Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(burbanti @ 2009 09 04, 11:02)
Jo , prisisegsi cia,kai net neisnesa dirzo ilgis  biggrin.gif  biggrin.gif  Mano pilvuzas kaip backa buvo paskutini menesi,nors dek ant karucio ir vezk,vos paeidavau  biggrin.gif  biggrin.gif Be to vyras buvo neapsakomai atsargus  ir apie jokius pakliuvimus i avarija net nebuvo minties.

ne per pilva juk segamas dirzas, o zemiau. Ir mano neapsakomai atsargus buvo nu ir ka, kale i uzpakali du debilai atsiprasant, nespejom net sureaguot, tik jau post factum, masinos uzpakalis sukaltas, kad antra savaite be masinos. Gali keliuose profas buti, bet niekada nezinai, kas tau kals i koki sona. 4u.gif
Atsakyti
Vairuoju jau seniai. ax.gif Ir kai savo mazosios laukiausi vairavau iki paskutines dienos. Jei vyras butu leides, tai ir gimdyti buciau vaziavus pati. Bet lijo lietus ir man teko tenkintis keleivio vieta bicycle.gif Man vairavimas - malonumas assa.gif ir nestumas siam malonumui visai netrukde. Ir taip nemazai dalyku nestules turi atsisakyti arba riboti, todel bent jau sioj srity saves nevarziau bigsmile.gif O jei lemta kokiam ivykiui nutikti tai ar tu busi nescia, ar tu vesi mazus savo vaikus, ar galiausiai viena vairuosi jau jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi vairavau iki paskutinės gimdymo dienos tongue.gif
Atsakyti
Na as laukiuos ir vairuoju ir nemanau atsisakyt to tiksliau ir negaliu nes ir i darba reikia vaziuot,autobusu silpna kai daug zmoniu tai ir vairuoju o del tu atsitikimu tai kaip lemta taip bus aisku reikia pasistenk atsargiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2009 09 14, 21:51)
aš irgi vairavau iki paskutinės gimdymo dienos  tongue.gif

O aš vairavau ir iškart po gimdymo. Saugu manau
Atsakyti
Uz vairo niekas nera 100proc. saugus- nei nescioji, nei nenescioji g.gif
jeigu pasitiki savo igudziais ir tau zutbut reikia vairuot, tai kodel gi ne ax.gif
pazistu daug moteru, kurios budamos nescios, vairuodavo(tiksliau visos jos vairuodavo, tik kai kuriu vyrai neprileisdavo) bigsmile.gif
Atsakyti
as ir gimdyt pati vaziavau, kadangi vyras nakti dirbo... ax.gif
Atsakyti
Daug tokių už vairo. Ir dar negirdėjau, kad būtų avarija kuri padariusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 14, 15:44)
Daug tokių už vairo. Ir dar negirdėjau, kad būtų avarija kuri padariusi g.gif

As padariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 14, 14:45)
As padariau 4u.gif

O blink.gif . Bet vaikeliui nieko neatsitiko?
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 14, 16:46)
blink.gif .  Bet vaikeliui nieko neatsitiko?

Ne nieko neatsitiko...aisku tik isgastis ir spaudimas doh.gif buvau septintam menesi ir po sio ivikio nevairavau ilgai....kol persilauziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 09 10, 13:40)
Vairuoju jau seniai.  ax.gif Ir kai savo mazosios laukiausi vairavau iki paskutines dienos. Jei vyras butu leides, tai ir gimdyti buciau vaziavus pati. Bet lijo lietus ir man teko tenkintis keleivio vieta  bicycle.gif Man vairavimas - malonumas assa.gif ir nestumas siam malonumui visai netrukde. Ir taip nemazai dalyku nestules turi atsisakyti arba riboti, todel bent jau sioj srity saves nevarziau bigsmile.gif  O jei lemta kokiam ivykiui nutikti tai ar tu busi nescia, ar tu vesi mazus savo vaikus, ar galiausiai viena vairuosi jau jokio skirtumo mirksiukas.gif

Pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif Nuo 3 iki 8 nestumo menesio mano vyras buvo uzsienyje - tai ka, man su taksi vazineti???? tongue.gif Jei masina yra. Siaip nesciai vazinetis viesuoju transportu (mikriukais) yra zymiai pavojingiau, nei savo masina, nes jie yra patys nagliausi ir nepagarbus vairuotojai. schmoll.gif
O kas lemta nutikt - tas ir nutiks. Turbut daug kas mate filma "Galutinis tikslas" ?
Atsakyti