per nestuma as kaip niekad norejau vairuoti, taciau vyras beveik visa nestuma neleido, sakydamas, kad tai nesaugu
visgi nemanau, kad tai kazkas blogo
O as per visa nestuma neturejau net kas mane pakeistu ir vairuotu uz mane, nes vaiko tevas teises prageres buvo
Kitą savaitę turiu gimdyti, bet važinėju ir nematau tame problemų. žinoma, jei turi sveikatos problemų, tai gal ir nerekomenduojama vairuoti, bet jei jauties gerai, tai kodėl gi ne? Tik gimdyt važiuodama jau nevairuosiu
gal vyras nuveš arba su Taxi 
Papildyta:
man vyras irgi neleidžia, bet tai nereiškia, kad aš jo klausau
Papildyta:
QUOTE(monikiux @ 2008 04 06, 11:58)
per nestuma as kaip niekad norejau vairuoti, taciau vyras beveik visa nestuma neleido, sakydamas, kad tai nesaugu
visgi nemanau, kad tai kazkas blogo 
man vyras irgi neleidžia, bet tai nereiškia, kad aš jo klausau
nagi as ir vairavau
tiesa,nedaznai
o vat drauge,niekada neseganti saugos dirzu,nors budama nescia atsigavo
policija kazkodel bijo bausti besilaukiancias
gal kad ziurkem neapleistu
Vis niekaip pas vyrą neprisiprašydavau mašinos, atseit duodavo savo pavairuot ir sėdėdavo susiraukęs, tai kartą po eilinio komentaro ką ne taip padariau ir panašiai griežtai pasakiau-daugiau už tavo mašinos vairo nesėsiu, noriu savo mašinos. Tai kaip tariau ir padariau, tik bėda ir džiaugsmas, kad pastojau ir turėjau pradžioje problemėlių, tai kaip ir mašinos pirkimą atidėjome, kol pagimdysiu. Taip noriu turėti savo mašiniuką, tik kaži ar nebijosiu jo vairuoti su leliu jau, nes neturiu pakankamai patirties, o dar tas Vilniaus beprotiškas eimas.Manu tks viska nuo pradžių mokytis
Kol tetis bus su leliu, mama bandys susitarti su eismo susbtilybemis
QUOTE(marlen @ 2008 04 07, 14:18)
nagi as ir vairavau
tiesa,nedaznai
Todėl, kad važinėjant mieste nėščiosioms segtis saugos diržą - tai tiesus kelias į persileidimą.
QUOTE(marlen @ 2008 04 07, 14:18)
nagi as ir vairavau
tiesa,nedaznai
Nebijo,tiesiog nestumas yra vienas is tu sveikatos rodikliu,kai leidziama nesisegti saugos dirzu.Saugos dirzas uzsispausdamas gali pakenkti vaikiukui.
QUOTE(Medinis @ 2008 04 13, 14:48)
Todėl, kad važinėjant mieste nėščiosioms segtis saugos diržą - tai tiesus kelias į persileidimą.
labai netiksliai pasakyta
kol pilvukas labai mažas, nėra ten ko suveržti, o kai jau paskutiniai
tiesa, aš visada už diržo užsikišdavau rankas, kad vrug kas, nesuspaustų pilvuko.
kai buvau
QUOTE(Medinis @ 2008 04 13, 15:48)
QUOTE(denaxa @ 2008 04 13, 20:56)
Nebijo,tiesiog nestumas yra vienas is tu sveikatos rodikliu,kai leidziama nesisegti saugos dirzu.Saugos dirzas uzsispausdamas gali pakenkti vaikiukui.
vazinejau iki gimdymo likus savaitei,dirza segiau virs pilvo ,kad kitaip ir neisejo ,kaip galima uzsegt dirza tiesiai ant pilvo?nekliedekit merginos apie persileidimus,ju galit ir kitur patirti svarbu ,kad vairuojant nepakliutumete i autoavarija .reik but atsargioms ,nes reakcija leteja
QUOTE(denaxa @ 2008 04 13, 20:56)
Pirma karta girdziu...
man idomu ar tikrai nebaudzia pareigunai, jei nescioji vaziuoja neprisisegusi saugos dirzu?
nes man nepatinka prisispausti pilvuka tuo dirzu, o jau ir spaudzia truputi
o del iskritimo per langa tai zinot, jei vaziuoja
nu tai nera reikalo skraidyti kaip isprotejusiems
apie atsakomybe pagalvoti reiketu
cia mano nuomone
nes man nepatinka prisispausti pilvuka tuo dirzu, o jau ir spaudzia truputi