Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 11:16)
Mano krutine tokai buvo kol nepasidariau plastines operacijos, vyro gimtadienio dovana  thumbup.gif  tad jei yra tau galimybe ir tu gali pabandyti smile.gif

Kaip tau si dovana? Tai buvo staigmena?

QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 10:14)
As autores paprasyciau isivaizduoti tokia situacija - sueinat i lova su pasportuojanciu graziu, simpatisku vyru ir nerengus ji pamatot, kad jo p*nis tik.. vidutinisko dydzio. Begsit is lovos?

Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve wink.gif

Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.

Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."

arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."

Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese wink.gif (tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius biggrin.gif )

Vai vai, kaip laikinu si posta 4u.gif

QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 12:07)
Sex shop'uose yra atskiru krutiniu biggrin.gif, bet manau kad guminiu moteru pardavimai didesni biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 10:16)
Mano krutine tokai buvo kol nepasidariau plastines operacijos, vyro gimtadienio dovana  thumbup.gif  tad jei yra tau galimybe ir tu gali pabandyti smile.gif

Taip noreciau parasyti kad dabar vyro eile kai ka pasididinti..., ale kazkaip nedristu blush2.gif
Atsakyti
Jau as tai nenoreciau ,kad man pjaustytu krutine ir kimstu silikona schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 18, 14:31)
Jau as tai nenoreciau ,kad man pjaustytu krutine ir kimstu silikona  schmoll.gif

numirciau, jei man vyras padovanotu operacija doh.gif as jam tada parovanociau veido persodinimo dovanu ceki: ne todel, kad jis man negrazus, o todel, kad tokiu pasijustu (gal susivoktu, kokia jis paslauga padare mane sitaip apdovanodamas doh.gif ) lotuliukas.gif
del guminiu papu ir guminiu leliu, del moters "tikrumo", del maisiuku metymo zemyn-jus saunuoliai, vyrai, paskaitai jusu postus-vyru ant svieto dar liko, jie tikrai neisnyko su dinozaurais, kaip kai kurios mano biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 18, 15:02)
numirciau, jei man vyras padovanotu operacija doh.gif as jam tada parovanociau veido persodinimo dovanu ceki: ne todel, kad jis man negrazus, o todel, kad tokiu pasijustu (gal susivoktu, kokia jis paslauga padare mane sitaip apdovanodamas doh.gif ) lotuliukas.gif

Vat as ir klausiu, ar tai buvo staigmena. Galbut jie abu nutare, ji norejo, jis ispilde.
Bet jei tai "staigmena", tai nezinau nezinau....ne kazin koks jausmelis turetu buti...
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 06 18, 15:36)
Vat as ir klausiu, ar tai buvo staigmena. Galbut jie abu nutare, ji norejo, jis ispilde.
Bet jei tai "staigmena", tai nezinau nezinau....ne kazin koks jausmelis turetu buti...

ne, zinoma, jei susitare tada super dovana-skaityk zmogaus svajone ispilde, bet jei tai "staigmena"... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 10:31)
na, jokiu stebuklu cia nepadariau - parasiau tiesiog ka mastau smile.gif

Gerai mąstai. Apskritai tai nemažai vyrų taip mąsto. Arba tik tokius sutikau. wink.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 06 18, 11:21)
ai nu vistiek yra kazkoks diskomfortas, kai kuri nors sava kuno dalis nepatinka. tada atrodo, kad ir kitas mato ax.gif  nu as kartais pamastau, kad matau juk ir savo vyro pvz pilvuka, kurio jis irgi turbut nemyli, ir koki nors dar viena "netobuluma", bet myliu ir geidziu regis viso to komplekto, su visais tais "trukumais"  blush2.gif  tai logiskai mastant gal ir vyrui yra panasiai, reta kuri is musu tiek tobula, kad i zurnala patekus ovaciju klausytusi biggrin.gif  ir vistiek yra kompleksu, kuriuos norisi paslepti ar pridengt ax.gif

Mažiau reikia taip manyti. Kiti savo kompleksais užsiėmę tiek pat, kiek jūs savaisiais, ir retas mato pas kitus tiek, kiek mes patys. wink.gif Ir kai šitai supranti (kad kiti nemato), pačiam lengviau gyvent pasidaro. biggrin.gif

QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 11:41)
tas visas tobulas is zurnalu noreciau taip gerai gerai nuprausti ir tada pasiziureti kas beliko biggrin.gif , nes jauciu, kad ir mane profesionalai visazistai taip sugebetu isdazyti, kad irgi buciau tobula moteris biggrin.gif

laugh.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 06 18, 15:02)

Eitų jis man su tokiom staigmenom.... biggrin.gif Pasiūlyčiau smegenis persisodint. doh.gif Čia gi ne čekis į spa, o operacija.
Atsakyti
Kažkas minėjo, kad tas silikonas po kurio laiko gurgždėti pradeda. Kaip kokius balionus trinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 06 19, 16:50)
Kažkas minėjo, kad tas silikonas po kurio laiko gurgždėti pradeda. Kaip kokius balionus trinti  lotuliukas.gif

gal melavo lotuliukas.gif labai abejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 19, 15:58)
gal melavo lotuliukas.gif  labai abejoju biggrin.gif

aš tai nežinau gi, bet juokinga būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 06 19, 17:02)
aš tai nežinau gi, bet juokinga būtų  lotuliukas.gif

nu jo, nebutu liudna:D geriau, kad kaip muzikine dezute grot vidurnakti pradetu lotuliukas.gif na, demesio prasytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 11:14)
Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese wink.gif (tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius biggrin.gif )

clap_1.gif puikiai parašyta, lenkiu dažytą galvą smile.gif
Atsakyti