Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 15:41)
Viskas ratais ratais, uzuominon, paryskintais mano atsakyme sakiniais kur priespriesa ar kas. Senbuves, ismanancios juk esat, tai draugiskai ir paprastai galit atsakyt - be negatyviu emociju, m?  4u.gif o jei taip negalima, tik ratais - tai irgi atsakymas.

Negi nesupranti, kad tos "išmanančios" tik minčių ir energijos semiasi g.gif Per kelis metus žinai kiek fenomenalių minčių galima prisirankiot lotuliukas.gif Liejat savo dūšią, o kiti siurbia ją...Kai dažnai čia lankiausi, apsirgau vien nuo postų lotuliukas.gif Nejuokauju g.gif Tokia neigiama jėga eina, kad eik tu sau...Stebiuosi, kad tokia tema dar iš vis laikosi, matyt, daug kam patarimo reikia. Bet čia jų tikrai negausit, tik sakinių šablonus, o jei bent kiek supratingesnės esat, tai "profės" jums smegenus sumaišys, ir liksit nesusipratusios...jei viešai pasidžiaugei, kad esi linksma ir pozityviai nusiteikusi, tai suvarė į miltus lotuliukas.gif Ar dabar sužinojai ligų priežastį g.gif Atsakymas: sergam nuo žmonių, kurie mus supa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 05, 19:23)
Atsakymas: sergam nuo žmonių, kurie mus supa lotuliukas.gif

as nekaltas - aplinka kalta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 09 05, 19:45)
as nekaltas - aplinka kalta  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, šiandien gi parašiau, kad moterys čia geros, bet būna, kad kuri nors ir savo pyktį išlieti užsuka. Ir tuoj pat materializavosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 05, 19:58)
Na va, šiandien gi parašiau, kad moterys čia geros, bet būna, kad kuri nors ir savo pyktį išlieti užsuka. Ir tuoj pat materializavosi.  ax.gif

Isties tai as neperskaiciau visu temu, tik pastaraja..
Neturejau jokio isankstinio vaizdo, tai, pamaniau, kad galima klaustelet... bet tiek, kiek pamaciau is sios temos atsakymu ir ypac tie, kurie liete mane.. tai tikrai ne visi atsakymai dvelkia nuosirdumu - pykit nepykit.
Bet saltuku, ironija ir arogancija, neva, as zinau viska, o tu ... et, ka ten tu (butent, "tu" doh.gif )... nieko neismanai ir mesteltos uzuominos nesupratai, nes as tai va iskart supratau viska. Aisku, uztikrintas tonas ir susireiksminimas begalinis... Nemalonu.
Zmones - tokios sudetingos sistemos, ju gyvenimai patys ivairiausi, ir is keliu postu susidaryt vaizdo apie zmogu ir jo problema, manau, neimanoma doh.gif ka jau kalbet apie umiai daromas isvadas. Tokioj temoj privalomas taktas, subtilumas, geranoriskas pasvarstymas, ar Jumi taip neatrodo?
Pulkit dabar, malkit i miltus.. einu arbatos pasidaryt.... yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 05 rugsėjo 2011 - 19:34
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 20:20)
Isties tai as neperskaiciau visu temu, tik pastaraja..
Neturejau jokio isankstinio vaizdo, tai, pamaniau, kad galima klaustelet... bet tiek, kiek pamaciau is sios temos atsakymu ir ypac tie, kurie liete mane.. tai tikrai ne visi atsakymai dvelkia nuosirdumu - pykit nepykit.
Bet saltuku, ironija ir arogancija, neva, as zinau viska, o tu ... et, ka ten tu (butent, "tu"  doh.gif  )... nieko neismanai ir mesteltos uzuominos nesupratai, nes as tai va iskart supratau viska. Aisku, uztikrintas tonas ir susireiksminimas begalinis... Nemalonu.
Zmones - tokios sudetingos sistemos, ju gyvenimai patys ivairiausi, ir is keliu postu susidaryt vaizdo apie zmogu ir jo problema, manau, neimanoma  doh.gif ka jau kalbet apie umiai daromas isvadas. Tokioj temoj privalomas taktas, subtilumas, geranoriskas pasvarstymas, ar Jumi taip neatrodo?
Pulkit dabar, malkit i miltus.. einu arbatos pasidaryt....  yu.gif

Galit atsipalaiduot-nieks nesiruošia čia pult smile.gif Nebent tokia jūsų įprastinė pozicija,tada-tebūnie smile.gif

Pabaigai tiek-nieko sudėtingo tame,ką jūs išvardinot nebuvo-elementarus klausimas apie elementarias problemas ir gan greit sulaukėt ne iš vienos dalyvės taiklių atsakymų,betgi netiko..Ne tai ne-jokių problemų smile.gif Jūsų gyvenimas-jūsų rūpestis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 09 05, 20:37)
Galit atsipalaiduot-nieks nesiruošia čia pult smile.gif Nebent tokia jūsų įprastinė pozicija,tada-tebūnie smile.gif

