Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(super blondine @ 2009 11 05, 15:06)
Vairavau iki pat gimdymo ir pati su savo automobiliu nuvaziavau gimdyti, nes vyro tuo metu nebuvo  ax.gif

QUOTE(karusele @ 2009 11 29, 22:26)
Vairavau visa nestuma, tik visi klausinedavo, kaip dar telpu prie vairo? :ax:Ir paskutine diena pries gimdyma, teko daug pavazineti blush2.gif

wow

man su pirmu paskutines dvi savaites jau buvo sunku sėdėti, niekaip neradau padėties, bet ir mašinytė buvo nedidukė
db didesnė, matysim, kaip bus:)
Atsakyti
Na del saugumo manau kad ne labai jau saugu nesciai prie vairo,o ypac paskutinius kelis menesius...bet pati vairavau iki pat paskutines dienos..nes pabandziau vazinet visuomeniniu transportu ir nusprendziau kad jau geriau vairuosiu..o ir vaiksciot man buvo gan sunku paskutinius du menesius
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2009 12 20, 09:33)
Na del saugumo manau kad ne labai jau saugu nesciai prie vairo,o ypac paskutinius kelis menesius...bet pati vairavau iki pat paskutines dienos..nes pabandziau vazinet visuomeniniu transportu ir nusprendziau kad jau geriau vairuosiu..o ir vaiksciot man buvo gan sunku paskutinius du menesius

et, pati gal ir esi saugi
bet kaip kiti vairuoja doh.gif
Atsakyti
Kaip ir dauguma cia esanciu, vairavau iki pat paskutiniuju dienu blush2.gif , tiesa vykstant i ligonine vyras pats uz vairo sedo, manes neleido.
Bet mane priziurintys gyd. nerekomendavo daug laiko praleist uz vairo, jo patarimas - kuo maziau, tuo geriau smile.gif
Bet man maloniausiai buvo, kai policininkai stabde. Prieina prie lango, pasisveikina, prisistato ir palinki gero kelio lotuliukas.gif , matydami mano didziuli pilva niekad neprase dok. thumbup.gif
(Gal bijojo, kad nuo streso gimdyt pradesiu )
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 12 22, 00:33)
Kaip ir dauguma cia esanciu, vairavau iki pat paskutiniuju dienu  blush2.gif , tiesa vykstant i ligonine vyras pats uz vairo sedo, manes neleido.
Bet mane priziurintys gyd. nerekomendavo daug laiko praleist uz vairo, jo patarimas - kuo maziau, tuo geriau  smile.gif
Bet man maloniausiai buvo, kai policininkai stabde. Prieina prie lango, pasisveikina, prisistato ir palinki gero kelio  lotuliukas.gif , matydami mano didziuli pilva niekad neprase dok.  thumbup.gif
(Gal bijojo, kad nuo streso gimdyt pradesiu )

