QUOTE(alfa159 @ 2008 06 12, 09:13)
Bukit zmones, parasykit kas nors, kad Jarzemskiene kirpo-siuvo, ir susiuvo taip gerai, kad geriau nebuna. Man gimdyt greit, isigasdinau....
Po CZ viska susiuvo labai dailiai. Va, 7 men po operacijos, jau randas bala ir yra lygut lygutelis. Tokiais tempais po metu bus likes tik bruksniukas kuno spalvos.
QUOTE(Juna08 @ 2008 08 08, 21:25)
Siaip gera mintis
paklaust tiesiai sviesiai, ne paslaptis gi, kad tokie dalykai dedasi

As irgi galvojau paklaust, bet kazkaip kai vyko gimdymas, ne tas galvoj buvo, davem savo nuoziura kitu pasiklausineje.
Klausiau

Ir ji labai pasimete. Sako nesvarbu...Maciau kaip nuosirdziai susinepatogino.
QUOTE(Erbe @ 2008 09 10, 16:44)
O man ši gydytoja nepatiko

Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis

Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit"

Ir kad nereikia čia pinigais švaistytis, nes dar jų mums prireiks lialių auginant

Išėjom iš jos su vyru pasimetę

Nusispjoviau ir vyrui pasakiau, kad gimdysim su niekuo nesusitarę

Kai prasidėjo sąrėmiai ir atsidūriau gimdykloje, tai vyras pradėjo tartis su akušere, kam čia ir kiek duoti, kad viskas būtų gerai. Tai akušerė viską sureguliavo staigiai ir laaaaabai gerai, ir mano vyru pasirūpino, nes jis po operacijos buvo, tai turėjo daug gulėti ir ilsėtis

Ir dar prie visko gavome nemokamai atskirą palatą, kurioje su vyru tris dienas praleidom su mūsų mažąją pupyte
Tik, deja, Jaržemskienės žodžiai neišsipildė

Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, pačioje pabaigoje net trys gydytojai aplink mane šokinėjo
Manau, kad si gydytoja nesumaterialejusi, todel taip ir atsake. Pilnai tikiu, kad jos zodziai buvo nuosirdus.
Vieni deda ant gydytoju, kad ima, kiti deda, kad neima...Jusu nesuprasi....
Asgydytojai atsidekojau PO operacijos. Tikrai nemazai, bet negaila nei vieno lito.
Beje, apie prieziura po operacijos-ateidavo ryte ir vakare kasdien, kol gulejau ligoninej. Uzpludus pogimdyviniam sloguciui ir asaras nusluoste, ir paguode.
Manau si daktare savo darbo profesionale, be to nesugadinta pinigu. Priesingai nei jos kolega, kuris dedamas kupiura i kisene vis kartojo "oi, nereikejo...". Su juo padariau klaida-daviau "avansa" pries, bet jo paslaugom nebenorejau naudotis, todel dziaugiuosi veliau pasirinkusi gyd. Jarzemskiene.