QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 11:16)
Mano krutine tokai buvo kol nepasidariau plastines operacijos, vyro gimtadienio dovana
tad jei yra tau galimybe ir tu gali pabandyti 

Kaip tau si dovana? Tai buvo staigmena?
QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 10:14)
As autores paprasyciau isivaizduoti tokia situacija - sueinat i lova su pasportuojanciu graziu, simpatisku vyru ir nerengus ji pamatot, kad jo p*nis tik.. vidutinisko dydzio. Begsit is lovos?
Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve
Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.
Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."
arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."
Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese
(tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius
)
Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve

Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.
Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."
arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."
Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese

Vai vai, kaip laikinu si posta

QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 12:07)
Sex shop'uose yra atskiru krutiniu
, bet manau kad guminiu moteru pardavimai didesni