Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 77 tema

QUOTE(Virvytė @ 2011 08 13, 19:38)
Paskutinė skaityta knyga - Kenzeburo Oe "Asmeninė patirtis".
Verta skaityti. mirksiukas.gif
Po jos susiradau ir anksčiau išleistą Pavėlavęs jaunimas, tik kol kas neskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 12, 08:06)
staiga ir visai netiketai perskaiciau R.Matheson "Aš esu legenda" , o paskui dar irFILMA paziurejau smile.gif

as tai klausimuka tureciau: ar knygoje, kaip ir filme, dvi pabaigos? ar cia jau rezisieriaus savivale?

QUOTE(Glimer @ 2011 08 12, 08:24)
Gemma-ar nebūsi tik vampyriškų knygų gerbėja?  mirksiukas.gif

siek tiek blush2.gif kaip kazkas detektyvus, meiles romanus galvai "pravedint" skaito - taip man fantastika sulenda, ypac vampyrine lotuliukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 12, 08:46)
Siaubingas prisipažinimas  cool.gif Aš turbūt paskutinė šioje temoje, kuri buvo neskaičius Kristinos Sabaliauskaitės "Silva Rerum"

nei pirma nei paskutine schmoll.gif as irgi neskaicius, nors lentynoje guli, nekyla rankos skaityt, kai tiek liaupsiu girdejau.
o dar kai bendradarbe bande organizuot skyriaus knyges mestis ir pirkt bendra egzemplioriu visam skyriui (!), tai visai "uzsiriso" noras skaityt
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 08 14, 01:37)
as tai klausimuka tureciau: ar knygoje, kaip ir filme, dvi pabaigos? ar cia jau rezisieriaus savivale?

knygoje viena pabaiga smile.gif
o filme irgi viena pabaiga ir gana aiski. tik ji kardinaliai kitokia nei knygoje. o kokia antra pabaiga turejai omeny? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 14 rugpjūčio 2011 - 08:38
QUOTE(Gemma @ 2011 08 14, 01:37)
siek tiek  blush2.gif kaip kazkas detektyvus, meiles romanus galvai "pravedint" skaito - taip man fantastika sulenda, ypac vampyrine  lotuliukas.gif
nei pirma nei paskutine  schmoll.gif  as irgi neskaicius, nors lentynoje guli, nekyla rankos skaityt, kai tiek liaupsiu girdejau.
o dar kai bendradarbe bande organizuot skyriaus knyges mestis ir pirkt bendra egzemplioriu visam skyriui (!), tai visai "uzsiriso" noras skaityt

ooo, oas maniau, kad viena tokia esu megeja...aisku viska daugiau maziau, bet vampyriska kazkaip labiausiai prie sirdies ax.gif butu idomu zinoti, kokias esi skaiciusi... ax.gif net nzn, kad kitu merginu nenervuoti-gal i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 14, 11:31)
ooo, oas maniau, kad viena tokia esu megeja...aisku viska daugiau maziau, bet vampyriska kazkaip labiausiai prie sirdies  ax.gif  butu idomu zinoti, kokias esi skaiciusi... ax.gif  net nzn, kad kitu merginu nenervuoti-gal i a.z.  4u.gif

cia zinok, nenervuotos smile.gif stabilios visos smile.gif galima ir viesai. gal koks ikvepimas uzeis ir kitom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 14, 11:41)
gal koks ikvepimas uzeis  ir kitom mirksiukas.gif
Man gali... užeiti... user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 08 14, 12:46)
Man gali... užeiti... user posted image

lotuliukas.gif

ar skaityt, ar pasiverst? biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai ne skaityt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 08 14, 13:22)
Tai jau tikrai ne skaityt.  lotuliukas.gif

va matot, ne visoms prie sirdies biggrin.gif paskui tikrai neduok dieve per kokia pilnati ar siaip niuru vakareli ims verstis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 14, 14:19)
va matot, ne visoms prie sirdies  biggrin.gif  paskui tikrai neduok dieve per kokia pilnati ar siaip niuru vakareli ims verstis  lotuliukas.gif

Žinok čia nemazai yra vampyriškų knygų gerbėjų mirksiukas.gif Tik jos dar nepasirodė, gal mėnulis ne tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2011 08 14, 15:23)
Žinok čia nemazai yra vampyriškų knygų gerbėjų  mirksiukas.gif Tik jos dar nepasirodė, gal mėnulis ne tas  lotuliukas.gif

visos sedi pogrindyje ir laukia pilnaties lotuliukas.gif tada ir as prisijungsiu prie laukianciuju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 14, 08:36)
knygoje viena pabaiga smile.gif
o filme irgi viena pabaiga ir gana aiski. tik ji kardinaliai kitokia nei knygoje. o kokia antra pabaiga turejai omeny? g.gif

o kuri buvo pas tave? nenoriu spoilint... tiesiog tam torrente, kur as buvau parsisiuntus, buvo failiukas su alternate ending, toji pabaiga buvo visiskai kitokia, ten ne daugiau kaip 10 min.

QUOTE(Glimer @ 2011 08 14, 10:31)
ooo, oas maniau, kad viena tokia esu megeja...aisku viska daugiau maziau, bet vampyriska kazkaip labiausiai prie sirdies  ax.gif  butu idomu zinoti, kokias esi skaiciusi... ax.gif  net nzn, kad kitu merginu nenervuoti-gal i a.z.  4u.gif

as nedaug skaicius: bandziau 'saulelydzio' saga - nepatiko, matyt ne tai amziaus grupei priklausau; 'Suke' - labai patinka, bent jau prisijuokti galima; 'pazymetoji' - puse velnio, bet buna ir geriau; 'vampyru kronikos' (interviu su vampyru, lestatas) - vampyru klasika, tikrai verta demesio; lentynoje dar guli 'isileisk mane' (skandinaviskas, tad turetu but neblogas, bet noriu kad filmo ispudziai isblestu) ir 'paderme' (del torro rezisuoti filmai man tikrai patiko, tad ir is knygos tikiuosi gero skaitalo), iki kuriu dar nepriejau
Atsakyti