As vairavau iki tol kol apturejau avarija
tai buvo kai buvau 6 men niescia
aciu dievui ta karta viskas pasibaige gerai
Toliau vairuoti sau nebeleidau
Suprantu norincias vairuotu man taipat sunku buvo nes gimdziau ziema tai ir i ligonine reikejo keliauti viesuoju transportu
bet pamoka buvo didele
Zinau dabar kad ir kiek besisaugutm sededama uz vairo....nezinai kada koks idijotas i tave ivaziuos.......
Pati uz vairo dar karta atsisedau kai maziukui buvau jau 3 men....
Ir vel bijau
bet ka padarysi vaziuoju
Tad manau su vaikiuku yra lygiai taipat nesaugu kaip ir niesciai...juk nezinai kas nutiks...bet kazkodel visos vairuoja pasigimdziusios....
Tad kaip ir nera vienareiksmisko atsakymo i sia dilema

Toliau vairuoti sau nebeleidau

Suprantu norincias vairuotu man taipat sunku buvo nes gimdziau ziema tai ir i ligonine reikejo keliauti viesuoju transportu

Zinau dabar kad ir kiek besisaugutm sededama uz vairo....nezinai kada koks idijotas i tave ivaziuos.......

Pati uz vairo dar karta atsisedau kai maziukui buvau jau 3 men....

Ir vel bijau

Tad manau su vaikiuku yra lygiai taipat nesaugu kaip ir niesciai...juk nezinai kas nutiks...bet kazkodel visos vairuoja pasigimdziusios....

Tad kaip ir nera vienareiksmisko atsakymo i sia dilema

Kad kiekviena karta sedant uz vairo nezinai kas gali nutikti. Taip pat ir einant per pereja visko gali buti.
QUOTE(astarim147 @ 2009 07 18, 00:21)
Kad kiekviena karta sedant uz vairo nezinai kas gali nutikti. Taip pat ir einant per pereja visko gali buti.
Tai jau taip

as irgi iki paskutinios dienos vazinejau,oi kas cia nesaugaus,vairas gi pilvo nespaudzia
tik jei avarija tai aisku gali but blogai,bet cia tiesa sako kad ir kasdien sedant uz vairo nezinai kas gali but
o maniske mazoji matyt dabar labai megsta masynoj sedet,o kai uz vairo pastatau tai dziaugsmo pilnos kelnes ir supa ta vaira ir dauzo is dziaugsmo,matyt szumaxere bus

o maniske mazoji matyt dabar labai megsta masynoj sedet,o kai uz vairo pastatau tai dziaugsmo pilnos kelnes ir supa ta vaira ir dauzo is dziaugsmo,matyt szumaxere bus

QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 02:21)
as irgi iki paskutinios dienos vazinejau,oi kas cia nesaugaus,vairas gi pilvo nespaudzia
tik jei avarija tai aisku gali but blogai,bet cia tiesa sako kad ir kasdien sedant uz vairo nezinai kas gali but

Klausi kas cia tokio...ogi reakcija niescios moters sumazeja...todel didesne tikimybe patekti i avarija

Iki siol vairuoju (36 sav.) ir kol dar netrukdo pilvukas vairuot, ketinu vairavimo neatsisakyti. Zinoma atsargiau vairuoju ir stengiuos kuo maziau kur vaziuot, puikiai suprantu, kad kiti gali sukelti avarija, o nebutinai as pati, bet... su viesuoju transportu man atrodo dar pavojingiau vaziuot, ypac kai karsciai

mano nuomuone apie nestukes uz vairo neigiama, todel kad pati budama 8men nescia vairavau ir padariau avarija...niekada gyvenime nesu padariusi ne ibrezimo, vairavimo patirtis 10 metu, todel drasiai sesdavau uz vairo ir zinoma nevirsydama greicio vazinejaus...iki tos dienos, kai vaziuodama 50km/h greiciu visai atrodo atsitiktinai bumptelejau i kita masina.zinoma greitis nebuvo didelis, buvau prisisegusi dirza,taciau pilvukui smugis visdelto teko ir to uzteko,kad paskubinciau savo mazylio atejima i si pasauli
aciu dievui mano mazylis jau buvo pakankamai susiformaves (35sav) todel dideliu pasekmiu isvengeme, taciau jei laukciausi antro, niekada taip neberizikuociau, gavau labai gera gyvenimo pamoka ir zinau,kad niekada nebuciau galejusi sau atleisti,jei per savo kvailuma dabar salia saves netureciau begiojancio auksaplaukio 
Papildyta:
uzdrausti niekas negali ir net nesiruosia to daryti, kiekvienas esame patys savo gyvenimo kalviai...

Papildyta:
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:19)
As iki paskutine dienos vairavau...Ir kas gali uzdrausti...
uzdrausti niekas negali ir net nesiruosia to daryti, kiekvienas esame patys savo gyvenimo kalviai...

QUOTE(raganiukste25 @ 2009 08 05, 14:11)
mano nuomuone apie nestukes uz vairo neigiama, todel kad pati budama 8men nescia vairavau ir padariau avarija...niekada gyvenime nesu padariusi ne ibrezimo, vairavimo patirtis 10 metu, todel drasiai sesdavau uz vairo ir zinoma nevirsydama greicio vazinejaus...iki tos dienos, kai vaziuodama 50km/h greiciu visai atrodo atsitiktinai bumptelejau i kita masina.zinoma greitis nebuvo didelis, buvau prisisegusi dirza,taciau pilvukui smugis visdelto teko ir to uzteko,kad paskubinciau savo mazylio atejima i si pasauli
aciu dievui mano mazylis jau buvo pakankamai susiformaves (35sav) todel dideliu pasekmiu isvengeme, taciau jei laukciausi antro, niekada taip neberizikuociau, gavau labai gera gyvenimo pamoka ir zinau,kad niekada nebuciau galejusi sau atleisti,jei per savo kvailuma dabar salia saves netureciau begiojancio auksaplaukio 
Papildyta:

Papildyta:

As lygiai taipat papuoliau i ligonine tik man viskas baigesi daug geriau

aisku, gaila, kad tau taip atsitiko, bet kita vertus - o kas uztikrins, kad vaziuodama keleivio vietoje lygiai taip pat negali papulti i autoivyki?? ir nebutinai del savo kaltes......

zinoma, nesciosios greiciau pavargsta, tada ir reakcija nebe ta, bet jei trumpa atstuma - nematau nieko blogo. pati vairavau iki paskutines dienos, kadangi vairuot labai megstu, o be to tuo metu buta remontavomes, tai buvo daugybe reikalu, kuriuos be masinos butu buve kur kas sunkiau sutvarkyt.
o i tolimesne kelione jau nebevairuodavau