QUOTE(zabava @ 2009 01 11, 15:25)
Cia dar nuo sovietiniu laiku uzsilike tokie marazmai, kad nesciai tai vairuot negalima

. Tai gal jusu manymu kokiuose mikriukuose ar visuomeniniam transporte saugiau? Troleibusai nevaziuoja, o tamposi, mikriai stabdo ir laksto lyg isproteje, autobusai isvis patyliu.. O dar kiek ten infekciju galima pasigauti... Jeigu jums cia saugu, tai vazinekites iki valios.. Aisku jeigu nemokate vairuoti ir neturite patirties tai ne tik nesciai nerekomenduociau vazineti, bet ir pagimdzius... Su vyru irgi nesaugu vaziuoti, nes visdelto automobilyj sedit, o tai nesciajai (lietuviu) poziuriu vazinetis nepatartina..

. Niekad nejauciu jokios baimes ar streso vairuojant automobili, vairavimas man suteikia tik malonuma..
nes kai buvau

,8men.veziau mociute pas akiu daktara tikrinti,tai jos pagyvenusi daktare paklause ar nebijot su anuke vazineti ir dar su tokiu pilvu

,o jai pradetu gymdyti
mano mociutes atsakymas buvo :jai pradetu gymdyti tam yra mob.tel.kur gali issikviesti pagalba
QUOTE(irma- @ 2009 01 26, 23:41)
aš vairavau visą nėštumą

ir jokio streso nejaučiau, bent kai į dekretą išėjau galėjau važiuoti kur panorėjus
va cia tai tikra tiesa
merginos galiu tik tiek pasakyti aisku as dziaugiuosi kad nieko neatsitiko baisaus nei man nei mano suneliu,ir kad as neissigandau ir net nesuregavau kaip numusiau stirna su masina vairuodama:P