Sveikutes. As pries savaite gimdziau pas Jarzemskiene, dar dalyvavo akusere Anzelika ir anesteziologe Rimute. As ja pasirinkau, kad plisimu nebutu ar kirpimo, o vis tiek buvo

Man akusere kazkaip ne super pasirode, truko kazko, gal nuraminimo ar kaip

Rimute tai tikrai fantastika

, maloni, ramino, padejo, atejo kiek kartu patikrint, nes du kartus dure, problemos su stuburu pas mane biski pasirodo

.
O gydytoja, nors leliukas buvo tik 5 dienas pernesiotas, kirpo vandenmaisi, skatino gimdyma pastoviai (skubejo), tai pagimdziau labai greit, bet saremiai uztat buvo labai skausmingi. Per gimdyma atsiliepimai geri apie ja, nors pastoviai nebuvo pas mane, tik kartais ateidavo, pati gimdyma priiminejo akusere, gydytoja salia buvo, po to tik jinai siuvo. Nezinau, gal kad tom dienom buvo daug gimdymu, viskas uzmta, nors as prasiau atskiros geresnes palatos, nieko nezadejo, bet paskui tokia prasta suorganizavo, tiesa buvau viena, nors jinai sake, kad su vyru neiseis likt, kazka ikels, mes sesutes vakare isprasem, kad ir vyras liktu, uzmokejom oficialiai. Tai jinai kita diena atejus nustebo, "tai visgi issireikalavot savo". Nors as su ja isanksto tariausi, kad nors kita diena ikeltu i geresne, bet nieko to nepadare, o mums teko net 6 dienas prabut ligoninej, atejo tik du kartus ir viskas ir tik trumpam. O pinigelius tai tikrai didelius sumokejom (vyras nepagalvojes dave didziausia planuota suma, nors viskas greit ir gerai praejo), galejo tikrai daugiau biski pasirupint.
Gal ir daug prirasiau ir neaiskiai, bet as gavau ne tiek ir ne tai ko tikejausi, ir buvau cia apie ja skaicius. Ypac nepatiko tas skubinimas skatinimu, kad greiciau pagimdyciau.

, nes kaip jinai sake, kad pas ja po pietu konsultacija numatyta....

Atvaziavau apziurai pas ja 9 val, pagulde po 10, o pagimdziau jau 13.45
Ir nezinau ar dar gerai susiuvo, nes toks jausmas , kad prisiuta prie uzpakalio

ir kuo toliau tuo labiau skauda, o ne gereja.