Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(Verutea @ 2011 08 26, 11:04)
Dar prie to paties galit pasidomėti apie plienines stogų ir sienų dangas, keramikines ir betonines čerpes, bitumines čerpeles, stoglangius, išmokt išvedžiot lietaus nuvedimo sistemas. Na tiesiog "baba grom" būsit biggrin.gif

Apie visą šitą aš žinau teoriškai, nes specialybė su statybom susijusi. O ir praktiškai būtų visai įdomu. smile.gif

QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 11:16)
Mano krutine tokai buvo kol nepasidariau plastines operacijos, vyro gimtadienio dovana  thumbup.gif  tad jei yra tau galimybe ir tu gali pabandyti smile.gif

lotuliukas.gif "Pabandyti" plastinę operaciją.
Atsakyti
čia dovana ir moteriai ir vyrui, įtariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 26, 11:39)
čia dovana ir moteriai ir vyrui, įtariu smile.gif

ir meilužiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 03, 23:12)
Na ką, esu "beveik" išsiskyrusi, taip sakant išgyvenu sekso badą šiuo metu... Noras tik auga, bet kompleksai dėl savo kūno nedingsta. Tiksliau - netenkina krūtinė. Maža, suglebusi po gimdymo ir maitinimo, tik liemenėlė vaizdą pagerina doh.gif
Žinau, kad dauguma pasakys, kad nėra čia dėl ko jaudintis, vyrams viskas tiks, jeigu jau gulsis į lovą ir t.t...mylės ir t.t... Nereikia man sekti čia pasakų... Jeigu taip būtų, tai nevėpsotų vyrukai i stangiakrūtes! Taigi... Kaip nugalėti tą kompleksą? Jeigu ieškočiau nuolatinio partnerio, tai galvos nesukčiau. Ir taip aišku, kad jeigu pamiltų mane, tai krūtinė nemaišys. Bet ši tema eina apie atsitiktinius ir trumpus nuotykius. Noriu vyruko laikinai. Ir ne vieno. (Aišku ne vienu metu biggrin.gif ) Kaip nesukelti meilužiui šoko, kai nurengęs "tobulą gražuolę" gauna - "beveik tobulą gražuolę su suglebusiais p****s"?

Nebutina gi issirengti pilnai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 12:16)
Mano krutine tokai buvo kol nepasidariau plastines operacijos, vyro gimtadienio dovana  thumbup.gif  tad jei yra tau galimybe ir tu gali pabandyti smile.gif

jei daryčiaus plastinę, tai tik SAVO gimimo dienos proga, na nieko sau dovana vyrui- įdomu kaip įvertino... g.gif nes man (tikiuos klaidingas) įspūdis susidarė, kad bandau kaip tik galiu išlaikyti beslystantį iš rankų vyrelį prie savęs.
Atsakyti
niekad neleidziu vyrui ziureti 'ten' rolleyes.gif . liesti - taip. jis pyksta, o man kompleksai, sako tu normali, pas tave viskas gi puikiai, ko tu neleidi paziuret, o as jauciu tiesiog stingdancia baime. kai mylimes dienos sviesoj tai liepiu i akis ziuret, o ekstra momentais uzdengiu jam akis arba uzsidengiu su paklode. as pati tai viska isniukstinejau pas vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Vargse moteris, man nuosirdziai jos gaila.Vyrams nutiestas visas vaisiu stalas, o moteriai lielieka tenkintis po jo paliktais likuciais, kai tuo tarpu turetu megautis kartu.
Toks sureiksminimas vienam kartui...
Atsakyti
Man atrodo ,kad autore tikisi pastumejimo ,paskatinimo darytis plastine krutu didinimo operacija ,nes jai paciai truksta logisku argumentu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 06 18, 01:03)
niekad neleidziu vyrui ziureti 'ten'  rolleyes.gif . liesti - taip. jis pyksta, o man kompleksai, sako tu normali, pas tave viskas gi puikiai, ko tu neleidi paziuret, o as jauciu tiesiog stingdancia baime. kai mylimes dienos sviesoj tai liepiu i akis ziuret, o ekstra momentais uzdengiu jam akis arba uzsidengiu su paklode. as pati tai viska isniukstinejau pas vyra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

O pati į save žiūrite, per veidrodėlį pvz.? Pabandykite, pažaiskite su savim, o tada gal ir vyrui nebaisu bus parodyt. Juk juos jaudina tas vaizdas ir tikrai ne kažkokie netobulumai tada galvoj, kuriuos mes dažniausiai pačios išsigalvojam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 06 18, 00:03)
niekad neleidziu vyrui ziureti 'ten'  rolleyes.gif . liesti - taip. jis pyksta, o man kompleksai, sako tu normali, pas tave viskas gi puikiai, ko tu neleidi paziuret, o as jauciu tiesiog stingdancia baime. kai mylimes dienos sviesoj tai liepiu i akis ziuret, o ekstra momentais uzdengiu jam akis arba uzsidengiu su paklode. as pati tai viska isniukstinejau pas vyra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

lotuliukas.gif blink.gif bože, nu duodat bigsmile.gif Patikėkit, jūs- ne unikumas, ir nieko baisesnio nei pas kitas jūs tikrai neturit lotuliukas.gif
Atsakyti
As autores paprasyciau isivaizduoti tokia situacija - sueinat i lova su pasportuojanciu graziu, simpatisku vyru ir nerengus ji pamatot, kad jo p*nis tik.. vidutinisko dydzio. Begsit is lovos?

Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve wink.gif

Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.

Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."

arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."

Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese wink.gif (tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 09:14)

Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese wink.gif

drinks_cheers.gif Labai tikslu!
Atsakyti