QUOTE(Rasma @ 2011 08 12, 10:46)
Tačiau "Silva Rerum" man nublanko po nesenai perskaitytos J. Melniko knygos ("Rojalio kambarys")
Bibliotekoje vis pavartau jo knygas ir nesiryžtu skaityt. Esu girdėjusi, jog jis įdomus rašytojas, netgi kažkokį jo tekstą skaičiau. Ką gi, reiks pabandyt.
QUOTE(marakeš @ 2011 08 17, 19:38)
man pasirodė, kad forma (kuri iš tiesų man labai patiko) čia gerokai lenkia turinį
Tu teisi, turinys skystokas. Galbūt čia tik aš , užsėdusi ant savo mėgstamo pseudofilosofinio arkliuko, bandau įžveglt menamas potekstes.
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 24, 19:27)
Bet negi tai nepaglostė savimeilės

Asmeniškai man tavo situacija, kai sužinojau netgi paskatino rašyti atsiliepimus. Juk nekasdien leidyklai "užkliūna" (teigiama prasme) tavo žodžiai, verti spausdinti knygoje
Dorifore, prisipažinsiu, mano savimeilė buvo paglostyta, tačiau liko kažin koks nemalonus prieskonis. Jei jau leidykla nepatingėjo susirasti mano atsiliepimą, tai galėjo bent jau mestelėti į paštą info apie tai. Jei ne atsitiktinai mane informavusi draugė, tai to savimeilės kutulio net netektų patirti, nes paprasčiausiai neateitų į galvą antrą kartą knygyne vartyti jau perskaitytą knygą. Ai, bet tiek jau to, bent jau tiek džiaugsmo, kad mano atvejis kai kuriuos žmones įkvėpė rašyt atsiliepimus.
Sužavėjo saulėgrąžos atsiliepimas apie Viktorijos Daujotytės monografiją. Buvau pasidavusi žinovų šnabždesiams, kad esą knyga labai silpna. Skaitysiu.