Praejo metai, kai parasiau sia tema. Dabar jau galiu pasakyt, kad vis delto sulaukiau tos dienos, kada dukra pasake, kad nori sugrizti. tiksliau ji tiesiogiai to nepasake, as jai padejaut ai pasakyt tai paklausdama, nes ji tik kalbejo uzuominomis ir leido paskaityt susirasinejima su drauge, kur buvo parasytas jos noras sugrizti.
Kad ji noretu sugrizti, mums reikejo pereiti daug ka. Kartais atrode kad lyg ir gereja viskas, bet is tikro viskas buvo tik blogyn. Mokslai nusirito, su mokytojais nebesusikalbejo, del tokio jos elgesio gruodzio menesi buvo jos svarstymas mokykloj.. o po nauju metu is viso kosmaras... panelyte nusprende negrizti pas teva visa nakti, tipo nori pagyventi suaugusiu gyvenima

su ex jau buvome siek tiek pradeje bendraut, nes jam pagaliau dasilo, kad musu abieju bartynes nieko gero neduos. Tai po tokio dukreles siurprizo abu buvome soke

per visokius kanalus issiaiskinom su kuo ji yra, kur ja mate.. o baisiausia, suzinojome kad ji ta diena vartojo "ratus" - exstazy...
tevui ragelio nekele, o man tik sms atrasinejo, bet i jokias kalbas nejo apie grizima namo.. is policijos tokiu atveju jokios naudos, pasake kad ji 12 metu ir ji gali eit kur nori, paieska paskelbtu tik po 24 val

buvau pritrenkta tokio ju elgesio.. tik viena gerai, kad keliukams pranese, kad mes ieskom ir su kokia masina ji vazinejas.. tai apie 2 val man ja parveze, nes dukra pasake mano adresa, o ne tevo. po viso sito sekancia diena patys ja nuvezem pas nepilnameciu inspektore, tam kad ja kazkiek pagazdinti ir viska issiaiskinti iki galo. rezultate ji dabar metams irasyta i iskaita, mums laime baudos nedejo uz dukros neprieziura, nes patys kreipemes del jos... ta pacia diena nuejom pas psichologa ir ten lankemes 2 menesius.. va ten mums ir pavyko viska su dukra issiaiskinti... ji nenorejo su manim bendraut, nes jaute kalte del savo isejimo, o as ir jauciau ir tai mus skyre.. daugeli dalyku ji anksciau suprato visai kitaip nei budavo is tikro. Psichologas mums padejo, nors jos elgesys dar toli grazu nera auksinis, bet pamazu viskas krypsta i gera. O sugryzimas pas mane buvo po dar vieno jos "siurprizo", nors ir mate kad pykstu del jos tokio elgesio, bet vis delto pasake kad nori sugrizti
Dabar as manau, kad mamoms, kuriu vaikai del vienokiu ar kitokiu priezasciu iseina gyventi pas tevus, reikia vis delto tiketi, kad vaikai sugris... gal po metu, gal po dvieju ar daugiau.. bet sugris