QUOTE(sena pažįstama @ 2011 11 15, 16:00)
1.tu nematei musu ir del musu nekovojai, lakstymai pas psichologus ir tavo depresijos gydymas buvo tau svarbiau uz mus".
Ir jei po tokiu mano zodziu visos depresuojancios nepadarys isvadu ir nesusiims, tada as pasiduosiu ir sakysiu, jog mano zodziai nepasieke adresato sirdies, jog buvau teisi, kad vaikai pasirinko stipresni teva.
2.Depresija-poniska liga, nepazeidzianti jokiu svarbiu organu, tai ne insultas, kai liekama suparalyzuotas, tai ne vezys, kur puvama gyvam, tai ne trauma, ne invalidumas, ne sizofrenija ar kita psichine liga, pazeidzianti smegenis. Puikiai depresija gydoma veikla(darbu/sportu/savanoriavimu) arba sunkesnes formos, pasireiskiancios simptomais-medikamentais.
3.P.s. pati depresija niekada nesirgau, bet artimoje aplinkoje tokiu zmoniu turiu. Ne vienas nenumire, neliko invalidas, ir depresija iveike. Bet jiems buvo noras isgyti.
Ir jei po tokiu mano zodziu visos depresuojancios nepadarys isvadu ir nesusiims, tada as pasiduosiu ir sakysiu, jog mano zodziai nepasieke adresato sirdies, jog buvau teisi, kad vaikai pasirinko stipresni teva.
2.Depresija-poniska liga, nepazeidzianti jokiu svarbiu organu, tai ne insultas, kai liekama suparalyzuotas, tai ne vezys, kur puvama gyvam, tai ne trauma, ne invalidumas, ne sizofrenija ar kita psichine liga, pazeidzianti smegenis. Puikiai depresija gydoma veikla(darbu/sportu/savanoriavimu) arba sunkesnes formos, pasireiskiancios simptomais-medikamentais.
3.P.s. pati depresija niekada nesirgau, bet artimoje aplinkoje tokiu zmoniu turiu. Ne vienas nenumire, neliko invalidas, ir depresija iveike. Bet jiems buvo noras isgyti.
1. pas psichoterapeutus turbut. keisti jusu klausimai. kad mama myletu KITA, kad ir vaika, turi myleti save pirmiausia ir savo poreikius, ir juolab nespajuti i juos!! kas is to, kad prisivers myleti, jusu supurtyta

2. poniska liga? neduok dieve jums patirti. kaip tik, man uz vezi, ir savo draugiu tarpe pasikalbam-baisiau PSICHINES LIGOS. ner baisiau uz nieka, kas pazeidzia smegenis. depresija-klastinga liga, suardanti serotonino santyki smegenyse, (seretoninas yra taip vadinamas laimes hormonas), ima nesigaminti jo tiek kiek priklauso, nuo to ir visokios mintys ir busenos. kai ligos PRADZIOJE vis numojama i ivairius liudesio pasireiskimus, vienoms gal susitvarko, o kitoms-organizmui neisakysi, (kaip negali isakyt sau, neik i tualeta kai iki ausu norisi, ar NENORETI gert vandens, kai sukepe lupos), taigi, jei dar plius genetika, ir amen, tie jausmai ir pojuciai, is kuriu taip saipotes mutuojasi i tikrus cheminius sutrikimus smegenyse. bent jau pripazinote,-ne jums tai suprasti. is depresiju vystosi dar rimtesnes ligos, psichozes ir tt.
3. sakau, turiu pazistamu tarpe ne vien su psich liga. zinau ir pozymius, ir visa kita-neduok dieve. nenoriu prisikalbeti, bet baisiausia liga, kai netenki SVIESAUS MASTYMO IR PROTAVIMO. vis pamastau, vezys ar kas, bet mirties akivaizdoj noriu is likt sviesaus mastymo, o ne pastirusiais palukais ir zvlignsiu apdujusiu. o jusu tas noras supurtyti ir isrekti-baisiai banalus. taip zmogaus nepagydysi. kaip tik autore ta ir daro, saunuole-eina pas gyd, tik zinoma, ju pilna cia yra nekvalifikuotu. juk einate dantis gydytis, skrandi. tai ko nurasyti psichoterapija? nes pas lietuvius depresija tarsi stigma

jus, ziuriu, botagu tik norite viens du gydyti viska. ar ir santykius seimoje sprendziat viens du? purtymais, riksmais? padeda, bet tik laikinai. pati zinote. sveikintinas jusu noras kovoti, padeti moterims, bet METODAI TIKRAI NE TOKIE TURI BUTI. ziuriu, pilna pas jus stereotipio mastymo. nesusimastote? tiesiog nieko naujo, dvelkiate 1980aisiais ir tiek. as cia nepiktai. apiplesiat pati save. budelius vadinate stipriais

ir vis neatsakote-moterims turetu patikti anot jusu tie purtymai, pamusimai, gero budelio pasisvaistymai, nes tai taikot tevu-vaiku, trenerio-vaiku santykiams. tai jums modelio pavyzdys. kodel tuomet tokio metodo netaikyti poroje ir iteisinti ? ir iteikti moterims, kad jos nenoretu nieko geresnio?