Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Kol neprisnigo nenormaliai, neturėjau jokių baimių. Bet va jau antra savaitė, kaip pasigailiu, kad turiu sėst prie vairo. O tenka sėst kasdien. Bet ne dėl to, kad pačiai baisu važiuot, man nei vairas, nei diržas netrukdo, o dėl kelininkų darbo, kai kurių vairuotojų neapskaičiavimo savo automobilio galimybių, pėsčiųjų, išlekiančių į slidžią gatvę neapsidairius ir t.t.
Atsakyti
As vairavau iki pat gimdymo, jokiu nepatogumu nejauciau, tik sedyne reikejo atsitraukt, kad tilpciau.Bet tai buvo vasara, o ziema kazin ar nebijociau vaziuot i kokia tolimesne kelione.
Atsakyti
Sveikos, na kai reikia, sėdi ir važiuoji. Tik paskutiniais nėštumo mėnesiais vengdavau sėst prie vairo smile.gif
Atsakyti
As taip pat vairavau iki pat galo, dekreto metu vos ne kiekviena diena isvaziuodavau is neturejimo ka veikti smile.gif Bet dabar kai pagalvoju tai mano atidumas tai labai suprastejes buvo, issiblaskiusi kazkokia klaidu padarydavau...
Matyt jau geriau jei nereikia vaziuoti, tai ir nevaziuoti be reikalo, o dar ziema.
Atsakyti
Aš atsisėdus prie vairo pagimdžiau tongue.gif anksčiau laiko, nežinau ar tai turėjo įtakos, bet dabar nesėsčiau...
Atsakyti
na matyt isvaziuoti vis tiek norisi, o ypac jei dekreto metu nedirbant, tai pasizmoneti norisi.
Is vienos puses mikriuke vaziuojant irgi visko gali buti, is kitos puses automobili vairuojant tikrai man irgi suimdavo pilva kartais...
Gal jei protingai ir po nedaug tai nieko.
Atsakyti
Nesaugu... verysad.gif ,bet kur dingsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Po vedybu nusipirkome masina ir greitai pastojau, nebuvo kur dingti, teko pradeti vazineti po 8 metu pertraukos ax.gif Pradzioj savaitgaliais, paskui jau intensyviai ir iki pat pabaigos, net i ligonine norejau pati vaziuoti doh.gif O nesaugu gali buti ir pasivaiksciojant parke ar sode, pvz. as sugebejau paslysti ir nukristi eidama koridoriumi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Vazyneju,o ka daryt biggrin.gif Ir per sniegus ir per plikledi...Aisku stengiuosi kuo maziau stresuoti,nes pilvukui ne itin gerai. Pries dvi savaites viena vaziavau 300km pirmyn ir atgal,pries savaite daugiau bet jau su vyru,nepatogumu nejauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 13, 12:18)
Aš atsisėdus prie vairo pagimdžiau  tongue.gif anksčiau laiko, nežinau ar tai turėjo įtakos, bet dabar nesėsčiau...

smile.gif keistai skamba - o tai atsisėdot vienintelį kartą ir tuomet prasidėjo gimdymas? Tada gal vairavimas jums aplamai neteikiantis malonumo, o sukeliantis įtampą veiksmas? Tada žinoma, kad galėjo turėt įtakos - bet ne pats vairavimas, o įtampa, na gal dar jei sudėtingesnis nėštumas - tai vibracija važiavimo.

Jei važinėjot visą nėštumą - tada priešlaikiniam gimdymui įtakos irgi vargu ar vairavimas turėjo.

O jei aplamai vairavimas kelia labiau teigimas, nei neigiamas emocijas - nemanau, kad jis gali sukelti priešlaikinį gimdymą 4u.gif
Atsakyti
O saugu vazineti viesuju transportu, kai ten tiek serganciu vazineja ypac saltuoju, ligu sezono metu unsure.gif ? Visur yra pliusu ir minusu, svarbiausia - nusiteikimas mirksiukas.gif Man pvz. vien nuo namu iki stoteles geras gabalas, dar nuo kalno reikia keliaut, kuris ziema labai slidus buna, esu ne karta paslydus ir kritus...
Atsakyti
važinėjau net pačią paskutinę dieną prieš gimdymą, aš jokios įtampos nejausdavau, priešingai, vairavimas mane visada nuramina, tik viena problema būdavo - diržas po pilvu, spaudavo ir mano lelius labai jį (diržą) spardydavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti