Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių statybos rudeniop

QUOTE(LokysL @ 2011 08 30, 09:34)
Bet vat pasakykit kuo skiriasi laminatas nuo mediniu jei net profesionalai neatskiria ir peliete ir is toli ziuredami laminato nuo mediniu? koks butu esminis skirtumas? tiek tos tiek tos ekologiskumo neturi, gal medines siek tiek daugiau ekologiskesnes bet cia tikrai neesminis skirtumas, lieka tiktai isitikinimas kad medines  yra gerai.

Ankstesniam name, kuris įrenginėtas taupant, buvo medžio pjuvenų plokštė ant lagių, kurią tiesiog nudažėm grindų dažais. Nors siūlė sudėti laminatą "dėl vaizdo". Bet aš tikrai nematau prasmės vieną drožlių ir klijų gaminį (plokštę) dar papildomai padengti kitu dulkių ir klijų gaminiu (laminatu) "dėl vaizdo".

Įrengdami dabar galėjom sau leisti sumokėti daugiau, todėl yra alyvuotas masyvo parketas. Ir vaizdas, ir palietus skirtumą pamatys bet kuris mėgėjas, nereikia profesionalo smile.gif Beja, nesakau, kad abiem atvejais pirmauja parketas. "Vaizde", ypač vertinantiems sterilumą, tikriausiai laminatas bus pirmas. O jei dar žiūrėsim po keleto naudojimo metų, tai vienareikšmiškai laminatas vaizde pralenks parketą.
Bet man "vaizdas" dar ne viskas. Jausmas žiemą po vonios prisėdus savu pliku užpakaliu ant alyvuoto parketo prieš besikūrenantį židinį ir pasirėmus nugara į ant to pačio parketo drybsančio vyro paslaugiai "sumeistruotą" atlošą iš sulenktų kojų - čia yra ta gyvenimo dalis ir tas skritumas, dėl kurios aš statau namą. O kai dar užmatę, kad tėvai vėl "tinginiauja" atbėga vaikai ir pasistumdę sukrinta šalia ir sudeda galvas tėvui ant pilvo bei visi leidžiamės į "diskusijas apie nieką" - man nereikia "esminių skirtumų" ir pagrindimų, kodėl pas mane kampe "prišniaukšta" nuo malkų, kambaryje vos juntamas dūmo kvapas, o ant grindų suraižytas alyvuotas parketas, o ne praktiškas elektrinis židinio "vaizduoklis", aukščiausios klasės laminatas, TV per visą sieną ir sofkutė prieš jį. Ir jei kada nors ateityje prie to paties židinio anūkai sugalvos skaldyti riešutus, aš sava ranka plaktukėliu be jokių problemų išmušiu duobutę parkete patogiai riešutui įstatyti ir po atskirą kiekvienam anūkui. Kaip kažkada senelis naujai pakeistose grindyse troboje tokias išmušė man ir broliui. Tai va, esminis skirtumas - laminate niekaip nepadarysi anūkui patogios duobutės riešutams daužyti plaktukėliu lotuliukas.gif Tai jei manote, kad jūsų anūkams tokio dalyko nereikės, tikriausiai jums geriau tinka laminatas, nei medžio masyvo grindys biggrin.gif
Atsakyti
Na ka gi baigem siltinomo darbus tai parduodam likuti siltinmo medziagu gal kam prireiks:

Polistirolas EPS 70 - 15cm storio, 36 pokai

Polistirolas EPS 100 - 10cm storio, 17 pokai

Akmens vata Roockwool megarock 15cm storio, 8 pokai

Parduosim truputi pigiau nei rinkos kaina.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 08 30, 12:57)
Na ka gi baigem siltinomo darbus tai parduodam likuti siltinmo medziagu gal kam prireiks:

Paskaitykit statyk zurnala, yra aprasyta apie nekokybiska polistirola
Atsakyti
Sveikos

gal turit parekomenduot plyteliu meistrus? labai reikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 08 30, 12:08)
Įrengdami dabar galėjom sau leisti sumokėti daugiau, todėl yra alyvuotas masyvo parketas.

Sentimentai ir savotiška romantika... Na taip ir turi būti. Galėčiau analogiškai "suvaryti" parketą ir išaukštinti laminatą... ir savotiškai būčiau teisus. Bet esame neabejotini individualistai,kiekvienam savo...Pagyvenus 20metų "kaip obuoliui dėžėj" tarp naturalaus medžio ne tik sienų bet ir lubų bei grindų (iš šešių pusių medis) dabar medžio vaizdas verčia streikuoti skrandį...kaip matote romantika visai ne romantiška biggrin.gif
Parketas natūralus, uosio, džiovintas gal 10m natūraliai dabar yra visiškai niekam tikęs - apsibraižęs, duobėtas (nors riešutėliais nesilepiname) ir NEŽMONIŠKAI GIRGŽDA. Net Bondo batai nepadėtų. Vieną kambarį neapsikentę išlupom ir paleidom per kaminą, ten dabar diešovas laminatas. Tylu, švaru, o vaizdas nepasakyčiau kad labai skiriasi - tas pats suš... medis. Naujame name metamės į kilimus, natūralų linoleumą bei akmens masę. Kad jokio girgždėjimo. biggrin.gif
Reziumė: be reikalo kaista diskusija dėl grindų, vis tiek visi vienodų neturėjom, neturim ir neturėsim 4u.gif
O postas šlovinantis parketą (net alyvuotą biggrin.gif ) labai patiko - iš toli, riebiai užgriebėte! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 08 30, 12:08)
Ankstesniam name, kuris įrenginėtas taupant, buvo medžio pjuvenų  plokštė ant lagių, kurią tiesiog nudažėm grindų dažais. Nors siūlė sudėti laminatą "dėl vaizdo". Bet aš tikrai nematau prasmės vieną drožlių ir klijų  gaminį (plokštę) dar papildomai padengti kitu dulkių ir klijų gaminiu (laminatu) "dėl vaizdo". 

