Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Panos kaip pasaturatinti fona, kad modeliukas nesisaturatintu? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 20:29)
Panos kaip pasaturatinti fona, kad modeliukas nesisaturatintu?  biggrin.gif  doh.gif

pasidaryk du layerius, ir vieną pasaturatink, ir po to pratrink, ten kur saturatinimo nereik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 10, 20:28)
Emocijų temai:

gražios spalvos, ir vainikai 4u.gif kadravimas nepatiko, gal kirpčiau apačios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 21:45)
pasidaryk du layerius, ir vieną pasaturatink, ir po to pratrink, ten kur saturatinimo nereik smile.gif
Papildyta:
gražios spalvos, ir vainikai  4u.gif kadravimas nepatiko, gal kirpčiau apačios  g.gif

tai kai yra backrund foto tai dar plius du layerius pasidaryt. Viena pasaturatint, ir pasiemus trintuka ant to paties pratrint , ar ant antrojo laiyreio?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 20:49)
tai kai yra backrund foto tai dar plius du layerius pasidaryt. Viena pasaturatint, ir pasiemus trintuka ant to paties pratrint , ar ant antrojo laiyreio?

nea, pasidaryk tada +1 layerį, viršutinį layerį (tą kur pasidarei) pasaturatini kiek tau reikia, tada pasiemi trintuką, ir nutrini to viršutinio layerio veidą ar kūną, nu tai kas tau nereikalinga , kad būtų pasaturatinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 21:58)
nea, pasidaryk tada +1 layerį, viršutinį layerį (tą kur pasidarei) pasaturatini kiek tau reikia, tada pasiemi trintuką, ir nutrini to viršutinio layerio veidą ar kūną, nu tai kas tau nereikalinga , kad būtų pasaturatinta smile.gif

Ok. Pabandysiu taip. Aciu labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 21:29)
Panos kaip pasaturatinti fona, kad modeliukas nesisaturatintu?  biggrin.gif  doh.gif

kas tas yra ir ka jis duoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 10, 21:29)
kas tas yra ir ka jis duoda  blush2.gif

spalvų pasodrinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 13:15)
na parašyta koks festivalis biggrin.gif PKSTVL smile.gif čia mini festivalis, labai nedidelis, draugams, ir draugų draugams.. t.y. atlikėjams, ir jų draugams smile.gif

tai zinau, kad PKSTVL, tik idomu is kur apie ji suzinojai, as pati megstu cafe de paris, galvojau, gal kokiu bendu pazistamu turim ar panasiai. kadangi as tamstoj buvau ir varau i satta, kad ir kaip nenorejau, turejau atsisakyt pkstvl, o matau, kad nerealiai buvo. labai jau as prijauciu tokiems festams, ypac kurie nedideli ir su gera liaudim mirksiukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 10, 13:17)
gerose kompanijose valkiojiesi wink.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 10, 13:43)
nu as ir jauciu imsiu laisva.. turbut tik as ir tu darbus turime biggrin.gif

ne tik. bet man kaip tik atostogos rolleyes.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 10, 13:45)
turiu prašyma, sukalibravo man monika šiandien, bet kotais man atrodo kad tamsokai viskas dabar

kiek kur kaip. mano naujas monikas tai ryshkiai grybauja, tai speju ir man reikia butinai susikalibruot.. ypac nakti kai sedziu, su stalo lempa, tai monitorius taip duoda i akis, jau taip shviecia, shakiai, man akis net skauda.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 20:01)
man nepatiko, ryškiai trūksta pusę veido biggrin.gif

man ne del to. kazhkaip violetinis makiazhas cia nelabai, o ir antakiu sutvarkytu norisi arba ishvis tada, kai jet'aime dejo, tankiu, tamsiu, dar fokuso i aki noretusi, kakta man vos dega, bet velgi jauciu monikas.. nu kazhko man truksta sioje nuotraukoje. gal kad ziuretu tiesiai i objektyva, o tai zhvilgsnis klaidzioja lyg ir. net nzn.
nesakau, kas mano gera ar kazhka, imetu kaip pavyzdi (buvau uzhsikabliavus puse veido fotkint, tai ishbandziau ivairiu variantu). Manau geriausia palikt kiek daugiau nosytes, apacios, kad kazhkiek matytusi kaklas ir zhvilgsnis nukreiptas tiesiai i objektyva.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 22:33)
spalvų pasodrinimas smile.gif

supratau smile.gif saturation doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 10 rugpjūčio 2011 - 22:09
QUOTE(Maggie @ 2011 08 10, 21:37)
tai zinau, kad PKSTVL, tik idomu is kur apie ji suzinojai, as pati megstu cafe de paris, galvojau, gal kokiu bendu pazistamu turim ar panasiai. kadangi as tamstoj buvau ir varau i satta, kad ir kaip nenorejau, turejau atsisakyt pkstvl, o matau, kad nerealiai buvo. labai jau as prijauciu tokiems festams, ypac kurie nedideli ir su gera liaudim mirksiukas.gif

mano vyras "grojikas" biggrin.gif tai taip ir sužinom apie tokius festus smile.gif o į sattą nevarysim smile.gif

beje, tavo pusės veido portretas kompziciškai labiau patiko, nėra tokio jausmo, kad nupjauta, ir kad trūksta kitos dalies smile.gif bet per šviesu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 rugpjūčio 2011 - 21:47
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 10, 13:15)

Kaip man patiko tavo reportazai! wub.gif Ne viena karta sugryzau pasiziureti smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 18:59)

Na zinok ir man cia truksta antros puses... Ar bent siek tiek daugiau, kazkaip ziuriu ir man rodosi, kad cia mazesnioji veido puse, nosis tikrai ne per puse skelta... Man graziau kai siek tiek daugiau nei puse, negu maziau... blush2.gif Eisiu dar i flickr smile.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 10, 21:28)

Kaip miela smile.gif Patiko 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 10, 22:37)

Va cia man labai grazu smile.gif Nieko netruksta, spalvos kokios fainos wub.gif

O as su klausimeliu... Planuoju pirkti laptopa, bet niekaip neapsisprendziu kokio dydzio ekranas geriau 15" ar 17" ? Su kokiais jus dirbat? Kiek ziurejau, tai tas 17" tik i ploti platesnis, aukstis ju beveik toks pat... Labiausiai man jo reikes nuotrauku tvarkymui...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 10, 22:14)
Kaip man patiko tavo reportazai!  wub.gif  Ne viena karta sugryzau pasiziureti smile.gif

O as su klausimeliu... Planuoju pirkti laptopa, bet niekaip neapsisprendziu kokio dydzio ekranas geriau 15" ar 17" ? Su kokiais jus dirbat? Kiek ziurejau, tai tas 17" tik i ploti platesnis, aukstis ju beveik toks pat... Labiausiai man jo reikes nuotrauku tvarkymui...

kaip malonu rolleyes.gif ačiū 4u.gif

aišku 17" imk, kuo didesnis tuo geriau smile.gif
Atsakyti