Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

QUOTE(alfa159 @ 2008 06 12, 10:13)
Bukit zmones, parasykit kas nors, kad Jarzemskiene kirpo-siuvo, ir susiuvo taip gerai, kad geriau nebuna. Man gimdyt greit, isigasdinau.... doh.gif

Kirpo daug (ka zinau kiek tiksliai, taip atrodo pagal siuvimo trukme), nes lelius buvo didelis - 4330. Ta zinojau is anksto, net neklausiau jos specialiai, nes ji ispejo, kad vaikas didelis. Praejo dar nedaug laiko, bet praktiskai nejauciu to susiuvimo, tik retkarciais patempia, bet ne karto (netgi is pradziu) neskaudejo ir jokiu tarpu neliko.
Nepergyvenk labai, svarbiausia - pasitiketi gydytoja, o tie kirpimai ir susiuvimai tokiu atveju - smulkmena, palyginus su tuo didziuoju ivykiiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2008 06 15, 17:18)
* o tau tu skambinai bunant 34 savaitei ar pries tai?  g.gif  Nes nematau prasmes belstis i VGN tik del susimatymo akis i akis (paskubomis)  rolleyes.gif
**dekui, tau atsakomai, sekmes auginant naujagimi  mirksiukas.gif

nu taip, anksciau nesitariau. Bet dziaugiuosi, kad suspejau, nes vaikiukas pasibelde 35 sav. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes, jei kas zinot, kiek kainuoja pas sita gydytoja cezaris, labai prasau, parasykit i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

norejau dar paklausti. o kai jau su ja susitari kad pas ja imdysi ir pvz gimdymas prasideda vidury nakties per kokia svente, ar jai ir skambinate? ir ji atvaziuoja? ta prasme jei jai nera budejimo, ji pvz saldziai miega namuose - ar paskambinus atlekia priimti gimdymo??
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 06 25, 11:10)
sveikutes,

norejau dar paklausti. o kai jau su ja susitari kad pas ja imdysi ir pvz gimdymas prasideda vidury nakties per kokia svente, ar jai ir skambinate? ir ji atvaziuoja? ta prasme jei jai nera budejimo, ji pvz saldziai miega namuose - ar paskambinus atlekia priimti gimdymo??

pas mus atvažiavo naktį (apie pirmą val. paskambinom) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 06 25, 11:10)
sveikutes,

Gimdziau darbo diena, tai specialiai kviesti nereikejo, bet ji man labai issamiai paaiskino, kokiu atveju ja kviesti nakti, savaitgaliais arba per sventes. O pries viena savaitgali artejant terminui perspejo, kad negales atvykti. Tai reikia suprasti, kad atvaziuotu smile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu mergytes uz greita atsakyma
Atsakyti
Sveikutes,

As lankausi pas sia gydytoja Eugenijos klinikoje. Pakolkas esu patenkinta. Teko ir ligonineje, potologiniame guleti. Ten ir viskas buvo thumbup.gif
Siuo metu jau pradejau dometis sios gyd. gimdymo priemimo kainomis.
Busiu labai dekinga, jei kuri mamyte man parasytu i az kiek mokejo gydytojai. Nuosirdus aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes jai skambinome sekmadieni apie 8 ryto, atvaziavo labai greitai.
Kirpima susiuvio idealiai, nieko nejauciu.

Tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif as taip pat lankausi pas sia gydytoja ir planuoju pas ja gimdyti. Gal galite atsiusti i AZ kokios jos kainos jei gimdai normaliai ir jei daro cezari.ACIU 4u.gif
Atsakyti
ar galite man i AZ parasyti, kiek davete gydytojai Jarzemskienei uz susitarta gimdyma, planuoju pas ja gimdyti ir nezinau, kiek deti i voka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2008 08 06, 13:49)
ar galite man i AZ parasyti, kiek davete gydytojai Jarzemskienei uz susitarta gimdyma, planuoju pas ja gimdyti ir nezinau, kiek deti i voka  smile.gif

kada zadate gimdyti ir ar jau susiterete del gimdymo?
Atsakyti