Pabaigai tiek-nieko sudėtingo tame,ką jūs išvardinot nebuvo-elementarus klausimas apie elementarias problemas ir gan greit sulaukėt ne iš vienos dalyvės taiklių atsakymų,betgi netiko..Ne tai ne-jokių problemų smile.gif Jūsų gyvenimas-jūsų rūpestis mirksiukas.gif

Tai vat kad nesu jokia kariaujanti, juolab tulzies pritvinkus - ne to cia uzsukau! smile.gif Tik issakiau nuomone. Neprasydama jokiu "uzglostymu" ar atsakymu, kurie patiktu man..tiesiog tokioj temoj, manau, nesuprantamas kai kuriu nariu tonas ir tiek 4u.gif
O apie savo laimes tik tam ir rasiau, jog butu aisku, jog nudienoj gyvenu, mastau ir jauciuos butent pozityviai, tad man ner aiski ligu kilimo priezastis. Ir iskart "Laime irodineti - dvasios ligu tureti.. "
Gal nebepletojam. Kam patarimai tinka - tas ir toliau klaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 05 rugsėjo 2011 - 20:19
QUOTE(ragnez @ 2011 09 05, 19:45)
as nekaltas - aplinka kalta  bigsmile.gif

Mano aplinka puiki ax.gif O visoms "daktarėms" tikrai kažko gyvenime trūksta g.gif Todėl ir ieško silpnesnių už save...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 05, 19:58)
Na va, šiandien gi parašiau, kad moterys čia geros, bet būna, kad kuri nors ir savo pyktį išlieti užsuka. Ir tuoj pat materializavosi.  ax.gif

Labas ir Tau 4u.gif Daržai ir darbai baigiasi, tai dažniau užsuksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 20:20)

Zmones - tokios sudetingos sistemos, ju gyvenimai patys ivairiausi, ir is keliu postu susidaryt vaizdo apie zmogu ir jo problema, manau, neimanoma  doh.gif ka jau kalbet apie umiai daromas isvadas. Tokioj temoj privalomas taktas, subtilumas, geranoriskas pasvarstymas, ar Jumi taip neatrodo?

Atejusiam cia zmogui tikrai nereikia rasyti ilgu postu, atverineti dusia, spinta ar rodyti apatinius blush2.gif uztenka parasyti ligos pavadinima, o sios temos nares isvercia ka jums savo liga noretu pasakyti jusu kunas. Bet kaip matau nei jo, nei sios temos nariu jus nelabai klausot..
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 09 05, 16:51)
man aktualus vaiko-mamos rysis 4u.gif  nes vaikas mano anginom serga..nes mama ragana pikta izeidi pasak sios teorijos blush2.gif  na nesu sventa..buna ir piktesni zodi pasakai g.gif  bet juk ir sakoma nelaikyti pykcio o issakyti kaip tai daro vaikai ax.gif

Jus teisi del to, kad reikia issakyti, nelaikyti, neslopinti savo pykti, tik reikia zinoti, kad toks paprastas ir lengvas budas kaip rekimas, piktu zodziu issakymas leistinas paprastam, primityviam zmogui. Protingas ir civilizuotas zmogus turi ismokti paleisti savo pykti kitu budu - t.p. civilizuotai, tuomet jis nesusirgs.
Del vaiku- labai svarbu skaitytis su vaiku, leisti jam issakyti savo nuomone, leisti jam buti seimoje lygiaverciu seimos nariu. Tik vaikas, kuris savo seimoje jauciasi tuscia vieta: suage tokie protingi, viska zino, viska daro del seimos geroves patys, visi tokie svarbus, o as - niekas, - tik toks vaikas serga angina.
Tonziles - saves pazinimo ausys, kam pasalintos tonziles, tam labai sunku suprasti save, pazinti save ir isgirsti savo vidini balsa, bet imanoma.. O kas girdi savo vidini balsa ir daro taip, kaip sako jis - niekada neserga angina.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 09 05, 20:09)

Labas ir Tau 4u.gif Daržai ir darbai baigiasi, tai dažniau užsuksiu rolleyes.gif

Prašom- mane pavaduosi, nes man nuo rugpjūčio vidurio darbų vis daugiau ir daugiau, nelabai beturiu laiko prie kompo prisėsti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2011 09 05, 19:50)
"Laime irodineti - dvasios ligu tureti.. "
Gal nebepletojam. Kam patarimai tinka - tas ir toliau klaus  drinks_cheers.gif

Idomu kodel viska sau pritaikai asmeniskai. Rasydama, kad laimes niekam nereikia irodineti, netgi turejau galvoje savo patirti. Dvasios spragos, tai ne nusikaltimas ir ne invalidumas, o tam tikros susiklosciusios aplinkybes jausmuose, pasaulio suvokime. Man negeda, kad as ju turiu. Tai zmogiska ir tikra.
Nesuprantu kam ieskoti tu, kurie tau pasakytu "tu tobulybe" . Jei is tiesu tai butu, nereiketu klausineti, o ir ligos nekamuotu. Ir visos komentuotojos neatrodytu krokodiles tarkos. doh.gif
Atsakyti