Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Viso gimdymo metu dalyvavo vyras. Jokio kito asmens šalia neįsivaizduoju schmoll.gif Tarėmės kad sąrėmių metu bus kartu, o paskui gali elgtis kaip jam atrodys geriau, bet prieš prasidedant didžiajam veiksmui prigužėjo pilna gimdykla personalo ir jam nebebuvo kaip praeit iki durų tai ir liko biggrin.gif Matė viską - kaip man nesisekė stumti, kai kirpo ir siuvo, bet svarbiausia matė kaip pasaulį išvydo mudviejų sūnelis wub.gif Nors kitą kartą galbūt paprašyčiau kad pabaigoje išeitų, nes spėjau pamatyt buvo labai išsigandęs ir pasimetęs... Jautrūs tie vyrai, tai kam dar juos kankint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2012 07 23, 23:27)
Jautrūs tie vyrai, tai kam dar juos kankint biggrin.gif

šis sakinys visai dienai pakėlė nuotaiką biggrin.gif
Atsakyti
Oi ne.. nei mamos, nei tuo labiau anyto sten neįsivaizduoju.. Iš karto vyrui pasakiau, kad nepraneštų savo mamai, kad važiuojam į ligoninę, nes ji taip dėl visko išgyvena, naktim nemiega, tai sakau iš vis iš proto išeis, kol sulauks žinių.. Buvo labai smagu tiesiog pranešti vyro mamai, kad ji jau močiutė smile.gif o mano mama žinojo, kad išvažiavom gimdyt, bet kadangi ji nėra linkusi dramatizuoti situacijos tiesiog ramiai išlaukė ir išgirdusi, kad JAU tai įvyko apsipylė ašaromis.
Gimdyme dalyvavo vyras, jo vienintelio ir užteko thumbup.gif padėjo, kiek galėjo, ramino, glostė ir... nenervavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Po keliu savaiciu musu mazylis irgi ateis i si pasauli, bet as be jokiu diskusiju zinau, kad vyro gimdykloje nenoriu.
Pati esu gydytoja, studiju praktikos metu teko dalyvauti gimdymuose, tai gi zinau kaip is salies visas procesas atrodo.
Jau ir medikui kencianti skausmuose moteris sukelia gailesti, kodel tai turi matyti vyras ,mama ar sesuo? Ar moteris isivaizduoja kad ji labai zavinga atrodo paraudus nuo stangu, plytancia tarpviete, arba apsikakinus per gimdyma?
O ka veikai vyras? Kiek maciau tai staiposi tokie pasimete, zinantys kad reikia vandens zmonai paduoti ir su "muiline" vos uzgimusi ir pradejusi kvepuoti naujagimi "iamzinti".
Vyrauja visuomeneje nuomone,kad vyras labiau myles vaikuti ir zmona jei dalyvaus gimdyme...bet mano ne viena pazistama gyvena issiskyrusios su vyrais, vienos augina vaikelius, o tie nuostabieji "padejejai" net pamirsta vaiku gimtadienius. Ir jau dalyvauja kituose gimdymuose su labiau mylima moterim.
Tai kur ta didesne meile vaikui ir zmonai?
Nepapus vyras i ten kur skauda....
Atsakyti
Dalyvavo vyras, ispradziu norejau, kad butu mama, bet paskutine diena persigalvojau ir prasiau vyro, tai jis visa gimdyma prastovejo prie duru nuo manes per 3metrus, nenorejau, kad eitu arciau, tik butu salia...
Atsakyti
Vyras dalyvavo. Nors pradžioje sakė, kad iki stumimo bus, bet gydytojui to nepasakė, tai jį pakvietė atgal į gimdyklą, kai vyko pats stumimas, tai ir išbuvo iki galo. Virkštelę atsisakė nukirpti. Kitąkart sakė, kad dalyvaus tik iki stumimo, jei vėl neatsitiks taip, kaip šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(meldaja @ 2012 07 27, 22:54)
Po keliu savaiciu musu mazylis irgi ateis i si pasauli, bet as be jokiu diskusiju zinau, kad vyro gimdykloje nenoriu.
Pati esu gydytoja, studiju praktikos metu teko dalyvauti gimdymuose, tai gi  zinau kaip is salies visas procesas atrodo.
Jau ir medikui kencianti skausmuose moteris sukelia gailesti, kodel tai turi matyti vyras ,mama ar sesuo? Ar moteris isivaizduoja kad ji labai zavinga atrodo paraudus nuo stangu, plytancia tarpviete, arba apsikakinus per gimdyma?
O ka veikai vyras? Kiek maciau tai staiposi tokie pasimete, zinantys kad reikia vandens zmonai paduoti ir su "muiline" vos  uzgimusi ir pradejusi kvepuoti naujagimi "iamzinti".
Vyrauja visuomeneje nuomone,kad vyras labiau myles vaikuti ir zmona jei dalyvaus gimdyme...bet mano ne viena pazistama gyvena issiskyrusios su vyrais, vienos augina vaikelius, o tie nuostabieji "padejejai"  net pamirsta vaiku gimtadienius. Ir jau dalyvauja kituose gimdymuose su labiau mylima moterim.

