Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Manyciau si fraze neturi atsakymo. Kiekvienam savo. As pati budama niescia vairavau . O kas kiecia saugumo tai juk nezinai kur kas taves laukia. Saugiausia kogero sedet lovoi, ir tai nezinai kas einant i toleta taves laukia gal paslysi. Taip kad manau nei tai saugu nei tai pavojinga. Toks gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
manau saugu ar nesaugu, islieka tiek besilaukiancioms tiek ne bigsmile.gif
Atsakyti
manu saugu...Kodėl ne..Lygiai taip pat nėščiai nėra saugu šalia vairuotojo sėdėt
pati vairavau kiekvienč dieną kaunas Vilnius ir atgal iki 34 sav., o vairavau iki gimdymo..jeigu reiktų, tai ir iki gimdymo namų nuvažiuočiau pati
Atsakyti
as tai budama nescia vairuodama ziema vos nepadariau avarijos visalaik pagalvoju kaip man pasiseke ir mano leliukui kuris dar buvo pilvelije bigsmile.gif o galejo baigtis liudnai verysad.gif
Atsakyti
o koks skirtumas tarp avarijos su leliuku pilve ir avarijos su jau gimusiu leliuku g.gif , manau, kad jokio, tai koks skirtumas ar nėščia važiuoji ar po to su vaiku važinėji g.gif
Atsakyti
o as dabar teises laikausi ir viskas gerai nei ten reakcija mano suletejus nei ka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
As ir vairavau du men iki gimdymo, gal buciau ir ilgiau vairavus, taciau gerokai isgasdino vos neivykes eismo ivykis, doh.gif Bijojau sesti uz vairo , nes buvo brangus vaikutis, jo gyvybe 4u.gif
Atsakyti
Budama nescia ir as vairavau. Nemaciau priezasciu kodel iki tol visa laika tai darius tureciau toliau nedaryti.
O nuo nelaimes nera apsaugotas nei vienas. Gali ir bet kam ir bet kada atsitikti nelaime. Ne jei ir tu tvarkingai vaziuoji, tai dar nereikia nieko, nes gali i tave ivaziuoti girtas kitos masinos vairuotojas, ar dar kas nutikti.
Taip kad cia retorinis klausimas be realaus atsakymo.
Atsakyti
As per abu nestumus vairavau iki "galo", su antru, net gimdymo diena vaziavau, tai gavosi, aisku dar saremiu nebuvo.....
Pati didziausia problema dirzas, kazkaip nelabai kaip ten su dirzu ir su nestuke.gif , sunkoka uz vairo visiems tilpti biggrin.gif
Vaziuoti mikriuku manau man butu buves daug didesnis stresas blush2.gif
Atsakyti
aš irgi vairavau iki paskutinės dienos (kadangi dirbau iki paskutinės dienos, tai ir į darbą važinėjau kiekvieną dieną pati). Viskas normaliai. Mano auto buvo aukštas ir erdvus, jokių nepatogumų išlipt-įlipt. Net minties nebuvo, kad reiktų viešuoju transportu važiuot.. brrrr vien nuo minties tokios. Čia patogiai įsitaisai, jokių stumdymų, jokių kvapų, oro temperatūrą susireguliuoji pagal save thumbup.gif Man net geriau buvo pačiai vairuot, nei su vyru važiuot - jis vis sustirdavo nuo kondicionieriaus, o man pats tas. Jau tik į gimdymo namus nuvežė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2008 02 02, 17:53)
o as dabar teises laikausi ir viskas gerai nei ten reakcija mano suletejus nei ka biggrin.gif  thumbup.gif

o as buvau nestuke.gif ir man vairavimo neleido laikyt,tai dabar nzn,kada prisiruosiu doh.gif
Atsakyti

Manyciau si fraze neturi atsakymo. Kiekvienam savo. As pati budama niescia vairavau . O kas kiecia saugumo tai juk nezinai kur kas taves laukia. Saugiausia kogero sedet lovoi, ir tai nezinai kas einant i toleta taves laukia gal paslysi. Taip kad manau nei tai saugu nei tai pavojinga. Toks gyvenimas biggrin.gif

Ir aš lygiai tokios pačios nuomonės.O aš pati vairavau galima sakyti iki paskutinės minutės,jei būtų buvusi bėda ir nebūtų buvę kas nuveža, pilnai būčiau ir pati dar nuvairavusi smile.gif
Atsakyti