Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(eros @ 2006 03 09, 20:22)
Labas visiems skaitantiems tokia smagia rubrika.
As esu nescia ir vairuoju. Ar jusu nuomone, tai labai nesaugu  g.gif  Nes susilaukiu labai daug priekaistu, kad neva esu neatsakinga, kad rizikuoju vaikuciu ir t.t.

Viskas priklauso nuo to kelintam menesyje esi jau nuo 6 tai sakyciau nelabai saugu,daug kas priklauso nuo pacios savijautos.Siaip yra pirkti prisisegimo dirzu specialiai nestukems.
Atsakyti
Čia kiekvienai nėščiajai spręsti, jei jai patinka ir jaučiasi saugi, kodėl gi ne. Aš irgi būdama nėščia vairavau automobilį, tik paskutiniaisiais mėnesiais nenorėdavau sėsti už vairo, matyt per daug pilvas į vairą remdavosi biggrin.gif .
Atsakyti
pastoviai vairavau budama neshcia. manau saugiau vairuoti paciai (aisku jei vairavimo igudziai neblogi ir pernelyg nelakstai) nei mikrikuose, kurie pradeda vaziuoti nesciajai dar nespejus atsisesti doh.gif
Atsakyti
Pritariu, kad pačiai nėštukei spręsti, ar vairuoti, ar ne. Jei ji jaučiasi gerai ir neturi baimės vairuoti, tai laisvai gali vairuoti iki paskutinių net dienų. Bent jau man netrukdė vairavimas. biggrin.gif gal todėl, kad labai patinka jis. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, aš čia nauja, bet noriu įsilieti į jūsų tarpą smile.gif
Labai aktuali tema, nes esu nėščia jau 3 mėn ir sulaukiu visokių pasisakymų, už ir prieš...
Aš asmeniškai vairuoju jau 11 metų, ir darbas susijęs su auto vairavimu, bet nė kiek nepergyvenu vairuodama nėščia. Manau kad viskas priklauso nuo vairavimo sugebėjimų ir žinoma savijautos wink.gif
Aš visada sakau, kad vairuoju taip atsargiai, kaip tik įmanoma,- už save aš esu garantuota. Vairuodama nėščia, labiau kreipiu dėmesį į tai kaip vairuoja aplinkiniai, ir kiekvienoje situacijoje stengiuos pagalvoti ne tik už save, bet ir už kitą vairuotoją. Kol kas tpfu tpfu tpfu dar nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
Na, aš vairavau iki 38sav. Paskui jau vyras nebeleido ax.gif Labai gerai jaučiausi vairuodama. Jei būčiau maniusi, kad tai nesaugu man, ar mano kūdikėliui, žinoma nebūčiau to dariusi. Nors mano pilvukas buvo diiiidžiulis, bet niekaip nesuprantu, kaip jis galėtų remtis į vairą g.gif Bet čia ko gero nuo automobilio priklauso...
O šiaip, kiekviena būsima mamytė turėtų įvertinti savo galimybes, savijautą už vairo. Jei vairavimas kelia teigiamas emocijas, o ne stresą, tai pirmyn smile.gif
Atsakyti
As vairavau iki paskutines dienos. Ir netgi turejau 2 avarijas, aisku nedideles. Jauciausi puikiai, is dalies buvau ir priversta vairuoti, nes dirbau. Bet jei buciau turejus nors kiek psichologiniu arba fiziniu kliuciu, buciau nebevairavus. Todel pritariu, jog tai priklauso nuo kiekvienos mamos savijautos ir noro...
Atsakyti
Nėštumas - ne liga, todėl manau, kad už nėščiąsias daug pavojingesni seni žlibi pikti pirdylos arba dar neapsiplunksnavęs jaunimėlis. O pačiai nėštukei pakliūti į pavojingą situaciją kelyje šansų yra lygiai tiek pat, kiek ir bet kuriam kitam eismo dalyviui, įskaitant ir pėsčiuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 27 kovo 2009 - 21:33
Vairavau per visus nėštumus, iki paskutinės dienos, jei gerai jautiesi ir pilvas nemaišo, tai aš tame nieko blogo nematau. Kas kita jei savijauta bloga, tada geriau pasisaugot, nes kely - oi visokių priedurnių pilna...
Atsakyti
as stengiuosi pati nevairuoti - besispardantis lelius demesi blasko ax.gif nors jei reikia - nieko blogo tame nematau, nor visokiu tu nestukiu buna... rolleyes.gif
Atsakyti
Vairavau iki paskutinės dienos.
Gimdyti jau išvežė, neleido pačiai važiuoti.
Atsakyti
koks skirtumas ar nescia ar ne, jei reikia vairuoti ir vairuoji, negi taksi nesciai kviestis. nestumas ne liga juk smile.gif
Atsakyti