Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

vakar man ginekologe rekomendavo sia gydytoja smile.gif
patarkit keliu sav pas ja geriausia apsilankyt?
man dabar 26sav nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2008 04 16, 10:07)
man dabar 26sav  nestuke.gif  smile.gif

As tai, berods, 35 savaiciu vaziavau susitarti del gimdymo.
Atsakyti
As su ja tariausi jau 39 sav. Pagimdziau pries savaite ir esu patenkinta gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2008 04 16, 09:07)
man dabar 26sav  nestuke.gif  smile.gif

As ejau tartis 37 savaiciu kazkur. nestuke.gif Labai maloni gydytoja. biggrin.gif Anksciau ejau kas savaite, dabar jau kas antra diena, nes jau ruosiasi mano aukselis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 11 28, 19:14)
vakar buvau pas sia gydytoja...pirmam apsilankymui...nezinau...ejau privaciai, bet visa konsultacija jauciausi kaip trukdanti jai, toks jausmas kad norejo kuo greiciau baigti darba (nes buvau jau paskutine ta diena) tai toks nesmagus ispudis liko...
aisku, nenoriu spresti pagal pirma ispudi, bet...ji man rekomendavo gerti MamaVit vitaminus...o paskaiciau SM, kad jie isimti is Lietuvos rinkos....tai kazkaip bac ir galutinai dingo pasitikejimas sia gydytoja....aisku, cia labai subjektyvu, bet kazkaip noreciau susirasti tokia, kuria galeciau pasitiketi ir buciau rami...

nu cia dabar... pirma karta girdziu, kad mamavit issimti is rinkos... pati juos geriu ir viskas normaliai smile.gif
Papildyta:
merginos, dar noriu paklausti, gal kas zinot ar cia ta pati gydytoja, kuri isejo is gimdymo namu i traku ligonine? nes vaziuosiu tartis pirmadieni su ja... bet atsiliepimai idomus. baisiausia, kad pavestu ir neatvyktu, tad manau, reik turet kelis variantus... smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2008 04 25, 13:37)
nu cia dabar... pirma karta girdziu, kad mamavit issimti is rinkos... pati juos geriu ir viskas normaliai smile.gif

Taip tikrai buvo. Ir SM buvo perspejimas atskiroj temoj, ir kazkur straipsni skaiciau. Neatsimena, kas ten su jais blogai buvo, bet dabar jais vel prekiauja (matyt, susitvarke).
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2008 04 25, 12:37)
Papildyta:
merginos, dar noriu paklausti, gal kas zinot ar cia ta pati gydytoja, kuri isejo is gimdymo namu i traku ligonine? nes vaziuosiu tartis pirmadieni su ja... bet atsiliepimai idomus. baisiausia, kad pavestu ir neatvyktu, tad manau, reik turet kelis variantus... smile.gif g.gif

Ne sita gydytoja neisejo, dirba VGN. As pas ja ten ir lankausi. thumbup.gif Man tai kol kas thumbup.gif maloni visada, nuramina. Jinai yra patologinio skyriaus vedeja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 04 26, 10:15)
Ne sita gydytoja neisejo, dirba VGN. As pas ja ten ir lankausi. thumbup.gif Man tai kol kas  thumbup.gif maloni visada, nuramina. Jinai yra patologinio skyriaus vedeja. biggrin.gif

mmmhhhmmm... tai tiek skaiciau ir gal net ne apie ja smile.gif nagi nuvaziuosiu ir issiaiskinsiu kaip kas cia yra wink.gif gal bus kita daktare, tai reikes tema uzvest, kad visos zinotu smile.gif
Atsakyti
sveikos, as pas ja dabar lankausi. ji man labai maloni ir faina smile.gif bet sakau gal kol i blogesne situacija nepatenki?? g.gif
labai sunerimau kai paskaiciau, kad ji savaitgaliais nevaziuoja i gimdymus....
o kaip yra jei pvz gimdai ne per jos budejima??? irgi nevaziuos??? bliamba specialiai lankausi pas ja kad ir gimdyt galeciau, o jei mano lelius uzsimanys savaitgaly pasauli isvysti, tai gimdyk pas ka nori????
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 04 29, 22:07)
sveikos, as pas ja dabar lankausi. ji man labai maloni ir faina smile.gif bet sakau gal kol i blogesne situacija nepatenki??  g.gif
o kaip yra jei pvz gimdai ne per jos budejima??? irgi nevaziuos??? bliamba specialiai lankausi pas ja kad ir gimdyt galeciau, o jei mano lelius uzsimanys savaitgaly pasauli isvysti, tai gimdyk pas ka nori????

Niu nezinau, nelabai tikeciau, kad ji todel, kad savaitgalis, neatvaziuos i gimdyma. Juk ji ziema nakti atvaziuoja i gimdyma is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 04 29, 22:07)
o kaip yra jei pvz gimdai ne per jos budejima??? irgi nevaziuos???

pas mus naktį (bet ne savaitgalį) atvažiavo.
ta proga ir dar vieną gimdymą priėmė, nes nebuvo daugiau kam (gimdančių buvo daug, o kažkam prireikė ekstra cezario, ir visi išėjo į operacinę).
Atsakyti
sveikos visos nestuke.gif ! as gimdziau pas sia gydytoja, tiesiog likau suzaveta thumbup.gif nors kai pas ja lankiaus tai nepasakysiu kad buvau patenkinta kazkokia ji man keista buvo, as net vyrukui sakiau gal reikia su kitu gydytoju tartis norejau su Razma, bet tikrai dziaugiuos kad pas ja taip viskas sklandzai praejo kad galima gimdyti ir gimdyti drinks_cheers.gif
o del atvaziavimu tai ji man sake is anksto pvz buvo ilgas savaitgalis tai pasake kad jos nebus, arba kad ji iseina savaitei atostogu
Atsakyti