Įrengdami dabar galėjom sau leisti sumokėti daugiau, todėl yra alyvuotas masyvo parketas. Ir vaizdas, ir palietus skirtumą pamatys bet kuris mėgėjas, nereikia profesionalo  smile.gif  Beja, nesakau, kad abiem atvejais pirmauja parketas. "Vaizde", ypač vertinantiems sterilumą, tikriausiai laminatas bus pirmas. O jei dar žiūrėsim po keleto naudojimo metų, tai vienareikšmiškai laminatas vaizde pralenks parketą.
Bet man "vaizdas" dar ne viskas. Jausmas žiemą po vonios prisėdus savu pliku užpakaliu ant alyvuoto parketo prieš besikūrenantį židinį ir pasirėmus nugara į ant to pačio parketo drybsančio vyro paslaugiai "sumeistruotą" atlošą iš sulenktų kojų - čia yra ta gyvenimo dalis ir tas skritumas, dėl kurios aš statau namą. O kai dar užmatę, kad tėvai vėl "tinginiauja" atbėga vaikai ir pasistumdę sukrinta šalia ir sudeda galvas tėvui ant pilvo bei visi leidžiamės į "diskusijas apie nieką" - man nereikia "esminių skirtumų" ir pagrindimų, kodėl pas mane kampe "prišniaukšta" nuo malkų, kambaryje vos juntamas dūmo kvapas, o ant grindų suraižytas alyvuotas parketas, o ne praktiškas elektrinis židinio "vaizduoklis", aukščiausios klasės laminatas, TV per visą sieną ir sofkutė prieš jį. Ir jei kada nors ateityje prie to paties židinio anūkai sugalvos skaldyti riešutus, aš sava ranka plaktukėliu be jokių problemų išmušiu duobutę parkete patogiai riešutui įstatyti ir po atskirą kiekvienam anūkui. Kaip kažkada senelis naujai pakeistose grindyse troboje tokias išmušė man ir broliui. Tai va, esminis skirtumas - laminate niekaip nepadarysi anūkui patogios duobutės riešutams daužyti plaktukėliu  lotuliukas.gif Tai jei manote, kad jūsų anūkams tokio dalyko nereikės, tikriausiai jums geriau tinka laminatas, nei medžio masyvo grindys biggrin.gif

manau kai yra tokia situacija prie zidinio parketas tuo labiau nesudaro esmes, ar jis alyvuotas ar ten laminatas smile.gif bet siaip darant isvada is technines puses laminatas yra geriau, o kas liecia skoni ar isitikinimus tai cia jau kiekvieno asmenine nuomone kaip ir su interjero dizainu, su medziagu ivairove ir t.t tai man ta ir reikejo suzinoti smile.gif Nes man del skonio tai gerai ir tas ir tas, bet kad pasirinkti viena kazka tai reikia ieskoti pliusu ir minusu.
Atsakyti

Nu ir likučiai, ot duot velnių kas skaičiavo ir užsakinėjo doh.gif
Atsakyti

Imčiau polistirolą EPS100. Kiek ten tam vienam poke yra ir kokių išmatavimų kokia kaina? Ar turit transporą?
Atsakyti
Gal kam aktuali bus nuoroda http://www.doremus.l...ai/expona-medis
Teko gyvai matyt sudetas ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 31 rugpjūčio 2011 - 08:31
QUOTE(Vilienė @ 2011 08 31, 08:02)
Nu ir likučiai, ot duot velnių kas skaičiavo ir užsakinėjo doh.gif

as cia biski pati persistengiau skaiciuodama su polistirolu.. biggrin.gif biski paskaiciavau kad garazo grindis siltinsim, o iseina taip kad nesiltinsim... Paskui garazo siena is vidaus sugalvojo siltinti mazesniu storiu.. ir be to suklijavo fasada taip, kad neissimete ne vienas pokas polistirolo, o as buvau uzmetus.. nu ir susideda viskas.

O rockwoola vata pakeitem pigesne Knauf..

Ir dar turiu apie 10 maisiuku polistirolo kliju ir tikriausiai liks caparol armavimo tinklelio.. tai va jei kam idomu bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 31 rugpjūčio 2011 - 10:29
Gal kas rekomenduoti gali gerus stogdengius? bus cerpes...

Reikia derinti projekta, su tuo, kas darys, tai jau norim pradeti snekas...

aciu
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 08 31, 11:07)
as cia biski pati persistengiau skaiciuodama su polistirolu.. biggrin.gif biski paskaiciavau kad garazo grindis siltinsim, o iseina taip kad nesiltinsim... Paskui garazo siena is vidaus sugalvojo siltinti mazesniu storiu.. ir be to suklijavo fasada taip, kad neissimete ne vienas pokas polistirolo, o as buvau uzmetus.. nu ir susideda viskas.

Gal patys siltinat? Nes kai pamaciau kiek pas mus issimeta neoporo, tai net sirdi suspaude...sitiek pinigu vejais...
Atsakyti