Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 77 tema

QUOTE(Forget @ 2011 08 17, 22:30)
ir iš vis gaunasi, ka dvos ne vienas knygynas Lt  unsure.gif  kaip kokai maxima....fuuu

BLK jau senų seniausiai priklauso Pegasams, tik rebrandingą dabar padarė
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 18, 06:26)
BLK jau senų seniausiai priklauso Pegasams, tik rebrandingą dabar padarė

Na, gal ne visai senų seniausiai, bet jau tikrai praėjo kiek daugiau nei pora metų po BLK pardavimo "Almos litteros" grupei drinks_cheers.gif
Net ir nežinant leidyklų/knygynų verslo galima buvo pastebėti - visos BL ir Pegaso žinutės, siunčiamos el. paštu (pvz., visokie gimtadienio nuolaidų kuponai) jau kuris laikas praktiškai identiškos būdavo.
Atsakyti
suskaičiau Jo Nesbo 'Raudongurklę' ir iškilo klausimas - ar šitoj serijoj dar turėtų būti knygų? Na tikrai, tas knygų leidimas be jokios tvarkos nei šis, nei tas.. Pentagramą skaičiau jau seniai, nebeatgaminu, ar dar liko kas nors neatskleista, ar turėtų dar būti koks tęsinys g.gif Pamenu tik, kad pagrindinį blogiuką išaiškino..

Lietuviškai, ko gera, nieks daugiau Nesbo neišleista? Ar ką pražioplinau?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 12:23)
suskaičiau Jo Nesbo 'Raudongurklę' ir iškilo klausimas - ar šitoj serijoj dar turėtų būti knygų? Na tikrai, tas knygų leidimas be jokios tvarkos nei šis, nei tas.. Pentagramą skaičiau jau seniai, nebeatgaminu, ar dar liko kas nors neatskleista, ar turėtų dar būti koks tęsinys  g.gif  Pamenu tik, kad pagrindinį blogiuką išaiškino..

Wikipedia sako, kad Harry Hole serijoje is viso yra 9 knygos, paskutinioji isleista sia vasara. Musu svetaineje yra atsiliepimai apie keturias, bet lietuviskai isleistos, ko gero, tik sios dvi tavo paminetos unsure.gif

The Harry Hole novels

1997 – Flaggermusmannen: The Bat Man == Zmogus siksnosparnis
1998 – Kakerlakkene: The Cockroaches == Tarakonai
2000 – Rødstrupe; English translation by Don Bartlett: The Redbreast (2006) == Raudongurkle
2002 – Sorgenfri; English translation by Don Bartlett: Nemesis (2008) ==
2003 – Marekors; English translation by Don Bartlett: The Devil's Star (2005) == Pentagrama
2005 – Frelseren; English translation by Don Bartlett: The Redeemer (2009) == Atpirkejas
2007 – Snømannen; English translation by Don Bartlett: The Snowman (2010) == Sniego zmogus (?)
2009 – Panserhjerte; English translation by Don Bartlett: The Leopard (2011) == Leopardas
2011 – The next book in the series—Gjenferd (tentative English title: The Phantom) == Fantomas

Bet va idomu pasidare, kuo "nusikalto" pirmosios dvi serijos knygos, kad ir i anglu kalba neisverstos? Kazi, gal rusai jas issiverte? g.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 12:23)
Na tikrai, tas knygų leidimas be jokios tvarkos nei šis, nei tas..

Ir ne tik lietuviai taip daro... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 18 rugpjūčio 2011 - 13:01
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 18, 13:00)
Bet va idomu pasidare, kuo "nusikalto" pirmosios dvi serijos knygos, kad ir i anglu kalba neisverstos? Kazi, gal rusai jas issiverte?  g.gif

o, gera mintis bigsmile.gif Reik pasiknist. ACIU, Jurzole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2011 - 13:37
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 18, 13:00)
Wikipedia sako, kad Harry Hole serijoje is viso yra 9 knygos, paskutinioji isleista sia vasara. Musu svetaineje yra atsiliepimai apie keturias, bet lietuviskai isleistos, ko gero, tik sios dvi tavo paminetos  unsure.gif

