QUOTE(susimastes @ 2012 06 18, 09:14)
As autores paprasyciau isivaizduoti tokia situacija - sueinat i lova su pasportuojanciu graziu, simpatisku vyru ir nerengus ji pamatot, kad jo p*nis tik.. vidutinisko dydzio. Begsit is lovos?
Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve
Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.
Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."
arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."
Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese
(tiek kalbant apie moteris, tiek kalbant apie automobilius
)
Kazkodel daug moteru isivaizduoja, kad papai tai viskas (kaip ir dauguma vyru, kad jei nera kokiu 25cm, tai ner gyvenimo), bet tai netiesa! Jeigu lovoj su jumis idomiau negu su siena, tai tie papai buve nebuve

Procentaliai kiek moteru turi ale tobulas krutines? tikrai mazai.
Cia tas pats butu: "vai vai, kaip man dabar vaziuoti i miesta su masina, nes neturiu Lamborghini, o turiu tik paprasta Toyota Avensis..."
arba: "vai vai vai, kaip man dabar issitraukti mobilu telefona viesumoj, nes jis ne iPhone..."
Esme slypi ne isvaizdoje, o galimybese

Kad ir kaip man jūsų mintys patiktų, bet tenka išgirsti iš vyrų ir apie tai, kad jiems svarbi moters seksuali išvaizda, gal ne taip tiesmukai, bet kad gražus išvaizda žmogus labiau traukia, nors žinoma, nuo vėlesnio nusivylimo ir tobulai gražus veidas ar kūnas apsaugot negali...
Na, o man, kalbant apie vyrus, tiktų maždaug taip: "...pėdų artumą su kitu žmogumi įmanoma pasiekti tik tuomet, kai jį myli - na, ir, aišku, abiejų žmonių padai turi būti švarūs ir gražiai prižiūrėti".