Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Jaržemskienė

o kada jus pinigelius paduodate, pries ar po???
Atsakyti
terminas man spalio 1 d. uzsirasiau vizitui pas gydytoja rgp. 20. tada tikiuosi ir susitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2008 08 08, 13:16)
terminas man spalio 1 d. uzsirasiau vizitui pas gydytoja rgp. 20. tada tikiuosi ir susitarti smile.gif

Taip anksti ji nesitaria smile.gif (Gal del to, kad nori buti tikra, kad isnesios iki termino besitarianti mama, nezinau)
As irgi is anksto labai norejau susitarti, panasiai buvo like laiko kaip ir tau, bet likus porai savaiciu iki termino dar karta reikejo persitarti ir is naujo priminti 4u.gif
Atsakyti
pas mane pirmas lialius, tai bijau nepaveluot, ko nepraziopsot. siandien jau tases susikroviau blush2.gif o kaip del atlygio siai gydytojai? gal paciai paklaust nuejus?
Papildyta:
gal ir anksti cia nervuojuos, bet tas mazius taip spardosi, toks aktyvus ir nestumas pas mane sklandziai nesiklosto, tai ir skubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2008 08 08, 20:16)
pas mane pirmas lialius, tai bijau nepaveluot, ko nepraziopsot. siandien jau tases susikroviau  blush2.gif  o kaip del atlygio siai gydytojai? gal paciai paklaust nuejus?
Papildyta:
gal ir anksti cia nervuojuos, bet tas mazius taip spardosi, toks aktyvus ir nestumas pas mane sklandziai nesiklosto, tai ir skubu smile.gif

Siaip gera mintis paklaust tiesiai sviesiai, ne paslaptis gi, kad tokie dalykai dedasi ax.gif As irgi galvojau paklaust, bet kazkaip kai vyko gimdymas, ne tas galvoj buvo, davem savo nuoziura kitu pasiklausineje.

Mano lelius irgi buvo ziauriai aktyvus ir iki pat paskutines dienos taip duodavosi, kad jau nebejuokinga buvo. Bet pernesiojau 10 dienu po termino smile.gif
Atsakyti
gal galetu kas parasyti telefona sios gydytojos i az
Atsakyti
Sveikos mamules, gal kuri gali duoti daugiau info man i AZ del visu piniginiu reikaliuku, pazystama sutarusi su gydytoja Jarzemskiene del gimdymo, taciau nesinorysi apsigauti del atlygio..... domina kada ir kiek .... Labai laukiu zinios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta 23 @ 2008 08 22, 15:15)
Sveikos mamules, gal kuri gali duoti daugiau info man i AZ del visu piniginiu reikaliuku, pazystama sutarusi su gydytoja Jarzemskiene del gimdymo, taciau nesinorysi apsigauti del atlygio..... domina kada ir kiek .... Labai laukiu zinios smile.gif

ax.gif
mane irgi domina tie patys klausimai, labai prašau atsakymo į až.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 08 07, 12:16)
o kada jus pinigelius paduodate, pries ar po???

Po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina,kada ir kaip.
Ir kiek kainuoja apsilankymas pas ja.ar isvis kainuoja.
Atsakyti
O man ši gydytoja nepatiko schmoll.gif Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis doh.gif Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit" g.gif Ir kad nereikia čia pinigais švaistytis, nes dar jų mums prireiks lialių auginant blink.gif Išėjom iš jos su vyru pasimetę g.gif Nusispjoviau ir vyrui pasakiau, kad gimdysim su niekuo nesusitarę ax.gif Kai prasidėjo sąrėmiai ir atsidūriau gimdykloje, tai vyras pradėjo tartis su akušere, kam čia ir kiek duoti, kad viskas būtų gerai. Tai akušerė viską sureguliavo staigiai ir laaaaabai gerai, ir mano vyru pasirūpino, nes jis po operacijos buvo, tai turėjo daug gulėti ir ilsėtis rolleyes.gif Ir dar prie visko gavome nemokamai atskirą palatą, kurioje su vyru tris dienas praleidom su mūsų mažąją pupyte wub.gif

Tik, deja, Jaržemskienės žodžiai neišsipildė blink.gif Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, pačioje pabaigoje net trys gydytojai aplink mane šokinėjo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 09 10, 16:44)
O man ši gydytoja nepatiko schmoll.gif Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis doh.gif Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit"

gal ji nelabai norejo tokios pacientes, kuri ne pas ja lankesi g.gif cia tik mano nuomone...
man si gydytoja labai tiko ir patiko smile.gif viskas labai sklandziai praejo!
Atsakyti