Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 77 tema

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 08 07, 13:56)
Neilo Gaimano ,,Kapinių knyga” - labai norėjau perskaityti ir... man patiko.

o jo dar viena knygute ka tik isejo - Anansio vaikai (nuoroda). na bent jau as anksciau jos nebuvau macius
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 08 07, 12:57)
Mįslė pagal Brūkšniuką:

GĖRIS LENGVAI GALĖTŲ ĮVEIKTI BLOGĮ - TEREIKIA, KAD ANGELAI SAVO ORGANIZACIJĄ GRĮSTŲ MAFIJOS PAVYZDŽIU.
Geras?

lotuliukas.gif

Groovy, pasistenk.  mirksiukas.gif

Geras bigsmile.gif Tik nežinau atsakymo mįslės blush2.gif

Pasirodo, kad galim ilgajam savaitgaliui išvažiuoti prie jūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 08 07, 15:07)
Mergaites, eseistes, gal galetumet pasufleruot  mirksiukas.gif

Man dar G. Grajauskas, L. Degėsys ir A. Andriuškevičius patinka (pastarasis ypač).
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 07, 16:19)
doh.gif va Kazragyte buvau pamiršus. turiu kelias jos knygas, jau senokai skaiciau, bet labai patiko thumbup.gif

QUOTE(gintarelia @ 2011 08 08, 18:22)
Man dar G. Grajauskas, L. Degėsys ir A. Andriuškevičius patinka (pastarasis ypač).

Ir ka as be jusu daryciau mirksiukas.gif
Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Kiek pavėluoti sveikinimai groovy happybday.gif

Nicolas Barreau Mano gyvenimo moteris - kelianti mažutę šypseną, gal net naivi, kvailokų situacijų knygutė. Tikriausiai filmas labiau įtikintų.
Panašu, kad jaunas autorius kuklumu nepasižymi.
Aha, tik va supavydėjau, kad šis kasdieną gali sau valgyti gerąjį tarte tatin. Kaune gi nebeliko tos vienintelės (daugiau nežinau) vietos su gal ir ne tiek puikiu, bet visai neblogu.

Mark Haddon Tas keistas nutikimas šuniui naktį - tikrai nesutinku, kaip va čia kažkas rašo, kad cituoju: Jei jums labai nepatinka matematika - ši knyga ne jums. Aš tikrai nesupratau visų tų užduočių, į jas nesigilinau, net nebandžiau spręsti.
Manau ne jos čia svarbiausios.
Skaitytojui.
Ne berniukui.
Patiko, kad autorius nemanipuliuoja taip, kaip tai padarytų J. Picoult.
Mažiau gailesčio, daugiau natūralumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 08 rugpjūčio 2011 - 23:49
Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties"
Klasikinis trileris, apie žudiką-manjaką. Pats knygos stilius ir įvykių pateikimo forma, man priminė filmo scenarijų. Šiaip manau būtų visai neblogas kriminalinis filmas, bet deja knygoje truko kibirkštėlės. Na liepsnų, žiauriai sudegusių kūnų ir kitaip išniekintų ir išdarkytų, o taip pat ir prievartos, ten į valias, bet vat kažkodėl nebuvo taip, kad skaitai ir vis norisi dar. Žudikas jau pasidaro žinomas vos ne ties viduriu knygos, o toliau yra ieškomi motyvai. Šiek tiek autorė "įbėrė" šiokių tokių prieskonių įdėjus aistringą romaną ir šiokius tokius tarp asmeninius santykius.
Užgesinus gaisrą name randama labai stipriai apdegusi mergina. Paaiškėja, kad ji žuvo ne dėl gaisro. Tačiau su viena žmogžudyste neapsieinama. Vis dažniau randami panašiai nužudyti žmones ir padegti. Prasideda manjako gaudynės ir motyvų ieškojimas. Tačiau netgi ir sunkiai dirbant tarp partnerių įsižiebia nenumaldoma aistra, kuri ne tik suteikia džiaugsmo, bet ir ištraukia praeities skeletus iš spintos.
O šiaip į pabaigą net kiek jau pavargau skaityti. Bet vis tik vertinu šią knygą kaip neblogą, nes buvo ir smagių vietų. Į pabaigą įvykiai pakrypo nenumatyta linkme, bet viskas pasibaigė amžinu happy end'u. Kaip sakoma ...iškėlė dideles vestuves ir gyveno ilgai ir laimingai.

O dabar pasinėrus į Julian Barnes "Flobero papūga" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 09, 00:35)
Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties"
.... bet viskas pasibaigė amžinu happy end'u. Kaip sakoma ...iškėlė dideles vestuves ir gyveno ilgai ir laimingai.

O dabar pasinėrus į Julian Barnes "Flobero papūga" smile.gif

O thumbup.gif labai lauksiu atsiliepimo,tik kai rasysi neisduok detaliu,neidomu bus paskui skaityti,pasistenk nepasakoti turinio ir kaip baigesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 09 rugpjūčio 2011 - 09:11
Ačiū martux, dar nepavėluoti, dar švenčiu širdyje hihihi.gif Jaučiu, kad švęsiu visą savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Groovy, sveikinu sveikinu ...

user posted image
Atsakyti
Groovy, su Gimtadieniu!

user posted image
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 08 07, 13:57)
Mįslė pagal Brūkšniuką:

GĖRIS LENGVAI GALĖTŲ ĮVEIKTI BLOGĮ - TEREIKIA, KAD ANGELAI SAVO ORGANIZACIJĄ GRĮSTŲ MAFIJOS PAVYZDŽIU.
Geras?

Niekas daugiau nespėja? verysad.gif
Tai user posted image
Atsakyti
Ačiū ačiū 4u.gif

Klopedija, visa knyga tokia faina, kaip ta frazė?
Atsakyti
K.V. - mano meilė, galiu būti subjektyvi. hihihi.gif
"Žmogus be tėvynės" - socialinė-politinė satyra. Tai minčių, trumpų pamąstymų kratinys. Kita vertus, puikiai atskleidžia K.V. požiūrį į vartotojišką visuomenę, politinius reiškinius.
Man jo tamsus humoras patinka. didis.gif
Papildyta:
P.s. Knyga asmeninė, kada nors galėsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti