Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

O as nevazinaejau, kai buvau nescia... pati savimi netikejau, bet ant tiek buvo reakcija suletiejusi, kad siaubas, ypac po 2 semestro... Buvau tikras stabdys, dabar net juokinga prisiminti, pati netikejau, kad taip gali but.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš nėščia 7 mėn. pradėjau vairuoti po ilgesnės petraukos, nes kaip tik tuo metu įsigijom automobilį. Visiems artimiesiems buvo labai didelis stresas, o aš visai nesijaudinau. Jei būčiau jautusi įtampą, būčiau nevairavusi. Atvirkščiai, man labai patiko. Čia gal labai skirtingai kiekvienai. Mano viena draugė daug metų kasdien vairavusi, nėščia išvis negalėjo - tiesiog jautė, kad yra pernelyg išsiblaškiusi.
Tiesa, buvau užsiklijavusi ant galinio lango lipduką nestuke.gif , galvojau, gal truputį atsargiau elgsis kiti vairuotojai. Dėl tos pačios priežasties dabar šitą lipduką pakeitusi į baby on board. Bet ar jis nors kiek veikia, tai čia klausimas g.gif
Atsakyti
Net į užsienį važiavau nėščia su automobiliu.Taip reikėjo>Jei gerai jautiesi,tai kodėl-ne.
Atsakyti
QUOTE(dangutis @ 2011 03 15, 02:59)
Net į užsienį važiavau nėščia su automobiliu.Taip reikėjo>Jei gerai jautiesi,tai kodėl-ne.

pilnai su tavim sutinku smile.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi vazinejau iki pat galo. Tik paskutinem dienom stengdavausi didesnio atstumo laikytis nuo priekyje vaziuojancio automobilio. Sako, kad reakcija pas nesciasias suletejusi, tai apsidraudimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutis @ 2011 03 15, 03:59)

Pilnai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man dabar 7 mėnuo, bet kaip buvau šumacherė, taip ir likau smile.gif Atstumo žinoma kas be ko prisilaikau ir visada vairuoju kaip sakant "žvaira", kad viską matyti.
Labiausiai aš bijau, kad neįkaltų koks girtas lochas, vat čia tai net geriausi vairavimo sugebėjimai neišgelbėtų sad.gif
Atsakyti
Na aš vairavau iki pat gimdymo. Mano pilvas nebuvo didelis, tai ir saugos diržą be jokių problemų užsisegdavau. Kažkaip net negalvojau, kad nesaugu. Gal man vairavimas tiesiog savaime suprantmas dalykas, todėl taip ir jaučiausi..
Atsakyti
Su abiem nestumais vairavau iki paskutiniu dienu, su antru jau ir su saremiais teko uz vairo namo grysti lotuliukas.gif tiesa jie dar nebuvo stiprus, po paros jau turejau maza stebukla wub.gif ir nieko cia baisaus nescia ir uzvairo schmoll.gif jei sveikata leidzia ax.gif
Atsakyti
O aš esu nestuke.gif ir sugalvojau, jog kol neatsirado leliukas, galėčiau dar teises išsilaikyti, kurios paskui labai praverstų.
Manau dėl savijautos ir reakcijos sugebėčiau.
Gal yra mano bendraminčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 04 14, 19:42)
O aš esu  nestuke.gif  ir sugalvojau, jog kol neatsirado leliukas, galėčiau dar teises išsilaikyti, kurios paskui labai praverstų.
Manau dėl savijautos ir reakcijos sugebėčiau.
Gal yra mano bendraminčių? ax.gif

Palaikau tokia minti, tikriausiai dabar turesi pakankamai laiko uzsiimti teisemis, o pagimdzius jau kitu rupesciu bus, kuriuos galesi tvarkyti jau pati vairuodama. sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Man nekilo jokiu keblumu vairuojant nestumo metu, nebent tai, kad islipti sudetinga doh.gif Daugiau problemu iskyla vaziuojant su mazyliu.
Atsakyti