QUOTE(Aimma @ 2011 08 20, 19:34)
Labas
Nors bet kokios dievo paieškos man atrodo nesąmonė (čia prisiminiau sceną, kur kažkoks skandinavas bandė papasakoti senam tėvui, koks gėris yra Indijoje atrasti vidinę ramybę, o tas žiūrėjo nustebęs ir sakė, kad jis ir taip ramus), bet pasakojimas toks gyvas, pilnas saviironijos, sąmojingų palyginimų, įdomių faktų, kad skaityti vienas malonumas.
Apie K. Sabaliauskaitės ,,Silva rerum II" neseniai diskutavot. Man ji ne tik atradimas, bet ir reiškinys.
Tai tiek.

Nors bet kokios dievo paieškos man atrodo nesąmonė (čia prisiminiau sceną, kur kažkoks skandinavas bandė papasakoti senam tėvui, koks gėris yra Indijoje atrasti vidinę ramybę, o tas žiūrėjo nustebęs ir sakė, kad jis ir taip ramus), bet pasakojimas toks gyvas, pilnas saviironijos, sąmojingų palyginimų, įdomių faktų, kad skaityti vienas malonumas.
Apie K. Sabaliauskaitės ,,Silva rerum II" neseniai diskutavot. Man ji ne tik atradimas, bet ir reiškinys.
Tai tiek.
Sutinku. Kam ieškot, Jis visuomet vietoje ir Jo prireikia tik prieš mirtį.

Matyt, būsiu ta atskalūnė, kuri paskutinė šioje temoje Sabaliauskaitę skaitys. Varčiau neseniai, nuo pirmų sakinių užkabino, bet dar palauksiu. Jaučiu autorei kažkokį neįvardijamą priešiškumą. Man keista, kad galima parašyti tokią knygą, kuri patiktų beveik visiems.

Beje, apturėjau labai panašų atvejį kaip ir Caralaitė. Mano atsiliepimą įdėjo į A. Užkalnio knygelės "Kelionių istorijos" antrą leidimą. Na ir ką, ogi nieko. Pasitarnavau leidyklos marketingui kaip Supermamos.lt atstovė Darbinga.