Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

QUOTE(Smiltele82 @ 2011 03 25, 15:14)
Man dabar 7 mėnuo, bet kaip buvau šumacherė, taip ir likau smile.gif Atstumo žinoma kas be ko prisilaikau ir visada vairuoju kaip sakant "žvaira", kad viską matyti.
Labiausiai aš bijau, kad neįkaltų koks girtas lochas, vat čia tai net geriausi vairavimo sugebėjimai neišgelbėtų sad.gif

Man lygiai tas pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 15:41)
Man nekilo jokiu keblumu vairuojant nestumo metu, nebent tai, kad islipti sudetinga doh.gif Daugiau problemu iskyla vaziuojant su mazyliu.

Jo, kai mažylis iš pilvo išsikrausto, atsiranda kitos problemos.
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 15:41)
Man nekilo jokiu keblumu vairuojant nestumo metu, nebent tai, kad islipti sudetinga doh.gif Daugiau problemu iskyla vaziuojant su mazyliu.

Ir man visiskai taip pat buvo. Bet problemu del ilipimo/islipimo nejauciau,nebuvo diskomforto biggrin.gif O del kitu neatidumo pora kartu apturejau mini avarijas doh.gif Ta minute net rankos drebedavo,aisku ir apsiverkdavau is streso,nes su manim dar buvo sunelis. doh.gif smile.gif o ir hormonai savo daro,bet vazynejau iki paskutiniu dienu tiek pirma nestuke.gif ,tiek antra 4u.gif
Atsakyti
Jeigu vairuoji atsakingai ir atsargiai,tai manau nieko tokio.Aš vairuočiau.Juk nelauksi vyro grįžtant iš darbo,kad nupirktų kefyro,o viešūjų transportų nemėgstu aš... prieina visokio plauko....bakterijų pilna. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 16:41)

tikrai pritariu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kodėl gi ne? Sėdi į aukštą mašiną, kaip ant sofkutės ir važiuoji wink.gif Nei sunku įlipti, nei išlipti..Tik aš susidūriau su užsisvajojimu, tai gal ne taip jau saugu...Dėl dėmesio koncentracijos.
Atsakyti
As 6 menesi nescia ir kol kas vairuoju. Uzsienyje, kur eismas tai ne pas mus Lietuveleje. Siaip stengiuosi vengti pati vairuot kai galiu, stengiuosi vyrui ibrukt, nes kazkaip cia man masinos stresa varo ir gana, o kai atostogu i Lietuva griztu tai kazkaip saugiau jauciuosi, maziau nervuojuosi. Del islipimo-ilipimo kol kas keblumu nekyla.
Atsakyti
Vairavau su abiem vaikais iki pat paskutiniu dienu(iki gimdymo) ir jokiu problemu nebuvo, gal tik sunkiau ilipt ir islipt prie kokio prekybos centro.
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 11, 16:41)

Pritariu smile.gif vaikų pati dar neturiu, bet vat sesei irgi jokių keblumų neklyla vairuojant nėščiai, o kitas reikalas - jau važiuoti su vaikeliu smile.gif
Atsakyti
Nei nesciai, nei su mazyliu keblumu vaziuojant neiskilo
Atsakyti
Vairuoti automobili daug saugiau negu eiti pesciomis ar vaziuoti visuomeniniu transportu. Vairavau iki pat gimdymo, nebuvo jokiu problemu
Atsakyti
As irgi vairavau beveik iki pat nestumo galo, tik kad pilvas vairo neremtu tekdavo sedyne labiau atsilenkt biggrin.gif tai kazkaip vaira budavo sunkiau pasiekt nei iprastai biggrin.gif O dabar mano dziaugsmeliui jau 5menesiukai ir mes visur vazinejam kartu 4u.gif
Atsakyti