Salotos:
Žiedinį kopūstą susmulkinti žiedynais,
agurką supjasutyti plonomis riekutėmis,
porą supjaustyti irgi plonai,
kumpelį supjaustyti kubeliais.
Viską išmaišyti su majonezu ir užbarstyti šiek tiek pipirų.
QUOTE(jurvite @ 2008 03 15, 18:40)
Salotos:
Žiedinį kopūstą susmulkinti žiedynais,
agurką supjasutyti plonomis riekutėmis,
porą supjaustyti irgi plonai,
kumpelį supjaustyti kubeliais.
Viską išmaišyti su majonezu ir užbarstyti šiek tiek pipirų.
Žiedinį kopūstą susmulkinti žiedynais,
agurką supjasutyti plonomis riekutėmis,
porą supjaustyti irgi plonai,
kumpelį supjaustyti kubeliais.
Viską išmaišyti su majonezu ir užbarstyti šiek tiek pipirų.
Aš dar dedu pjaustyto pomidoro ir paprikos, ir krapų.

QUOTE(jurgeleuogele @ 2004 06 23, 23:43)
na dar vienas receptelis....
as darau taip. apverdu kalafijora, ji supjaustau ziedynais....
tada apkepu keptuveje, idedu pjaustyto kumpio, pjaustytu pievagrybiu..... viska apkepu , galima ideti kelia saukstus grietines ir prieskoniu pagal skoni....
bebaigiant kepti apibarstau tarkuotu fermentiniu suriu uzdengiu keptuve ir pora minuciu pakepu ant silpnos ugnies nemaisant......
SKANAUS!!!

as darau taip. apverdu kalafijora, ji supjaustau ziedynais....
tada apkepu keptuveje, idedu pjaustyto kumpio, pjaustytu pievagrybiu..... viska apkepu , galima ideti kelia saukstus grietines ir prieskoniu pagal skoni....

SKANAUS!!!

jau einu gamint


Nuverdu kalafijora, tada supjaustau smulkiau ir dedu i keptuve su sviestuku. Tada ipjaustau kokios turiu mesytes, prieskoniu nepagailiu, ypac krapu
. Kai viskas apkepa, tada dedu grietines. Isverdu svieziu mazu bulvyciu ir apipilu tuo kalafijoro padazu
Bet bulvytes butinai turi but sviezios ir mazutes, tuomet buna pats skanumas



Kalafijora, morkas pjaustytas riekutemis, sparagines pupeliais,svoguna pjaustya riekutemis- viska supilu i verdanti vandeni pasudyta paverdu apie 5 min. viska isimu is vandens i keptuve pakepinu sviestuke pabarstau pipirais ir megstamais prieskoniais uzpilu grietines patirstinu su miltais. skanu su virtom bulvem

QUOTE(Asta @ 2004 06 20, 20:52)
Man skanus labai paprastas patiekalas: apvirtus kalafijorus pavolioti ishplaktame kiaushinyje, dziuveseliuose ir apkepti sviestuke 

as taip pat darau, tik ant galo dar apkraunu fermentiniu siuriu ir ikisu trumpas i orkaite kad issilydytu suris

QUOTE(inga222 @ 2008 08 01, 19:23)
Kalafijora, morkas pjaustytas riekutemis, sparagines pupeles,svoguna pjaustyta riekutemis- viska supilu i verdanti vandeni pasudyta paverdu apie 5 min. viska isimu is vandens i keptuve pakepinu sviestuke pabarstau pipirais ir megstamais prieskoniais uzpilu grietines patirstinu su miltais. skanu su virtomis bulvemis 

oi, kaip megstu KALAFIORĄ :super
keli receptai:
apverdu susmulkinusl, tada i keptuve su sviestu. idedu siek tiek grietineles, baziliko, druskytes, pipiriuku nedaug ir su svieziom bulvem ar ryžiais
apverdu kalafiora, brokolius. tada sudedu i skarda, kuri ištepta sviestu, užbarstau daug sūrio, prieskonių
keli receptai:
apverdu susmulkinusl, tada i keptuve su sviestu. idedu siek tiek grietineles, baziliko, druskytes, pipiriuku nedaug ir su svieziom bulvem ar ryžiais

apverdu kalafiora, brokolius. tada sudedu i skarda, kuri ištepta sviestu, užbarstau daug sūrio, prieskonių

QUOTE(Asta @ 2004 06 20, 21:52)
Man skanus labai paprastas patiekalas: apvirtus kalafijorus pavolioti ishplaktame kiaushinyje, dziuveseliuose ir apkepti sviestuke 

Na, jau kaip prisivalgiau skaniai tai ne tas zodis




Ale ziuriu daugelis mergyciu sitaip gamina


mmmm skanumėlis, aš ir taip darau

ass apverdu ,apkepu su sviestu ir pabarstau dziuveseliais,arba kiausiniu plaktu,arba su spirguciais niam niam
QUOTE(dziunka @ 2008 08 29, 19:52)
ass apverdu ,apkepu su sviestu ir pabarstau dziuveseliais,arba kiausiniu plaktu,arba su spirguciais niam niam
jetus leksiu ir as jau gamint:)