O aš visa vampyruose... ir meilėse...
Kami Garcia, Margaret Stohl "16 mėnulių" - ech,ir vėl serijalą pradėjau skaityti, bet... patiko. Patiko miestelio atmosfera, na, viens prie vieno vidurio Lietuvos kaimas, kur visi vienas apie kitą viską žino, supranta be žodžių, kur yra savas keistuolis ir atstumtasis... Įtikino. Ir dar istoriniai intarpai-regėjimai visai į temą. Ir meilė, pasirinkimas, na, čia kaip ir visose panašiose knygose. Žodžiu, laukiu tęsinio

17 mėnulių
Alex Flinn "Pabaisa" - šiuolaikinis Gražuolės ir pabaisos variantas, toks, na, ... skystokas... nelabai...
Dar liko "Padermė"
Ir, ach, buvau sekmadienį baltose lankose... noriu, noriu, noriu... Ir Patrickas Rothfussas. Vėjo vardas, ir Jeanas-Christophe'as Grangé Limbų priesaika, ir Marinina, ir Murakamis... Stovėjau prieš naujienų skyrelį ir seilę varvinau, ech...
[/quote]
sveikos, paskaitau Jūsų skyrelį, nes pati kai turiu laiko graužiu knygas
Perksiačiau pabaisą ir pasidžiaugiau, kad už ją mokėjau tik pusę kainos, man ji ne tai, kad skystą, o išvis kažkokia super vaikiška....tiek daug reklamos, o vertės labai maža....
Padermė -perskaičiau-man pasirodė stipri knyga, bet priminė kažkokį filmą

ir bėda viena-kad tęsinys neaišku ar bus, ar yra ir ar išleis kas
šiuo metu skaitau Kaprikorniją, kolkas visai nieko, o knygų prisikaupė daugiau nei turiu laiko ir dar ruošiuosi naujas užsisakinėti