QUOTE(Mute @ 2006 03 10, 21:01)
gal ir yra dalis tiesos, kad pas mus yra nepabaigtos skyrybos. ir bendravimas tarp manes ir ex atsiliepa vaikams. Tik manau skyrybos nepabaigtos yra ex, as po 10 metu skyryby supratau, kad negaliu susirasti kito vyro, kad esu vis dar ex nuosavybe, nes kisasi ir reguliuoja mano asmenini gyvenima. Ir tai nesivarzydamas daro vaiku akyse. Jei butu normalus zmogus, nepaisant visko kad buvo, po skyrybu visdelto gali bendraut del vaiku normaliau, o ne kelti scenas viesoj vietoj.
Jei butume draugiskai sutare, kad ji ten gyvens, gal visam, gal kazkuri laika ir visa ta laika artimiau bendrautume, butu visai kitaip, o dabar...
O kas del dukros, visiskos laisves ji ten ir negavo, kaip kad tikejosi, tik tiek kad dabar jai labiau rupi materialiniai dalykai.
Jei butume draugiskai sutare, kad ji ten gyvens, gal visam, gal kazkuri laika ir visa ta laika artimiau bendrautume, butu visai kitaip, o dabar...
O kas del dukros, visiskos laisves ji ten ir negavo, kaip kad tikejosi, tik tiek kad dabar jai labiau rupi materialiniai dalykai.
vaikams kaip vaikams,pergyvens jie visa tai be jokių ypatingų traumų,toks gyvenimas.Labaiausia norėčiau,kad jūs padėtumėt pati sau,kad jūs pasijustumėt,stipresnė,netokia pažeidžiama,kad negalėtų jūsų joks ex puldinėti,skriausti,kaip suprantu gyvenimas jūsų neglostė,mylėkit labiau save.Tik padėdama pati sau,galėsit padėti ir vaikams,ar draugėms,ar dar kam nors,neskriauskit savęs,neskaudinkit.O dėl vaikų ir vyro ,aš rašiau aukščiau,nreikalingi jie jam,nebijokit taip labai,neims jis jų.Čia tikriausia yra svarbiausias tas momentas yra tas kada dukra grįž pas jus,o tas atsitiks ne taip ir už ilgo,ar jūs būsit pasiruošis ir tam momentui,kad ji gali ožiuotis ir dar labiau,ir neklausyti dar labiau,ir gali nakvoti nepareiti,ar jūs pasiryžusi jai neparodyti kaip jums tai baisu,bet galimas ir visai kitas variantas,kad apsiramins.Bet kaip jūs rašėt ji gudri ir protinga mergaitė,visaip gali būti.Ir tame elgesyje irgi bus tik parodymas,kaip jai blpgai buvo be jūsų,ir ji vėl bandys nubausti.Nežinau kur gyvenat,ir nežinau kokia jūsų finansinė padėtis,bet labai norėčiau,kad jūs apsilankytumėt pas psichologą,psichoterapeutą,kad rastumėt tą optimalų sprendimą ir sau ir vaikams.
Papildyta:
QUOTE(mjk @ 2006 03 10, 21:11)
visos viako problemos skirtos abiems tevams o ne tik mamai, aisku kas jau liecia grynai grynai moteriskus reikalsu, tai zinoma - mamai, BET...nereik taip sakyt, kad netirina jis tu ranku...
mano posakis buvo pavartotas su tikslu, jog kai yra skyrybos, jos apima viska, juolab vaikus. Siuo atzvilgiu, gal jma ir nereik tos mergaites, bet kad perkelia jauciama pykti ir kt. jausmus ex, tai gali but tiesa. Protingas vyras nebegtu pas advokata o pakalbetu su dukra bei nuvaziave abu su ja pas motina tryse pasikalbetu, bei gal but, dukra turetu gryzti namo, pas mama, nes taip perbegant, niekas problemu nesprendzia...
mano posakis buvo pavartotas su tikslu, jog kai yra skyrybos, jos apima viska, juolab vaikus. Siuo atzvilgiu, gal jma ir nereik tos mergaites, bet kad perkelia jauciama pykti ir kt. jausmus ex, tai gali but tiesa. Protingas vyras nebegtu pas advokata o pakalbetu su dukra bei nuvaziave abu su ja pas motina tryse pasikalbetu, bei gal but, dukra turetu gryzti namo, pas mama, nes taip perbegant, niekas problemu nesprendzia...
nebūtinai čia buvo bėgimas,o gal čia buvo pasitraukimas,tai irgi yra sprendimas.Protingas,neprotingas,nežinau,bet tokiu atveju apsilankyti pas advokatą irgi nėra blogai,kas gi žino ko jis ten buvo,jei buvo,gal jis norėjo išsiaiškinti visai kitus atvejus,pvz. kokios dabar jo teisės,jei vaikas gulasi į ligoninę ar reikalingas motinos parašas ,ar užteks tik jo,nors jis dabar kartu negyvena.Žodžiu sunku spręsti ką jis ten galvoja ar ne,jis gi čia nerašo.