Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(kapitoška @ 2010 01 25, 14:25)
NENORIU GASDINTI, TIK NORIU PASIDALINTI ZINIOM,Budama nescia, lankiau mamyciu kursus, tai med.sesele labai akcentavo,kad paskutini nestumo menesi geriau prie vairo nesesti,pats vairavimas jokios itakos nestumui neturi, pavojinga staigiai stabdyti, nes gali atsiplesti placenta ir jau kils pavojus neissaugoti vaikuti, reikia nedelsiant kreiptis i medikus.

o stabdyti juk gali ir kitas vairuotojas, net kai tu keleive tiktais, todel tai reikstu, kad paskutini menesi nepatartina kojos is namu kelt.
Atsakyti
Vairavau iki paskutinių nėštumo dienų. Ir gimdyt būčiau nuvairavus, jei vyras būtų leidęs. Nematau reikalo kelt panikos ir daryt problemos, ten kur jų tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 01 25, 17:37)
o stabdyti juk gali ir kitas vairuotojas, net kai tu keleive tiktais, todel tai reikstu, kad paskutini menesi nepatartina kojos is namu kelt.

Nestumai buna ivairus, vienos iki paskutines dienos gali sunku fizini darba dirbti, o kitos ant lovos visa nestuma guli.
Apie placenta nepati sugalvojau - medike sake, jums gal si informacija ir nera naudinga, o kitai gali praversti... Be to nescioms patartina kuo daugiau judeti pesciomis ir buti gryname ore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapitoška: 26 sausio 2010 - 10:13
manau,kad pati nescioji turi jausti, ar gali vazinet ar negali. Jei vairavimas sukelia papildomos itampos, streso, tai manau neturetu vazineti pati.
Atsakyti
vairavau visa nestuma jokiu problemu nemaciau, beje budama nescia teises laikiau thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš irgi ir su pirmu iki paskutinės dienos vairavau ir dabar vairuoju, pati juk geriau matai, kur kokia duobelė ir kaip patogiau ją apvažiuoti biggrin.gif Tiesa, šiandien truputį užsikasiau sniege, tai kad bent vienas diedas būtų priėjęs padėt, pastovėjo, parūkė ir nukūprino, paršai doh.gif Tai pati išsikapanojau tongue.gif Šiaip manau, kad nepatartina vairuoti toms, kurios patirties neturi, vis tik šioks toks stresas, turbūt... Jau nebepamenu biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nius sveikos as irgi vairuoju vis dar nors man paskutines dienos nestumo bega biggrin.gif bet dabar turiu baimes jausma nes pries kelias dienas vaziuoju sau ramiai siaura gatvele nes vienoje puseje stovi sustatytos masinos o kitoje pusnys didziules ir ka atlekia grazuolis dideliu greiciu as beveik sustojau bet pasitraukti nera kur biggrin.gif ir ziuriu kas bus na tai jis stabde aisku masina cuoze ir paskui msuko vaira i pusnis tai masina skersa kaip sakant atriedejo ir masinos galas kale man i prieki :Dislipo vairuotojas (man atrodo truputi girstelejes ) aisku apkaltino mane kad as ji praleisti turejau tik nzn kaip biggrin.gif taciau garsas buvo didesnis nei masinai nuostoliai keletas pabrozdinimu biggrin.gif aij sakau tiek to tegul buna skraiduoli jums pamoka neturiu laiko vaziuoju i parduotuve ..tai va taip ir issiskirstem o jis dar ilgai savo masinos negalejo istraukti is pusnies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors kai pagalvoju kas galejo buti jei nebutu susukes vairo tada turbut butu menki juokai...
Atsakyti
Manau kaip nestumas eina i pabaiga tada nesaugu vairuoti.
Atsakyti
manau galima svarbu kadpatogu butu smile.gif
Atsakyti

Vairavau pati iki pat nestumo pabaigos,kol tilpau uz vairo biggrin.gif
Atsakyti
iki paskutines minutes vairavau ,o ir gimdyt nuvaziavau --masina prie ligonines palikau smile.gif -taip su 3-iu ir 4-tu vaikais smile.gif ir nematau jokios priezasties ko nors bijoti...
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 03 12, 21:26)
iki paskutines minutes vairavau ,o ir gimdyt nuvaziavau --masina prie ligonines palikau  smile.gif -taip su 3-iu ir 4-tu vaikais  smile.gif  ir nematau jokios priezasties ko nors bijoti...

ir aš būčiau vairavusi, bet kažkaip nesmagu, jei būtų sustabdę, policininkams nebūtų malonu bėgantys vandenys biggrin.gif
Atsakyti