Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

QUOTE(cooliuke @ 2008 09 12, 12:08)
gal ji nelabai norejo tokios pacientes, kuri ne pas ja lankesi  g.gif  cia tik mano nuomone...
man si gydytoja labai tiko ir patiko smile.gif viskas labai sklandziai praejo!

Aha, man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif Galbūt tuo metu turėjo daug pacienčių ir nenorėjo tartis dėl gimdymo su ta, kuri nesilankė pas ją.
Kai gimdžiau, tikrai jokio atmestinumo iš šios gydytojos pusės nepastebėjau.
Atsakyti
kai gulejau ligoniniai mane priziurejo Jarzemskiene, ji man labai patiko thumbup.gif noreciau pas ja gimdyti,bet nezinau jos numerio doh.gif
Atsakyti
man ir info apie atlygį parašykit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 06 12, 09:13)
Bukit zmones, parasykit kas nors, kad Jarzemskiene kirpo-siuvo, ir susiuvo taip gerai, kad geriau nebuna. Man gimdyt greit, isigasdinau.... doh.gif

Po CZ viska susiuvo labai dailiai. Va, 7 men po operacijos, jau randas bala ir yra lygut lygutelis. Tokiais tempais po metu bus likes tik bruksniukas kuno spalvos.

QUOTE(Juna08 @ 2008 08 08, 21:25)
Siaip gera mintis paklaust tiesiai sviesiai, ne paslaptis gi, kad tokie dalykai dedasi  ax.gif As irgi galvojau paklaust, bet kazkaip kai vyko gimdymas, ne tas galvoj buvo, davem savo nuoziura kitu pasiklausineje.

Klausiau tongue.gif Ir ji labai pasimete. Sako nesvarbu...Maciau kaip nuosirdziai susinepatogino.

QUOTE(Erbe @ 2008 09 10, 16:44)
O man ši gydytoja nepatiko schmoll.gif Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis doh.gif Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit" g.gif Ir kad nereikia čia pinigais švaistytis, nes dar jų mums prireiks lialių auginant blink.gif Išėjom iš jos su vyru pasimetę g.gif Nusispjoviau ir vyrui pasakiau, kad gimdysim su niekuo nesusitarę ax.gif Kai prasidėjo sąrėmiai ir atsidūriau gimdykloje, tai vyras pradėjo tartis su akušere, kam čia ir kiek duoti, kad viskas būtų gerai. Tai akušerė viską sureguliavo staigiai ir laaaaabai gerai, ir mano vyru pasirūpino, nes jis po operacijos buvo, tai turėjo daug gulėti ir ilsėtis rolleyes.gif Ir dar prie visko gavome nemokamai atskirą palatą, kurioje su vyru tris dienas praleidom su mūsų mažąją pupyte wub.gif

Tik, deja, Jaržemskienės žodžiai neišsipildė blink.gif Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, pačioje pabaigoje net trys gydytojai aplink mane šokinėjo doh.gif  doh.gif

Manau, kad si gydytoja nesumaterialejusi, todel taip ir atsake. Pilnai tikiu, kad jos zodziai buvo nuosirdus.

Vieni deda ant gydytoju, kad ima, kiti deda, kad neima...Jusu nesuprasi....
Asgydytojai atsidekojau PO operacijos. Tikrai nemazai, bet negaila nei vieno lito.

Beje, apie prieziura po operacijos-ateidavo ryte ir vakare kasdien, kol gulejau ligoninej. Uzpludus pogimdyviniam sloguciui ir asaras nusluoste, ir paguode.

Manau si daktare savo darbo profesionale, be to nesugadinta pinigu. Priesingai nei jos kolega, kuris dedamas kupiura i kisene vis kartojo "oi, nereikejo...". Su juo padariau klaida-daviau "avansa" pries, bet jo paslaugom nebenorejau naudotis, todel dziaugiuosi veliau pasirinkusi gyd. Jarzemskiene.
Atsakyti
Sveikutes,

Gimdziau visai neseniai. Pas sia gydytoja lankiausi ir Eugenijos klinikoje. Esu begalo dekinga jai uz nuosirdzia ir atsakinga prieziura. Ne trupucio nesigailiu, kad tariausi su ja thumbup.gif Tik jos bei akuseres profesionalumo deka issisukau nuo CZ ir pagimdziau sveika vaikina wub.gif Turejau menku plysimu, kuriuos gydytoja sutvarke. Sekancia diena galejau laisvai sedeti thumbup.gif

Tikrai pritariu mamuciui, kad si gydytoja dar nera sumaterialejus. Tik paskambinus, kad man saremiai ir mes vykstame i ligonine, gydytoja jau radome musu laukiancia ten.
Atsakyti
Rašau čia pirmą kartą. Na ir komentarų prisiskaičiau, neištvėriau ir aš neparašius.

