Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

Sveikos. Darau tortą ir iškilo klausimas: ar galima padaryti iš beze na tokius kaip rėmelius (kažkokią formą) ir į vidų įpilti želė? Netirps, nepavandenys ar dar kokia šunybė nenutiks? Ir gal žinot ar gvazdikai nenuodingi? biggrin.gif nes praeitą tortą puošiau alstremerija, ji tikrai nenuodinga, o vat dėl gvazdikų nežinau g.gif
Atsakyti
Iš beze negalima, ten kur liesis su žele, pradės tirpti. Galima daryti iš šokolado.
Mergaitės, nuostabūs tortai, tiek senbuvių, tiek naujokių, kai kurie tortai tiesiog šedevrai.
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Asseni, o is ko tos smilgos ant tortu? Gyvos?
Tarskaliuk, nuostabus tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 06, 10:14)
namatau ir šiandien foto  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu ka sper biesas  verysad.gif
,
,

Nuimt reikia ar tai uzdet kazkoki aktiv valdikli. Prie nuorodos puslapio virsuj yra toks ratukas melynas, ji bandyk spaust.
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės,
gal galit parašyt į AŽ kontaktus (tel. ar el.pasta), kas galetų Vilniuje iškepti romantišką-mergaitišką tortuką , reikia 08.26 d.
Labai jau nesinori parduotuvinio ax.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi: 06 rugpjūčio 2011 - 12:10
sveikutes,kokiu nuostabiu tortuku pridejot wub.gif atnesu ir as viena,medutis su zele ir persikais,puosta beze.
user posted image
Atsakyti
O tortai kokie bigsmile.gif kaip i fantazijos pasauli persikeli cia prisijungus.. 4u.gif

Paprastutis - Rafaelo, pastilazas.

user posted image
Atsakyti
atsiprašau, jei kartosis smile.gif
Kaip padaryti tą spalvotą masę tortui uždengti, apkloti? iš kur nusipirkti dažų(geriausia natūralių? ar yra kokių kitų būdų spalvą išgauti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 08 06, 14:10)
atsiprašau, jei kartosis smile.gif
Kaip padaryti tą spalvotą masę tortui uždengti, apkloti? iš kur nusipirkti dažų(geriausia natūralių? ar yra kokių kitų būdų spalvą išgauti g.gif

dazu dazniausiai perkame is puslapio sal2,jei neklystu....o naturaliu budu dazus isgaut sunkoka...
Atsakyti
Kokie kortai kokios saunuoles
Erikiux saunuole 4u.gif

Dabar klausimukas blush2.gif kaip is formeles silikonines graziai isimti batelius ar kudikeli, man trukineja isimant, o kai isimu, tai matos kad nelygiai uzsipildzius buvo formele. Gal reiketu pastilazas pasildyti iki skysto pavidalo, bet ar tada neprilips prie formeles?

Labai prasau gal pasakys kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 08 06, 00:31)

Parodysiu keleta tortuku
Mano du liutukai  biggrin.gif

virsune blink.gif thumbup.gif
ir visu kitu labai labai grazus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
oij kokių grožių radau wub.gif mergaitės šaunuolės wub.gif

mano pora valgomų vaisinis ir rikotos su vyšniomis, šokoladinė glazūra, šlapia bezė ir pertręšti plikyti lapukai biggrin.gif

user posted image

user posted image

ir vaisinis tortukas, dengtas pastilažu, meškiukas iš Minordijos masytės, nerealiai patiko Naito meškiukai, tai panūdo pabandyti ir man blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti