ale tvarkau krikštynų foto, su viena ranka dar vaikus ganau... bet kotais man nefaina, kai baigsiu imesiu galėsit tarkuot
svajone super tavo reportažai
ale tvarkau krikštynų foto, su viena ranka dar vaikus ganau... bet kotais man nefaina, kai baigsiu imesiu galėsit tarkuot
nors kotais nelabai ir betarkuojat viena kitos
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 10, 17:14)
svajone super tavo reportažai
nors kotais nelabai ir betarkuojat viena kitos 
tarkuojam tarkuojam, dėk patarkuosim
Jema man gerai tavo nd, manau prisikankinais su jais uztektinai ir esme supratai.
Svenciancias sveikinu labai!!!
Svenciancias sveikinu labai!!!
Labai nuosirdziai dekoju visoms komentavusioms mano Vintage damute.
rG, nenusisnekek ir komentuok jeigu tik noro yra ir matai ka nors komentuotino. As zinok nieko nebijau.
1/2 Portrait.

Dar flickre kelis is bandymus patalpinau. Tarkuokit kas norit.
1/2 Portrait.

Dar flickre kelis is bandymus patalpinau. Tarkuokit kas norit.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 18:59)
Labai nuosirdziai dekoju visoms komentavusioms mano Vintage damute.
rG, nenusisnekek ir komentuok jeigu tik noro yra ir matai ka nors komentuotino. As zinok nieko nebijau.
1/2 Portrait.
1/2 Portrait.
man patiko si
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 17:59)
man nepatiko, ryškiai trūksta pusę veido
QUOTE(kristukass @ 2011 08 10, 19:59)
nzn kuom, bet si foto lb suzavejo, neiprasta, kazkas naujo..net nebuciau pagalvojusi kad puses veido foto gali buti tokia miela..einu piestis veido ir bandyti auto, turiu spuogi ant vieno zando, tad zinau kuri puse bus fotogeniskesne
Kristuk, ir man nesižiūri šioje nuotraukoje pusė veido. Trūksta ir viskas. 
QUOTE(fox. @ 2011 08 10, 16:38)
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 10, 18:47)
Jema man gerai tavo nd, manau prisikankinais su jais uztektinai ir esme supratai.
Aciu jums merginos, labai tikiuosi, kad ir kitos uzskaitys
Puse veido man savotiskai patiko. Siaip kaip ir kitos sake ryskiai tos kitos puses truksta, bet kita vertus tos puses nebuvimas ir padaro nuotrauka idomia. Idomi ne tik todel, kad kitaip, bet ir todel kad ziurint vis galvojau, kazi kas kitoj pusej
Emocijų temai: