Išvirta pasūdyta vištienos krūtinėlė (sultinį panaudoju sriubai

Nevirtas kalafijoras
Raudona paprika
Pomidoras
Pipiriukas, druskytė (jei norisi)
Majonezas (dažniausiai naudoju Helmans, man jis skaniausias)
Proporcijas pasirinkite pagal skonį. Mano vyras nemėgsta paprikų, tai jų dedu mažiau, pomidorų irgi nepadauginu, kad nebūtų labai rūgštu. mano proporcijos maždaug tokios: vienas vidut. dydžio pomidoras, pusė paprikos, pora krutinėlių ir apie 300- 400 g. kalafijoro.
Taigi procesas paprastas: Supjaustau gan stambiai krūtinėlę, dedu išardytus kalafijorus, kietesnę dalį išpjaunu, susmulkintą papriką ir pomidorą. Papipirinu ir uždedu majonezo. Druskos nededu visai.
Turiu pasakyti, kad salotos man skanesnes, kaip truputį pastovi, krūtinėlė būna ne tokia sausa, nes įgeria majonezo.
Skanaus
