reikia ieškoti, kuris organas negaluoja ir per odą duoda signalą.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 04, 20:42)
Pati pasakei vieną diagnozę- perfekcionistė ir maximalistė. Perfekcionistė visuomet gyvena įtampose, kurios ir tampa ligų priežastimi.
O mano žodžius supratai klaidingai, todėl patikslinsiu. Buvo laikotarpis mano gyvenime, kai man neleido nieko planuoti- jeigu pasakydavau, kad išvažiuosiu į Kauną lygiai 9-ą, būtinai kas nors sutrukdydavo ir tuo laiku neišvažiuodavau arba neišvažiuodavau išvis. Kai tie daykai pradėjo kartotis, supratau, kad man davė pamokėlę liautis viską kontroliuoti. Tada sakydavau taip: galbūt devintą valandą išvažiuosiu į Kauną. Žodis 'galbūt" yra stebuklingas, nes jį sakant sumažėja vidinė įtampa. Mėginimas viską savo gyvenime kontroliuoti yra viena iš ligų priežasčių.
Siūlau liautis norėti būti tobulai, tai yra neįmanoma...Moters stiprybė yra jos silpnume ir nebijojime to pripažinti...

Pritariu

Bet kai isvyka ar kelione darbine, ir esu grupes dalis, sudetinga sakyt "galbut" - yra zodis "reikia - busiu".. ir is to itampa tebekils, nes negaliu pavest zmoniu, ir vis tiek stengsiuos, kad taip nebutu...

QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 10:18)

Pritariu

Bet kai isvyka ar kelione darbine, ir esu grupes dalis, sudetinga sakyt "galbut" - yra zodis "reikia - busiu".. ir is to itampa tebekils, nes negaliu pavest zmoniu, ir vis tiek stengsiuos, kad taip nebutu...

Nu va,ir vel pati sau prieštaraujat

"del ko man ir kyla sie klausimai..nes isties gyvenu labai pozityviom mintim, be stresu, baimiu, itampu, tiesiog laimingai! Kas galetu buti priezastimi?
"
QUOTE(klaara @ 2011 09 05, 10:56)
Nu va,ir vel pati sau prieštaraujat
ir..neteko dar sutikt,deja,nei vieno žmogaus,kuris gyventų absoliučioj palaimoj-be stresų,be baimių..
"del ko man ir kyla sie klausimai..nes isties gyvenu labai pozityviom mintim, be stresu, baimiu, itampu, tiesiog laimingai! Kas galetu buti priezastimi?
"

"
Na, nereikia isivaizduoti apbsoliuto

Tiesiog - darbas ramus, idomus, kurybiskas, puikios darbo valandos, neturim skolu, kazkokiu uzgriuvusiu rupesciu..sveikas vaikas, turim namus, masinas, aprupinta buiti, sveikus aplinkinius, draugu.
Nzn, kodel tureciau niurzget!

QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 12:27)
Na, nereikia isivaizduoti apbsoliuto
AIsku, visko yra, bet persvara toli grazu ne ton pusen
Tiesiog - darbas ramus, idomus, kurybiskas, puikios darbo valandos, neturim skolu, kazkokiu uzgriuvusiu rupesciu..sveikas vaikas, turim namus, masinas, aprupinta buiti, sveikus aplinkinius, draugu.
O jei dziaugiuos tuo, ka turiu - tai pavirsutiniska ir netikra. Musuose sakyt kad viskas blogai - darosi norma.. antraip - nesuprantamai uzpozintyvintas esi, kask, kol rasi, kas blogai, nes gerai but paprasciausiai negali