Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

Sveikos mergaitės nestuke.gif . As irgi gimdžiau pas šią gydytoją (t.y. ji man darė cezarį). Labai maloni gydytoja thumbup.gif , kasdien užeidavo į palatą aplankyti, pasiklausdavo kaip jaučiuosi. thumbup.gif Buvau susitariusi, pas mane ji atvažiavo vakare. Super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. As pries savaite gimdziau pas Jarzemskiene, dar dalyvavo akusere Anzelika ir anesteziologe Rimute. As ja pasirinkau, kad plisimu nebutu ar kirpimo, o vis tiek buvo verysad.gif Man akusere kazkaip ne super pasirode, truko kazko, gal nuraminimo ar kaip g.gif Rimute tai tikrai fantastika thumbup.gif , maloni, ramino, padejo, atejo kiek kartu patikrint, nes du kartus dure, problemos su stuburu pas mane biski pasirodo blink.gif .
O gydytoja, nors leliukas buvo tik 5 dienas pernesiotas, kirpo vandenmaisi, skatino gimdyma pastoviai (skubejo), tai pagimdziau labai greit, bet saremiai uztat buvo labai skausmingi. Per gimdyma atsiliepimai geri apie ja, nors pastoviai nebuvo pas mane, tik kartais ateidavo, pati gimdyma priiminejo akusere, gydytoja salia buvo, po to tik jinai siuvo. Nezinau, gal kad tom dienom buvo daug gimdymu, viskas uzmta, nors as prasiau atskiros geresnes palatos, nieko nezadejo, bet paskui tokia prasta suorganizavo, tiesa buvau viena, nors jinai sake, kad su vyru neiseis likt, kazka ikels, mes sesutes vakare isprasem, kad ir vyras liktu, uzmokejom oficialiai. Tai jinai kita diena atejus nustebo, "tai visgi issireikalavot savo". Nors as su ja isanksto tariausi, kad nors kita diena ikeltu i geresne, bet nieko to nepadare, o mums teko net 6 dienas prabut ligoninej, atejo tik du kartus ir viskas ir tik trumpam. O pinigelius tai tikrai didelius sumokejom (vyras nepagalvojes dave didziausia planuota suma, nors viskas greit ir gerai praejo), galejo tikrai daugiau biski pasirupint.
Gal ir daug prirasiau ir neaiskiai, bet as gavau ne tiek ir ne tai ko tikejausi, ir buvau cia apie ja skaicius. Ypac nepatiko tas skubinimas skatinimu, kad greiciau pagimdyciau. verysad.gif, nes kaip jinai sake, kad pas ja po pietu konsultacija numatyta.... g.gif Atvaziavau apziurai pas ja 9 val, pagulde po 10, o pagimdziau jau 13.45
Ir nezinau ar dar gerai susiuvo, nes toks jausmas , kad prisiuta prie uzpakalio 4u.gif ir kuo toliau tuo labiau skauda, o ne gereja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 05 gegužės 2008 - 17:58
QUOTE(Melitukas @ 2008 05 05, 17:53)
O pinigelius tai tikrai didelius sumokejom (vyras nepagalvojes dave didziausia planuota suma, nors viskas greit ir gerai praejo), galejo tikrai daugiau biski pasirupint.

jei ne paslaptis, kiek jums kainavo gimdymas??? o gal pati gydytoja mazdaug pasako kiek?? ar cia pats sugalvok???
aplamai kokios kainos yra vilniuje?? (as pati siauliete, pas mus kiek zinau 750 lt)
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 05 06, 20:35)
jei ne paslaptis, kiek jums kainavo gimdymas??? o gal pati gydytoja mazdaug pasako kiek?? ar cia pats sugalvok???
aplamai kokios kainos yra vilniuje?? (as pati siauliete, pas mus kiek zinau 750 lt)

Bandziau atsakyt i asmenine, bet negaliu, nes turbut perpildyta g.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domina- kiek pas sia gydytoja kainuoja gimdymas, o tiksliau- Cezaris. Nusimato planinis, tai ieskau info. Busiu dekinga uz AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 05 07, 14:30)
Bandziau atsakyt i asmenine, bet negaliu, nes turbut perpildyta g.gif

tik dabar pastebejau kad perpildyta. jei gali atsiusk info smile.gif labai lauksiu. aciu
Atsakyti
Buciau labai dekinga jei ir man atsiustumet info kaip uz gimdyma reiketu atsidekoti gydytojai ir kiek mokedavote konsultaciju metu? 4u.gif
Atsakyti
Labai prasysciau ir man atsakyti i asmenine zinute,kiek pas sia gydytoja galetu kainuoti gimdymas ir konsultacijos pries.Dekoju is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 05 07, 23:37)
Mane irgi labai domina- kiek pas sia gydytoja kainuoja gimdymas, o tiksliau- Cezaris. Nusimato planinis, tai ieskau info. Busiu dekinga uz AZ.  4u.gif

del cezario tikrai nezinau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 05 12, 14:18)
del cezario tikrai nezinau g.gif  blush2.gif

Tai jos pacios turbut reikia klausti.... g.gif
Atsakyti
Lankiausi pas sia gydytoja viso nestumo metu, gimdziau irgi pas ja ir likau labai patenkinta. Kadangi jau buvo daugiau nei 41 savaite, tai pasigulde pas save i nestumo patologija. Numatyta paskutine gimdymo diena (10 dienu po termino) buvo paskutine darbo diena pries ilgasias sventes.
Saremiai prasidejo patys, taciau gydytoja nuleido vandenis, nes veikla buvo leta. Leido visus vaistus is eiles, dare epidura (pasiule pati Jarzemskiene, nors, kiek teko anksciau girdeti, ji yra didele naturaliste). Suorganizavo akusere Bozena, kuria taip pat likau labai patenkinta. Apskritai gimdymas buvo ilgas (14 val) ir komplikuotas, vienu momentu grese cezaris, nes labai letai atsidarinejo kaklelis, bet galu gale viskas baigesi gerai. Reikejo kirpti, nes vaikas buvo didelis, kol kas susiuvimu nesiskundziu.
Po gimdymo irgi praseme atskiros palatos, bet gydytoja is karto pasake, kad turbut nebus tokios galimybes, nes akuserinis buvo perpildytas. Kita diena po gimdymo (nors buvo iseigine) atejo pasiziureti, kaip laikausi, apziurejo siules.
Zodziu, tikrai likau patenkinta sia gydytoja. Man atrodo, kad svarbiausia pasitiketi tuo zmogum, pas kuri gimdai, nes apie kiekviena daktara galima prisiklausyti labai priestaringu komentaru.
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi prieš pusmetį gimdžiau pas gyd. Jaržemskienę, man ji labai patiko. Tiesiog super gydytoja. Labai maloni, labai šilta, labai ramiai ir užtikrintai atlieka savo darbą. Tikra profesionalė. Akušerė pakliuvo Božena - patys geriausi žodžiai jai! Iš tikrųjų gyd. Jaržemskienė ir akušerė Božena - nepakeičiama komanda. thumbup.gif
Atsakyti