The Harry Hole novels

1997 – Flaggermusmannen: The Bat Man == Zmogus siksnosparnis
    1998 – Kakerlakkene: The Cockroaches == Tarakonai

Bet va idomu pasidare, kuo "nusikalto" pirmosios dvi serijos knygos, kad ir i anglu kalba neisverstos? Kazi, gal rusai jas issiverte?  g.gif

Isversta pirmoji,antroji irgi neversta verysad.gif ,as turiu rusiskai susipirkus visas kiek tik isleido,dabar laukiu kol Dolitle dar "Leoparda" uzsakys smile.gif

http://www.ozon.ru/c...ail/id/3395880/
Atsakyti
Perskaičiau Ha Jin "Laukimas" - tikrai patiko. Nesitikėjau tiek meilės ir tik tiek Kinijos. Gal būtent dėl to puikiai tiko atostogoms, pajūriui.
Įtraukė žymiai labiau nei J.-Ch.Grange "Limbų priesaika". Tas detektyvas toks stačiokas, cizus tik traukia, nei miega, nei valgo. Tik va tokia knyga irgi turi vieną pliusą - važiuojant mašina ji beveik nejuda, svoris neleidžia.
Žodžiu, viena - paplūdimiui. Kita - mašinai.
Atsakyti
Kaip man patinka "Pilkosios sielos"... wub.gif Ir kas ten sake, kad pilka knyga? Man gerkle gniauzia, ja skaitant... ax.gif

Ak, ir ka as be jusu daryciau? Greiciausiai nei isgirdusi nebuciau apie sia knyga, jei ne jus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 08 20, 01:01)
Perskaičiau Ha Jin "Laukimas" - tikrai patiko. Nesitikėjau tiek meilės ir tik tiek Kinijos. Gal būtent dėl to puikiai tiko atostogoms, pajūriui.

skaičiau ištrauką, pasirodė, kad labai keistu stilium parašyta. kažkaip..be jausmų. ne?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 13:44)
Kaip man patinka "Pilkosios sielos"...  wub.gif Ir kas ten sake, kad pilka knyga? Man gerkle gniauzia, ja skaitant... ax.gif

Ak, ir ka as be jusu daryciau? Greiciausiai nei isgirdusi nebuciau apie sia knyga, jei ne jus  4u.gif  mirksiukas.gif

pilka, gal ne ta prasme, kad neidomi/neispudinga/be veido. tiesiog ji pilka: be euforijos, ypatingu liudesiu ar dziaugsmu..pasakojimas toks pilkas, tolygus. kaip apsiniaukus diena...bet del to ne maziau gera biggrin.gif

IDOMYBE :

"Remiantis tyrimais atliktais Kembridžo Universitete, mums nsevrabu koika tvraka rdaiės idšėlitoos žoždiouse,savrubs yra tik veians vineitnleis dlayaks,kad pimorji ir pasuktiėns ždoižo riaėds btūų riekaiomje veiotje.Vsios ktios glai būti belekaip.Mes spursaime ždoį be prbolmeų.Tai yra tik tėodl,kad žmaogus ptroas nseakito atksiari kikevineos riaėds,bet sakito vsią ždoį iš krtao." bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 20 rugpjūčio 2011 - 13:05
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 20, 13:49)
IDOMYBE :

"Remiantis tyrimais atliktais Kembridžo Universitete, mums nsevrabu koika tvraka rdaiės idšėlitoos žoždiouse,savrubs yra tik veians vineitnleis dlayaks,kad pimorji ir pasuktiėns ždoižo riaėds btūų riekaiomje veiotje.Vsios ktios glai būti belekaip.Mes spursaime ždoį be prbolmeų.Tai yra tik tėodl,kad žmaogus ptroas nseakito atksiari kikevineos riaėds,bet sakito vsią ždoį iš krtao." bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 13:44)
Kaip man patinka "Pilkosios sielos"...  wub.gif Ir kas ten sake, kad pilka knyga? Man gerkle gniauzia, ja skaitant... ax.gif
Aš sakiau. Ir vis dar taip manau. doh.gif Man nesukėlė jokio įspūdžio. doh.gif
Atsakyti