Del konsultaciju nestumo metu nezinau, bet jei tartis del gimdymo, tai skambini jai likus porai sav iki gimdymo i mobilu ir ji pasako kada ateiti apziurai ( jei kam reikia jos mob, parasykit man i AZ )

Kol vaikstai i apziuras, moketi nieko nereikia - o po gimdymo vyras tiesiai sviesiai paklause kiek skolingas ir ji pasake ( maziau nei buvom numate duoti, gimdziau pas ja pirmaja dukrele pries beveik 3m.)

Del atsiliepimu - galiu tik gerus zodzius apie ja pasakyti. Dabar va "ant dienu" laukiam antrojo, vel pas ja vaikstau ir gimdysiu tik pas ja. Aisku, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Rekomendavau ja vienai savo pazystamai, galvojau gera darba padarysiu - jau po gimdymo paskambino ji man, tipo kokia cia man veterinare rekomendavai? As apstulbau

O kai veliau paaiskejo ( kai pazystamos vyras papasakojo ), tai ji, islepinta mergiote, bande pati "reguliuoti" gimdyma

Merga kaip karve ant stalo blaskosi, kudikis uzgimti bando, vyras pasimetes zmona uzgules islaikyti bando - ne gimdymas, o kosmaras kzazkoks !!!!!
Bet jei ta panele rasytu komentarus, tai manau sulauktume labai "teisingu" atsiliepimu

Taip, kad busimos mamytes - arba pasitiki gydytoja ir darai, ka ji sako. Arba ne.
Musu teise rinktis

Sekmes visoms.