geras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na man reikia vairuoti praktiškai visą darbo dieną ir viskas gerai, nematau tame problemos smile.gif
Atsakyti
Oj mergaites, bandziau as liepti vyrui: "as dabar nescia tai tu mane veziosi", uzleidau jam vaira ir... istveriau 10 minuciu! po pirmo ziedo nusikeikiau riebiai ir isvariau i keleivio vieta biggrin.gif gimdyti nuvaziavau aisku pati, bet ta laika kol gulejau ligoninej, mano brangusis sugebejo uzmusti begiu zede ir atvaziaves mane su dukrele pasiimti is gimdymo namu, toliau jau niekur mano masinukas pats vaziuoti negaliejo... teko man kviesti savo tieva, kad temptu visa musu seimyna namo doh.gif vaizdelis buvo liuks wacko.gif as uz vairo bandau isiziuriet pro uzsalusi stikla (veiksmas vasari) kelia ir stop lemputes masinos kuri uz virvutes mus traukia... o vyras su dukrele kovojo ant galines sedines good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninoo: 10 sausio 2010 - 20:40
Kaip tik neseniai maciau laida apie tai, kaip patariama nesciosioms vairuoti,nors pati dar nesilaukiu (o butu jau ir pats laikas smile.gif ), bet visai idomiai pasakojo, tai paziurejau:
reikia stengtis, kad tarp oro pagalves ir pilvo butu apie 20 cm tarpas,kad oro pagalves nesuspaustu pilvuko ir taip nesuzalotu vaikelio, bet to yra dabar pirkti specialus dirzu ilgintuvai, jie reikalingi tam,kad dirzas nespaustu pilvo, kad jaustumetes patogiai,taciau kartu ir saugiai. Be to, patariama nesedeti tose automobilio sedynese, kuriose dirzas juosiasi tik per juosmeni, nes tai pavojinga, jeigu staiga stabdytu ar butu eismo ivykis, dirzas gali labai stipriai suspausti jusu pupsanti pilvuka ir gali labai liudnai baigtis sad.gif
tai va, o siaip manau, jeigu reikia rinkti, ar automobiliu, ar viesuoju transportu, tai zinoma vaziuokite pacios, nes taip ir patogiau, ir silciau, ir nepavargsite, nes nuvaziuosite ten kur jums reikia smile.gif o jeigu yra mylintis vyras, kuris turi laiko ir noro jus vezioti visur - tai is vis super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2009 12 20, 09:33)

As i Kauna savaitgali vezinejau,tai buvo neramu ar galima,bet kaip man gine sake-juk ne i baltarsusija vaziuoji biggrin.gif sustoji pusiaukelei pailsini nugara ir toliau vaziuoji, o jei gerai jautiesi tai thumbup.gif vazinejau iki paskutines savaites smile.gif
O su visuomeniniu tai kosmaras kazkoks,sedet nera kur,bobulkos uzemusios vietas ir piktai snairuoja jei taikaisi atsiset,beto visokiu ligu gali parsinest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauling: 14 sausio 2010 - 13:07
? Keista tema - bet atsakyčiau turbūt, kad daug kas priklauso nuo vairuotojos. Aš vairavau iki pat galo su visais savo nėštumais - kiek sunkiau būdavo pirmąjį trimestrą vairuot, tai jei būdavo galimybė, šį malonumą perduodavau kam nors. O šiaip jei man patinka vairavimas ir sveikata leidžia - nematau kodėl nebūtų galima vairuot.
O aplamai klausimas: Nėščia už vairo - ar saugu? Tai aš paklausiau: nėščia - ar saugu? Prie ko čia už vairo? Tads nesaugu ir gatvėje - dar kas nutrenks pėstute einant. Nesaugu dirbti, ypač jei darbas fizinis - persileisi. Nesaugu...nesaugu...nesaugu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpalas @ 2010 01 22, 19:50)

O aplamai klausimas: Nėščia už vairo - ar saugu? Tai aš paklausiau: nėščia - ar saugu? Prie ko čia už vairo? Tads nesaugu ir gatvėje - dar kas nutrenks pėstute einant. Nesaugu dirbti, ypač jei darbas fizinis - persileisi. Nesaugu...nesaugu...nesaugu... smile.gif

vis tiek dėl hormonų dėmesys ir pačios ne toks, kaip visuomet...
gal tikrai esant pėsčiajai ar keleivei mažiau pavojų tyko, nei pačiai vairuojant g.gif
Atsakyti
NENORIU GASDINTI, TIK NORIU PASIDALINTI ZINIOM,Budama nescia, lankiau mamyciu kursus, tai med.sesele labai akcentavo,kad paskutini nestumo menesi geriau prie vairo nesesti,pats vairavimas jokios itakos nestumui neturi, pavojinga staigiai stabdyti, nes gali atsiplesti placenta ir jau kils pavojus neissaugoti vaikuti, reikia nedelsiant kreiptis i medikus.
Atsakyti