Gimdžiau pas šią gydytoją savo dukrytę prieš 10 metų. Tuo metu ji dirbo Kauno klinikose patologinio nėštumo skyriaus vedėja. Neturiu šiai gydytojai nei vieno priekaišto, nors su gydytoja prieš gimdyma praktiškai nebendravau ir ji manes net neapžiūrėjo.
Pas mane situacija buvo gana absurdiška. Turėjau sudėtingą nėštumą, krūvą visokių negalavimų ir t.t. mane prižiūrinti gydytoja pas kurią ir turėjau gimdyti persigando ir pradėjo mane įkalbinėti, kad aš turiu būtinai vykti gimdyti į pačias Kauno klinikas, ten įranga geresnė ir t.t. Pati nuvedė mane pas šią daktarę. Žodžiu paguldė į ligoninę, bet per daug manes ten niekas nežiūrėjo, tik pasakė kai jau prasidės skambinti Jaržemskienei.

Šiaip gydytoja tikrai profesionali. Nes kai prisimenu savo pirmą gimdyma, tai nei kviepuoti, nei stumti nieko aš nemokėjau, o nuo klykiančių gimdyvių net sarėmiai pradingdavo iš baimės. Kad ji nemėgėja naktim lakstyti, tai gal ir tiesa, bet iš kitos pusės reikia pripažinti, kad tokiais momentais ir pacienčių reakcija į situacijas būna neadekvati, t.y. labiau ponikuojam (ypatingai pirmo gimdymo metu).

Atsimenu vidury nakties pajaučiau lengvus sąrėmius ir pradėjau strointi sesutes, gimdykloje budėjusi gydytoja mane apžiūrėjo, paklausė ar tariausi pas ką gimdysiu, tada paskambino Jerzemskienei, pasake kiek atsivėręs kaklelis. Po konsultacijos su ja gavau raminančių dozę paguldė į lovytę ir išmiegojau iki ryto, kol pasirodė mano daktarė. Dar kartą apžiūrėjo ir leido skambinti vyrui kviesti jį į gimdymą.

Dabar laukiuosi antro , taip atsitiko, kad persikėlėme į Vilnių ir labai džiaugiuosi, kad Jaržemskienė dabar čia dirba. Būtinai gimdysiu pas ją jeigu tik pavyks.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 10 29, 00:10)
Manau si daktare  savo darbo profesionale, be to nesugadinta pinigu.

drinks_cheers.gif Netgi kai lankiausi pas ją privačiai, tikrai gi turėjo galimybę užsidirbti iš eilinės pacientės, tačiau kaip tik pabrėždavo, kad "viskas gerai, nėra ko čia lakstyti ir pinigus leisti", neskirdavo visokių tyrimų reikia-nereikia ir tikrai mačiau, kad taip elgiasi ne todėl, kad norėtų teigiamai pasirodyti, o todėl, kad iš tikrųjų laikosi tokių nematerialių įsitikinimų.
Atsakyti
sveikos, ar galit man parasyt i AZ kokiom sumom atsidekojot siai daktarei... labai buciau dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 10 31, 22:11)
drinks_cheers.gif  Netgi kai lankiausi pas ją privačiai, tikrai gi turėjo galimybę užsidirbti iš eilinės pacientės, tačiau kaip tik pabrėždavo, kad "viskas gerai, nėra ko čia lakstyti ir pinigus leisti", neskirdavo visokių tyrimų reikia-nereikia ir tikrai mačiau, kad taip elgiasi ne todėl, kad norėtų teigiamai pasirodyti, o todėl, kad iš tikrųjų laikosi tokių nematerialių įsitikinimų.

drinks_cheers.gif Butent, man ir taip sakydavo, kad nera ko svaistyti pinigeliu, bus dar kur juos isleisti mirksiukas.gif Skirtuma pajutau didziuli, kai gydytojos vasara nebuvoir ja pavadavo kita, jauna gydytoja, kuri maloniai sypsojosi, pataikavo savo ,,saldumu", bet taip pat ,,maloniai" israsydavo neraalias sumas doh.gif Negaila, zinoma, buvo tu pinigu, bet man asmeniskai nepatinka tokie ,,saldus" zmones-nenaturalu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
man greitu laiku pas šią gydytoją gimdyti smile.gif . Gal galit man parašyti kokia suma atsidėkojote? Ačiū.
Atsakyti
As labai trumpai - gimdeme su sia gydytoja pirmuosius savo mazius, prisiminimai tik patys geriausi, deja, kiek zinau (kalbejo VGN akusere), Gyd. Jerzemskiene po Naujuju metu Vilniuje jau nebedirbs...
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 11 18, 01:47)
As labai trumpai - gimdeme su sia gydytoja pirmuosius savo mazius, prisiminimai tik patys geriausi, deja, kiek zinau (kalbejo VGN akusere), Gyd. Jerzemskiene po Naujuju metu Vilniuje jau nebedirbs...

g.gif As pas gyd eisiu gruodzio viduryje. reikes pasiklausti. Zinoma, butu labai gaila, jei ji nebedirbtu Vln unsure.gif
Atsakyti