Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 10:54)
rodau dar vieną reportažą, iš buitiako serijos biggrin.gif tik pavadinimo serijai nesugalvojau  g.gif  realiai tai čia gimtadienį šventėm  lotuliukas.gif užsikūrėm Zil'ą ir varėm prie ežero su juo  biggrin.gif

http://www.flickr.co...with/6028220549

Nerealiai thumbup.gif Su malonumu laukiau sekancios foto.Nuotaika pataise,net va pakomentuoti uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 10, 13:11)
Nerealiai  thumbup.gif Su malonumu laukiau sekancios foto.Nuotaika pataise,net va pakomentuoti uzsimaniau blush2.gif

ačiū visoms už komentarus 4u.gif labai džiugu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Patiko Juratikes 13 pieva ir voratinklis. Kiek kaštavo naujas objektyvas? smile.gif

Reportažai Svajonės labai gerai nuteikė 4u.gif

Aš prie tų, kuriems foto filmukai nepatinka (bet foto patinka:), nesupraskit klaidingai).

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)
ir aš su nuotraukėle...

Grožis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)
Ziurekit, man labai patinka ideja, bet labai sparciai temo ir niaukesi ir gavosi ziauriai tamsu.Bet-man LABAI patinka ideja.Ar gali si nuotrauka gyventi ar kokybe viska sugadino?

Vis tik norėtųsi pakartojimo mirksiukas.gif , o idėja tikrai šauni.
Atsakyti
Rašausi ir aš prie koliažų smile.gif

Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
ypač
airv
juratike13
dziustik
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 12:54)
rodau dar vieną reportažą, iš buitiako serijos biggrin.gif tik pavadinimo serijai nesugalvojau  g.gif  realiai tai čia gimtadienį šventėm  lotuliukas.gif užsikūrėm Zil'ą ir varėm prie ežero su juo  biggrin.gif

http://www.flickr.co...with/6028220549

lotuliukas.gif man labai patiko, super! Tik gal kai kuriuose nuotraukose labai erzino uždėta tekstūra ax.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad tik is vienos is jusu sulaukiau komentaru apie savo WB dirbtiniame apsvietime... Kad nereiktu ieskoti foto imetu ja dar karta. Labai noreciau zinoti ar dar turiu dirbti su jais ar jau galiu ramia sazine pereiti prie idomesniu darbu ax.gif

user posted image
Atsakyti
JEma,balionas tau uz pastangas 4u.gif
As uzskaityciau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už voratinklio įvertinimą...fotografuota ryte apie 7,30val.važiuojant į darbą...pakeliui, jų tiek daug ten buvo...gaila, rasos nesimato...
Mergaitės akis ir man kliūva...
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 10, 14:31)
Patiko Juratikes 13 pieva ir voratinklis. Kiek kaštavo naujas objektyvas? smile.gif

Ačiuka...kaštavo 1333 lietuviška valiuta, bet gėris nerealus...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 10, 15:14)
lotuliukas.gif man labai patiko, super! Tik gal kai kuriuose nuotraukose labai erzino uždėta tekstūra ax.gif

čia ko gero jau skonio reikalas smile.gif be tekstūros visai kitaip žiūrisi, man asmeniškai su tekstūra labiau patinka smile.gif ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 10, 15:55)

Ačiuka...kaštavo 1333 lietuviška valiuta, bet gėris nerealus...

bigsmile.gif
mano kitinis, ir jis mane labai nervina smile.gif , o bet tačiau reikia taupytis:)
Atsakyti
Alabama, su Uogienės diena 4u.gif wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 10, 11:45)
turiu prašyma, sukalibravo man monika šiandien, bet kotais man atrodo kad tamsokai viskas dabar(nors kur turiu atspausdintas foto tai lyg ir ok), tai gal prieš tai buvo gerokai per šviesiai smile.gif)) imetu linka, gal galit parasyt kaip matot jus tas nuotraukas? labai prašau rašykit kas garantuoti už monikus dvi foto kur krikstynos iš anskto dėkui

Sveikinu ir Tave su Tortadieniu 4u.gif
Rašiau jau apie tai, kad ir man tamsiau rodo po kalibravimo. Bet pasidarius nuotraukas, supratau, kad viskas o.k. Jei pastatysi monitoriu šviesesnėj vietoj, pamatysi, kad viskas gerai. mirksiukas.gif

Na merginos, a kur proginiai??? Marš daryti biggrin.gif
Jokubaite, su praėjusiu, šaunus proginis, pakerėjo akys wub.gif
Atsakyti