labai geai pasaket, as irgi sutinku thumbup.gif man buvo planine CP, vyras galejo dalyvauti, bet as atsisakiau, ko jam ten stovet, jei butu naturalus gimdymas, irgi nenoreciau. Buvo zymiai smagiau, kai mane parveze i palata, rasti ji su mano mama su leliukais rankose, kol mane siuvo ir tvarke, jie jau galejo dziaugtis musu atzalelem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meldaja @ 2012 07 27, 23:54)
Pati esu gydytoja, studiju praktikos metu teko dalyvauti gimdymuose, tai gi  zinau kaip is salies visas procesas atrodo.
O ka veikai vyras? Kiek maciau tai staiposi tokie pasimete, zinantys kad reikia vandens zmonai paduoti ir su "muiline" vos  uzgimusi ir pradejusi kvepuoti naujagimi "iamzinti".
Vyrauja visuomeneje nuomone,kad vyras labiau myles vaikuti ir zmona jei dalyvaus gimdyme...bet mano ne viena pazistama gyvena issiskyrusios su vyrais, vienos augina vaikelius, o tie nuostabieji "padejejai"  net pamirsta vaiku gimtadienius. Ir jau dalyvauja kituose gimdymuose su labiau mylima moterim.

yra tiesos...
Bet tikriausiai dar vyras vyrui nelygu. Maniskis nebuvo nei pasimetes, nei "susidramatines", nei apsiasarojo, nebutu ir del pasitustinimo "susinepatogines" smile.gif nemanau, kad jam gimdymas paliko kazkokiu slogiu fiziologiniu prisiminimu.. Atejom - pagimdziau, isvaziavom...
O ir lukesciu del vyro buvimo gimdyme moterys turi skirtingu... g.gif na, jei mano kas nors, kad nuo to maziau skaudes, tai jau tikrai - nepapus lotuliukas.gif , bet jei del zmonos (ne savo) psichologinio komforto, del zmonos palaikymo - tai tada viskas gerai.

o del meiles padidejimo po gimdymo - cia tai tikrai nereiketu iliuziju tureti schmoll.gif jei pora darni - tai dar labiau gali suartinti, jei ne - tai nuo to netaps darnesne. Deja.
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2012 07 23, 10:03)
"Man rodos teisinga kai vyras pamato kokia to dziaugsmo "kaina"."

Sakyciau pats baisiausiais poziuris, ir neteisingiausias verysad.gif ir kas is to kad pamatys? daugiau gerbs, myles, nesuprantu g.gif

drinks_cheers.gif čia, žinoma, kiekvienos poros reikalas, ar vyras lieka gimdyme, ar ne, bet mane stebina pats kai kurių moterų požiūris į tai. geriausiai kai rašo, kad "tegul mato, juk pats prisidėjo" doh.gif atrodo, tiesiog trokšta įrodyt kokios jos melnikaitės, o vyrai lepšiai tegul kankinasi žiūrėdami, nepaisant ar jie to nori, ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 16 rugpjūčio 2012 - 14:19
QUOTE(meldaja @ 2012 07 27, 23:54)

Nu tip top mano mintys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meldaja @ 2012 07 27, 22:54)

Labai taikliai pasakyta thumbup.gif
Nors siek tiek turi likti paslapties, tikrai, kad gimdymo metu ten jokio grozio pas moteri nelieka.
Man pirmas buvo CP, tai net nebuvo kile minciu, kad vyras dalyvautu. Be to, teko po kurio laiko abiems dalyvauti imat dukrytei kraujuka (jo buvo tokia mazyte, ir nebuvo matyti nei vienos venos), o kad sesute pataikytu reikejo laikyti vaika, tai mano vyras pamates ta vaizdeli-klykianti vaika ir adatas eme balti, darytis bloga, pamaniau dar cia ji reiks gaivinti doh.gif jei nualps. Tai kur toks gali dalyvauti gimdyme? reiks dar vienos brigados vyrui gaivinti lotuliukas.gif
Geriau palatoje tegul palaukia 4u.gif
Atsakyti
Pirma pupa gimdziau pries daugiau nei 4metus,vyrui kaip ir man buvo pirmas vaikas 4u.gif neprasiau,nereikalavau,kad butu salia,bet jis pats norejo doh.gif visko prisiziurejo!bet kaip suzinojome jog nestuke.gif antras,tai iskarto pasake,kad nebus kartu schmoll.gif doh.gif bet prasidejus antram gimdymui uzsimane baisiai kartu vaziuoti,bet kad didzioji sirguliavo tai viena vaziavau doh.gif poto tecio 3h nemaciau,neileido verysad.gif blush2.gif pasiseke,kad gimdymas truko vos 10min,nes nuvaziavau su visisku atsidarimu,jokie vandenis nenutekejo ir reguliariu saremiu nebuvo blush2.gif stumt stum ir antra saulyte jau ant ranku wub.gif
Atsakyti