Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr67

Labas rytukas.Na nezinau ar as kazka praleidau ,nes skaitau naujausias temas plius senas jusu temeles ir viska konspektuoju smile.gif .bet nesuprantu kur dingo @ADRIJ@???? ir dar norejau paklaust o kur OLESTA jusu sedevrai?tik rasot,o nieko mum nerodot g.gif .visu torciukai labai grazus ir kruopstus.ir aisku su fantazijo.kurios man labai truksta blink.gif
Atsakyti
labas rytas
sios savaites paskutinis ax.gif
''vysninis karamelinis'' 2500gr.pastilazas. siom dienom man mases nerasojo thumbup.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 08 06, 08:26)
Labas rytukas.Na nezinau  ar as kazka praleidau ,nes skaitau naujausias temas plius senas jusu temeles ir viska konspektuoju smile.gif .bet nesuprantu kur dingo @ADRIJ@???? ir dar norejau paklaust o kur OLESTA jusu sedevrai?tik rasot,o nieko mum nerodot g.gif .visu torciukai labai grazus ir kruopstus.ir aisku su fantazijo.kurios man labai truksta blink.gif

niekur jos nedingo irnesakyk.gif kaip nerodo??? dar ir kaip rodo,gal Jus nedaziurite,nes kai atnesa-nuvirsti galima-nuo to grozio doh.gif
saules zuiki mirksiukas.gif puikus torciukas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau padėkoti visoms patarusioms dėl torto puošybos. Labai ačiū 4u.gif ir rodau pirmąjį savo bandymą. Jeigu patartumėte ar duotumėte pastabų, būčiau be galo dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 06 rugpjūčio 2011 - 09:11
namatau ir šiandien foto verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu ka sper biesas verysad.gif

kaip tai nerodau tortų??? keli puslapiai atgal pridėta rolleyes.gif unsure.gif ne visi jie verti ir dėmesio, kai čia šitiek šedevrų pridedama, tai dedu tik kiek įdomesnius, juk nei barbės, nei kempiniukai čia niekam nuostabos nebesukels tikriausiai rolleyes.gif

Erikiuxxx, taigi pastilažas vienas ir vienintelis dengimui pagal @adrij@, niekad nedengiu iš karto, ta masė man gaunasi per minkšta, kibi, kad apdengčiau iš karto, aš ramiai, pasidarau masę iš vakaro, leidžiu jai susistovėti ir tik rytojaus dieną atsiminkau ir dengiu, kartais tenka į mikrobangę įsidėti, kad atsiminkytų, bet tik karatis, kai taip karšta, tai paprastai į kaulą ir nesustingsta. Kočioju tik ant krakmolo, jokio rasojimo nepastebėjau 4u.gif o gėlėms, papuošimams, tvirtoms detalėms, gaminuosi figūrėlių pastilažą...

Tarškaliuk, Tavo vienintelės foto matau bigsmile.gif aš tik tiek pasakysiu, kai aš sugebėsiu tokias rožes išraityti, tai tada išdrįsiu ir pastabas reikšti, dabar galiu išreikšti tik susižavėjimą ir nuostabą tokiu pirmuoju darbeliu, nes tai fantastiška thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 rugpjūčio 2011 - 09:16
Sveiki. Nu nieko sau kiek groziu prideta wub.gif doh.gif
Parodysiu ir as savo torta mamai
Atsakyti
nieko sau pirmasis tortas! blink.gif labai grazu!
Atsakyti
siaubiakas issiziojus as ziuriu i jusu visu tortus smile.gif asseni, o kai darote veidukus akytes piesiate ar ten irgi is pastilazo sulipdote?
Tarskaliuko pirmasis tortas? eina sau, kokio grozio geles 4u.gif
labai grazus tortas mamai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 06 rugpjūčio 2011 - 09:52
Dėkoju, Olesta, širdį glosto, nemeluosiu, tokie profesionalų komentarai, tačiau man nemanau, kad pavyktų lipdyti figūrėles. O prie šių pirmųjų dviejų rožių praleidau apie tris valandas biggrin.gif Niekas nepavyksta taip greit. Visą savaitę lipdžiau rožes.

Taip, tinulia84, tai pirmas tortas. tačiau, jau minėjau, savaitę dirbau biggrin.gif

Ačiū, *saules_zuikuti*

Sakykite, kaip jūs taip dailiai su aisingu piešiate? Neturėjau jokio spec. maišelio, tad pravertė paprasta įmautė. Tačiau, vis viena raštelis nesigavo gražus, lygus. Gal aisingą per kietą pasidariau? Ar ir čia, tiesiog reikėjo tris valandas bangelę praktikuoti? biggrin.gif

Pas mane nelygus abiejų tortų viršūnės. Jūs lyginate juos su sviestine mase , tiesiog daugiau uždėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 06 rugpjūčio 2011 - 10:20
na per savaite laiko tiek roziu padaryt, tarskaliuk manau labai normalu smile.gif o dar jos tokios plonytes, grazios, ten is sokolado visos?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 06, 11:14)
na per savaite laiko tiek roziu padaryt, tarskaliuk manau labai normalu smile.gif o dar jos tokios plonytes, grazios, ten is sokolado visos?

Baltos rožės darytos pagal Cipciuko pastilažą, o šokoladinės spalvos naudojant šokoladinę cukraus pudrą. Tik pastebėjau, kad jos tiek tiek mažiau reikia nei baltos. Visa cukraus pudra Dansukker.
Atsakyti
tarškaliuk, nuostabus tortas!!! nieko panašaus nesitikėjau išvysti blush2.gif kad man taip pirmi tortai būtų pavykę doh.gif šaunuolė tikrai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o dėl aisingo, tai vėlgi, praktikuotis reikia, arba kokį 50 gr įkalt, kad rankos nedrebėtų laugh.gif
Atsakyti