Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 09:14)
As autores paprasyciau isivaizduoti tokia situacija - sueinat i lova su pasportuojanciu graziu, simpatisku vyru ir nerengus ji pamatot, kad jo p*nis tik.. vidutinisko dydzio. Begsit is lovos?

Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve wink.gif

Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.

Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."

arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."

Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese wink.gif (tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius biggrin.gif )

Kad ir kaip man jūsų mintys patiktų, bet tenka išgirsti iš vyrų ir apie tai, kad jiems svarbi moters seksuali išvaizda, gal ne taip tiesmukai, bet kad gražus išvaizda žmogus labiau traukia, nors žinoma, nuo vėlesnio nusivylimo ir tobulai gražus veidas ar kūnas apsaugot negali...

Na, o man, kalbant apie vyrus, tiktų maždaug taip: "...pėdų artumą su kitu žmogumi įmanoma pasiekti tik tuomet, kai jį myli - na, ir, aišku, abiejų žmonių padai turi būti švarūs ir gražiai prižiūrėti".smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 06 19, 16:50)
Kažkas minėjo, kad tas silikonas po kurio laiko gurgždėti pradeda. Kaip kokius balionus trinti  lotuliukas.gif

Kas čia išmastė taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šypsenėlė* @ 2012 06 20, 01:09)
Kas čia išmastė taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nežinau... bet esu mačius ir baisesnių krūtų didinimo operacijų pasekmių nei gurgždantys papai- kai organizme vyksta atmetimo reakcija, ar uždegimas koks įsimeta schmoll.gif schmoll.gif tikrai norėčiau bent dydžiu didesnės krūtinės, bet rizika per didelė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 20, 15:17)
nežinau... bet esu mačius ir baisesnių krūtų didinimo operacijų pasekmių nei gurgždantys papai- kai organizme vyksta atmetimo reakcija, ar uždegimas koks įsimeta schmoll.gif  schmoll.gif tikrai norėčiau bent dydžiu didesnės krūtinės, bet rizika per didelė schmoll.gif

o kas vyksta ,kai buna atmetimo reakcija unsure.gif ? sakei esi macius mastau.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 20, 16:01)
o kas vyksta ,kai buna atmetimo reakcija  unsure.gif  ? sakei esi macius  mastau.gif  ?

tai cia kaip? puliuoja ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 03, 23:12)
Na ką, esu "beveik" išsiskyrusi, taip sakant išgyvenu sekso badą šiuo metu... Noras tik auga, bet kompleksai dėl savo kūno nedingsta. Tiksliau - netenkina krūtinė. Maža, suglebusi po gimdymo ir maitinimo, tik liemenėlė vaizdą pagerina doh.gif
Žinau, kad dauguma pasakys, kad nėra čia dėl ko jaudintis, vyrams viskas tiks, jeigu jau gulsis į lovą ir t.t...mylės ir t.t... Nereikia man sekti čia pasakų... Jeigu taip būtų, tai nevėpsotų vyrukai i stangiakrūtes! Taigi... Kaip nugalėti tą kompleksą? Jeigu ieškočiau nuolatinio partnerio, tai galvos nesukčiau. Ir taip aišku, kad jeigu pamiltų mane, tai krūtinė nemaišys. Bet ši tema eina apie atsitiktinius ir trumpus nuotykius. Noriu vyruko laikinai. Ir ne vieno. (Aišku ne vienu metu biggrin.gif ) Kaip nesukelti meilužiui šoko, kai nurengęs "tobulą gražuolę" gauna - "beveik tobulą gražuolę su suglebusiais p****s"?

zinok man tai krutines dydis tikrai nieko nereiske..nemanau kad turi diel to kompleksoti:)
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 16, 11:01)
Na, bet kokiu atveju, laukiam tesinio ir zusinosime  biggrin.gif Tiksliau, autore suzinos.

Beveik po metu teko prisiminti savo tema, tai parasysiu tesini... Taigi, pats pirmas vyras (chamas), kuri issirinkau kuniskams malonumams - taps mano vyru doh.gif lotuliukas.gif Gyvename kartu, leliuka planuojam... Taip ir neteko pazinti kitu vyru blush2.gif issirinkau tobula vyra, taip sakant ljubov - morkov dabar pas mus wub.gif biggrin.gif

P.S. Su juo permiegojau tik po daugiau nei pusmecio, kai jau ne tik isorinis grozis buvo pazintas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2012 06 23, 16:07)
Beveik po metu teko prisiminti savo tema, tai parasysiu tesini... Taigi, pats pirmas vyras (chamas), kuri issirinkau kuniskams malonumams - taps mano vyru doh.gif  lotuliukas.gif Gyvename kartu, leliuka planuojam... Taip ir neteko pazinti kitu vyru blush2.gif issirinkau tobula vyra, taip sakant ljubov - morkov dabar pas mus wub.gif  biggrin.gif

P.S. Su juo permiegojau tik po daugiau nei pusmecio, kai jau ne tik isorinis grozis buvo pazintas ax.gif

thumbup.gif sveikinimai, nu ir ka, netrukdo tie patyse (.)(.) ? biggrin.gif pas mane irgi beje tokie pat lotuliukas.gif Dabar kai nestuke.gif , tai atsidziaugt negaliu wub.gif , o kas bus, kai po kokiu pusantru metu baigsiu maitint? Nes jau pries tai ne stebuklas buvo, esu itin kuda, ir mazi tie mano cickiai, o dar kai patyse, vis gi du vaikai jau ismaitinti, tuoj bus trecias.. doh.gif Ziauriai kompleksuoju irgi, vonioj nusirengus paciai negrazu ziuret verysad.gif Su malonumu isideciau naujus, jei tik finansai leistu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieglius: 23 birželio 2012 - 20:37
Oho, na ir temelė. Maždaug: "Permiegojau su naujais vyrais, pažinau naujų p**ių. blink.gif lotuliukas.gif , atsakymai: "Sveikinu, šaunuolė". doh.gif , ar čia tik man taip atrodo? smile.gif, asmeniškai man visiškai nebaisu rodytis nuogai prieš vyrą. Pas mane viskas gerai, figūra tenkina, krūtinė sakyčiau kiek per didelė. blush2.gif , o šiaip nekompleksuoju. Jei būčiau storesnio sudėjimo, be krūtinės, manau, kad man vis viena nerūpėtų kokia vyro nuomonė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 25, 19:26)
Oho, na ir temelė. Maždaug: "Permiegojau su naujais vyrais, pažinau naujų p**ių. blink.gif  lotuliukas.gif , atsakymai: "Sveikinu, šaunuolė". doh.gif , ar čia tik man taip atrodo? smile.gif, asmeniškai man visiškai nebaisu rodytis nuogai prieš vyrą. Pas mane viskas gerai, figūra tenkina, krūtinė sakyčiau kiek per didelė. blush2.gif , o šiaip nekompleksuoju. Jei būčiau storesnio sudėjimo, be krūtinės, manau, kad man vis viena nerūpėtų kokia vyro nuomonė. smile.gif

Jus cia visai atvirksciai supratote biggrin.gif ji ketino pasitenkinti belen kokiais + kompleksavo del prastos papu prekines isvaizdos - tai pradzia biggrin.gif o finalas, kad nereikejo daryt visu tu nieku ir atsirado zmogus, meile, seima ir isejo kompleksai biggrin.gif kartais man atrodo, kad prisedate prie SM siaubingai isiutusi ir per ta prizme viska matot biggrin.gif
Atsakyti
Ne, ne, nesupraskit manęs neteisingai. 4u.gif , visai aš neįsiutusi, turbūt ne taip supratau, reikėjo geriau įsiskaityt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 26, 13:42)
Ne, ne, nesupraskit manęs neteisingai. 4u.gif , visai aš neįsiutusi, turbūt ne taip supratau, reikėjo geriau įsiskaityt. doh.gif

As tai nepamaniau ,kad isiutus mirksiukas.gif ,viskas OK Tiesiai sviesiai yra liuks thumbup.gif O juodas jumoras dar niekam nepakenke mirksiukas.gif
Atsakyti