QUOTE(meldaja @ 2012 07 27, 23:54)
Po keliu savaiciu musu mazylis irgi ateis i si pasauli, bet as be jokiu diskusiju zinau, kad vyro gimdykloje nenoriu.
Pati esu gydytoja, studiju praktikos metu teko dalyvauti gimdymuose, tai gi zinau kaip is salies visas procesas atrodo.
Jau ir medikui kencianti skausmuose moteris sukelia gailesti, kodel tai turi matyti vyras ,mama ar sesuo? Ar moteris isivaizduoja kad ji labai zavinga atrodo paraudus nuo stangu, plytancia tarpviete, arba apsikakinus per gimdyma?
O ka veikai vyras? Kiek maciau tai staiposi tokie pasimete, zinantys kad reikia vandens zmonai paduoti ir su "muiline" vos uzgimusi ir pradejusi kvepuoti naujagimi "iamzinti".
Vyrauja visuomeneje nuomone,kad vyras labiau myles vaikuti ir zmona jei dalyvaus gimdyme...bet mano ne viena pazistama gyvena issiskyrusios su vyrais, vienos augina vaikelius, o tie nuostabieji "padejejai" net pamirsta vaiku gimtadienius. Ir jau dalyvauja kituose gimdymuose su labiau mylima moterim.
Tai kur ta didesne meile vaikui ir zmonai?
Nepapus vyras i ten kur skauda....
yra tiesos...
Bet tikriausiai dar vyras vyrui nelygu. Maniskis nebuvo nei pasimetes, nei "susidramatines", nei apsiasarojo, nebutu ir del pasitustinimo "susinepatogines"

nemanau, kad jam gimdymas paliko kazkokiu slogiu fiziologiniu prisiminimu.. Atejom - pagimdziau, isvaziavom...
O ir lukesciu del vyro buvimo gimdyme moterys turi skirtingu...

na, jei mano kas nors, kad nuo to maziau skaudes, tai jau tikrai - nepapus

, bet jei del zmonos (ne savo) psichologinio komforto, del zmonos palaikymo - tai tada viskas gerai.
o del meiles padidejimo po gimdymo - cia tai tikrai nereiketu iliuziju tureti

jei pora darni - tai dar labiau gali suartinti, jei ne - tai nuo to netaps darnesne. Deja.