as tai pat su abiem vazinejau iki pat gimdymo dienos kekviena diena su pirmu i gimdykla net norejau vaziuot, vyras neleido,aisku saremiu nebuvo.o jei avarija padarysi tai ar besilaukianti ar su vaikiuku,juk neatsisakysi dabar visko vien del to,kad kazkas gali atsitikt,aisku manau reiktu atsizvelkt jei mazai patirties ir blogos salygos oro gal ir vertetu prisilaikyt,o siaip gali vaziuot kitu transportu vairuotojas gali padaryt avarija.
nu net nezinau kaip cia del to saugumo...juk kai kitas vairuoja taip pat yra rizika kad gali nutikti avarija....
as iki pat gimdymo pati vazinejau su masina, nes gerai jauciausi visa nestuma, o ir patogiau, nei kad su visuomeniniu transportu....
esu maciusi tokius lipdukus masinai ant galinio stiklo, kad uz vairo nescia moteris, tai manau geras dalykas, nes kiti mato, kad vaziuoja busima mamyte ir vaziuoja tikekimes atsargiau
as iki pat gimdymo pati vazinejau su masina, nes gerai jauciausi visa nestuma, o ir patogiau, nei kad su visuomeniniu transportu....
esu maciusi tokius lipdukus masinai ant galinio stiklo, kad uz vairo nescia moteris, tai manau geras dalykas, nes kiti mato, kad vaziuoja busima mamyte ir vaziuoja tikekimes atsargiau
Aš nėštumo metu važinėjau mašina ne mažiau nei įprastai, tik paskutines savaites, jei būdavo vyras - vairuodavo jis, vien dėl to, kad per pilvą būdavo nepatogu. O saugumas - gali ir kitas veždamas nemažiau žalos pridaryti. Aišku, jei vairuotoja pradedanti ir jaučiasi neužtikrintai prie vairo, gal geriau tuomet atsisakyti vairavimo

Lygiai taip pat ir as - vazinejau visa nestuma. Paciai labai patinka vairuoti ir savimi pasitikiu galbut daugiau negu kai kuriais kitais uz vairo
. Aisku ir pilvukas pas mane nebuvo toks, kad remtusi i vaira
Vaziavau as ir pati i gimdymo namus (vyras komandiruotej buvo), bet aisku - ne su saremiais. Tai dar diedas (sargas) ir i gimdymo namu teritorija, zaltys, nepraleido ivaziuoti
. Sako: jei jau pati atvaziavai, tai ir paejet gali
. Svarbu - nusiteikimas, gera savijauta ir pasitikejimas savimi. Sekmes!!

nesaugu ir gatve eiti nes gali kas nors užvažiuoti...
O šiaip tai vairavau su visais leliukais ir saugiau jaučiausi, nei kad be mašinos.
O šiaip tai vairavau su visais leliukais ir saugiau jaučiausi, nei kad be mašinos.
Pritariu, ko gero, net ne kartais saugiau vaziuoti automobiliu, o ne eiti gatve, pvz ziema, kai slidu

QUOTE(stankeviciene @ 2008 03 06, 12:42)
geras dalykas butu

Vairavau iki pat gimdymo dienos,tik i gimdykla is Silutes i Klaipeda jau seimos daktaras veze,vidinis balsas neleido rizikuot,nors ir gerai jauciaus. Neveltui,nes pusiaukelej jomajo saremiai prasidejo,
gerai,kad masinoj nepagimdziau,nes atsidurus gimdykloj,rado pilna kaklelio atsiverima
kaip paaiskejo,man ivyko staigus gimdymas
O ir po gimdymo leliukui suejus 3 savaitem visur su juom pradejau vazinetis.
Uztad dabar neturiu problemu su juo kur pavaziuot, sedi autokedutej kaip tikras vyras

O ir po gimdymo leliukui suejus 3 savaitem visur su juom pradejau vazinetis.

Per abu nestumus vairavau iki pat gimdymo, o pirmojo metu iki gimdymo likus 5d. dar sugebejau kaukstelt girtam taksistui
Bet viskas baigesi gerai
O del saugumo, tai niekada nezinai, kada ir uz kurio kampo laukia nelaime, tad nescia ar nenescia, nematau jokio skirtumo

O man kaip tik teko vel sesti uz masinos vairo po 9 m. pertraukos per pirmaji nestumo menesi. Labai jaudinausi, bet zinojau, jei nesesiu dabar, gimus vaikeliui juolabiau bus sunku. Ir nieko... ir kudiki turiu ir vairuot pramokau, ir dabar galiu visur savarankiskai nusigaut. O nescia vairavau iki 8men., nes po to tiesiog buvo nepatogu savo mazoj masinytej sedeti, pilvas buvo zemai ir vaiko galva labai spaude, tai veziojo vyriskis arba autobuse stacia turedavau vaziuot.