Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Per abu nestumus vairavau praktiskai iki paskutines dienos, ir nematau cia jokios gresmes.
Viskas priklauso nuo to, kaip jautiesi pati, svarbiausia nesistresinti ir neskubeti, isvaziuoti anksciau, kad nereiktu lekti.
Bet jei yra kazkokia baime tai gal ir protingiau uz vairo nesesti. g.gif
Atsakyti
oy ne ;]
Atsakyti
as irgi vairavau iki paskutines dienos,net buvau suplanavus kaip su saremiais vaziuosiu,bet gimdziau sekmadieni,tai vyras nuveze biggrin.gif
gal kad pilvas nedidelis buvo,gal kad kojos ilgos,bet vairuot nestuke.gif netrukde visai smile.gif
Atsakyti
Aš tai manau, jei pačiai patogu ir jautiesi gerai, tai ir gali vairuoti, o žmogus nuo nelaimių juk nėra apsaugotas - tiesiog lemtis. Gal besilaukiančią ant perėjos partrenks ar šiaip kur, ką gali žinot...
Atsakyti
pritariu daugumai,jei jautiesi gerai, tai kodel gi nevairuoti.as ir vazinejau gan daug iki paskutiniu dienu,o kai jau keliavau i ligonine su sarymei tai teko vyrui vaziuot nors ir neturejo vairuotojo pazymejimo ax.gif bet mum arti ligonine tai nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
sveiki
liko iki gimdymo savaitele, bet kolkas sekmingai vairuoju, nors maniau tikrai negalesiu ax.gif , netilpsiu uz vairo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol nejaučiu jokio nepatogumo, tai vairuoju,bet kai tik pradėsiu jaust, kad pilvas remia vairą šio malonumo tikrai atsisakysiu smile.gif
Atsakyti
Saugu kam? SAu? o saugu vazuoti troleibusu? Ko gero ne saugu gyventi.
Atsakyti
vairuoju ir dar net dainuoju blush2.gif
labai gerai jauciuosi, kai pati valdau situacija prie vairo,,, ax.gif
zinoma atsakomybe jauciu didele ir dviguba juk nestuke.gif
MB ir mama tai zinoma baisiai pergyvena ir burbuliuoja, bet..... schmoll.gif
idomu ar as kitokia buciau mama ,jei mano nescia dukra sestu uz vairo....??? blink.gif matyt butu tas pats....
idomu kokios ten masinos, kad pilvas netelpa uz vairo???pas mane tai dar daug vietos lieka.... g.gif blush2.gif
sekmingo vairavimo, mamkos 4u.gif
Atsakyti
ir as vairavau iki pat gimdymo wink.gif na, buvo toks nutikimas, kaii gala vienai masinai ipuoliau, kai iskoko rekti ant manes kaip cia vairuoji, vyras salia sedejo ir jam kliuvo uz tai kam "bobai" duoda vairuot, bet kai islipau si masinos ir pamate,kad su dedeliausiu pivu esu tai greit tona pakeite ir liepe kviest policija wink.gif as nesaugiau jauciuosi salia sededama..
Atsakyti
biggrin.gif aš vairavau iki paskutinės dienos labai sėkmingai, į gimdymą vyras vežė, nors galėjau ir pati, ale kažkaip gal būtų be ryšio biggrin.gif
Atsakyti
as manau kad paciai vairuoti netgi saugiau, nes jei vaziuot viesuoju transportu tai baisu. veza kaip malkas, stovet neimanoma, o atsisest nelabai kas uzleidzia nes kiekvienam savas kailis svarbu biggrin.gif . zmogus sveikas tvirtom kojom gali is koto isvirst bevaziuodamas troleibusu ar autobusu, tai ka kalbet apie besilaukiancias mamas, kai ir taip sunku stoveti
Atsakyti