Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(Gytax01Halo @ 2010 03 07, 12:47)
manau galima svarbu kadpatogu butu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki 35 savaitės nebuvo problemų pačiai vairuot, veliau pasidare keblu.
bet jei apie pavoju, tai pavojus visada yra netgi ir tada, kai vairuoja kitas asmuo.
Atsakyti
nematau tame jokios problemos schmoll.gif
o gatvej eiti saugu g.gif irgi nelabai blush2.gif
Atsakyti
svarbu patogu smile.gif
Atsakyti
as nescia nevairavau,kazko bijojau verysad.gif
Atsakyti
As tai 5men apsivemiau masinoje, gerai turejau rankoje maiseli ir vairavau ne as, o vyras, nes kitaip nezinau kuo viskas baigtusi, turbut pirmas stulpas butu mano doh.gif
Nuo tada vyras neleido daugiau vairuoti iki 9men buvau tik keleivis smile.gif
Atsakyti
o as tikiuosi teises nescia issilaikyti ax.gif iki siol neturejau galimybes grizti tevynen porai menesiuku,dabar dekretines kaip tik vasara,tai naudosiuosi proga nestuke.gif
Atsakyti
as bijojau vairuot nescia... labai to nenorejau, o buvau priversta vazinet, nes reikejo mat mama nuvezt i miesta... tai is to nenoro prisisaukiau beda-ateme teises ir nescia daugiau nebevazinejau doh.gif matyt, taip ir turejo but
Atsakyti

Mano teta iki priešpaskutinės dienos raliavo, ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pontipina @ 2010 04 06, 13:35)
iki 35 savaitės nebuvo problemų pačiai vairuot, veliau pasidare keblu.
bet jei apie pavoju, tai pavojus visada yra netgi ir tada, kai vairuoja kitas asmuo.

sutinku su Jumis, pavojus visada gali tykoti jei tik lemta.
Beje, man pačiai vairuojant daug saugiau nei šalia sėdint ( nebent už vairo MB).

QUOTE(vajuta @ 2010 04 16, 15:48)
as bijojau vairuot nescia... labai to nenorejau, o buvau priversta vazinet, nes reikejo mat mama nuvezt i miesta... tai is to nenoro prisisaukiau beda-ateme teises ir nescia daugiau nebevazinejau doh.gif matyt, taip ir turejo but

o dėl ko teisės atėmė unsure.gif ?

Nors man nuo 8mėn buvo beprotiškai didelis pilvas, tai apie vairavimą pabaigoje net kalbos nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif su abiem nestumais nestuke.gif vairavau iki paskutintos dienos.sunkiausia budavo tik islipti is masinos,labai zemos buvo.vyras uz galvos susiemes buvo hihihi.gif visi jam bambejo kad neleistu.
Atsakyti
Na, mano nuomone, budamos nescios, moterys nebera tokios geros vairuotojos, kaip kad ne nescios. Kalbu ir is savo patirties, ir is drauges...Drauge ziema kelias avarijas padare (nors ja perspejau, kad butu atsargesne), o as pati jauciu, kad neturiu tokios geros reakcijos, reaguoju i ivairias situacijas nebe taip saltai kaip anksciau..
Na, jei nestuke.gif kartais lygioje vietoje parklumpa, tai ka kalbet apie normalu vairavima?
Busimos mamytes, bukit atsargios uz vairo 4u.gif
Atsakyti