o kada jus pinigelius paduodate, pries ar po???
terminas man spalio 1 d. uzsirasiau vizitui pas gydytoja rgp. 20. tada tikiuosi ir susitarti 

QUOTE(laurynal @ 2008 08 08, 13:16)
terminas man spalio 1 d. uzsirasiau vizitui pas gydytoja rgp. 20. tada tikiuosi ir susitarti 

Taip anksti ji nesitaria

As irgi is anksto labai norejau susitarti, panasiai buvo like laiko kaip ir tau, bet likus porai savaiciu iki termino dar karta reikejo persitarti ir is naujo priminti

pas mane pirmas lialius, tai bijau nepaveluot, ko nepraziopsot. siandien jau tases susikroviau
o kaip del atlygio siai gydytojai? gal paciai paklaust nuejus?
Papildyta:
gal ir anksti cia nervuojuos, bet tas mazius taip spardosi, toks aktyvus ir nestumas pas mane sklandziai nesiklosto, tai ir skubu

Papildyta:
gal ir anksti cia nervuojuos, bet tas mazius taip spardosi, toks aktyvus ir nestumas pas mane sklandziai nesiklosto, tai ir skubu

QUOTE(laurynal @ 2008 08 08, 20:16)
pas mane pirmas lialius, tai bijau nepaveluot, ko nepraziopsot. siandien jau tases susikroviau
o kaip del atlygio siai gydytojai? gal paciai paklaust nuejus?
Papildyta:

Papildyta:

Siaip gera mintis paklaust tiesiai sviesiai, ne paslaptis gi, kad tokie dalykai dedasi

Mano lelius irgi buvo ziauriai aktyvus ir iki pat paskutines dienos taip duodavosi, kad jau nebejuokinga buvo. Bet pernesiojau 10 dienu po termino

gal galetu kas parasyti telefona sios gydytojos i az
Sveikos mamules, gal kuri gali duoti daugiau info man i AZ del visu piniginiu reikaliuku, pazystama sutarusi su gydytoja Jarzemskiene del gimdymo, taciau nesinorysi apsigauti del atlygio..... domina kada ir kiek .... Labai laukiu zinios

QUOTE(Ruta 23 @ 2008 08 22, 15:15)
Sveikos mamules, gal kuri gali duoti daugiau info man i AZ del visu piniginiu reikaliuku, pazystama sutarusi su gydytoja Jarzemskiene del gimdymo, taciau nesinorysi apsigauti del atlygio..... domina kada ir kiek .... Labai laukiu zinios 

mane irgi domina tie patys klausimai, labai prašau atsakymo į až.
Dėkui

QUOTE(cooliuke @ 2008 08 07, 12:16)
o kada jus pinigelius paduodate, pries ar po???
Po gimdymo

O man ši gydytoja nepatiko
Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis
Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit"
Ir kad nereikia čia pinigais švaistytis, nes dar jų mums prireiks lialių auginant
Išėjom iš jos su vyru pasimetę
Nusispjoviau ir vyrui pasakiau, kad gimdysim su niekuo nesusitarę
Kai prasidėjo sąrėmiai ir atsidūriau gimdykloje, tai vyras pradėjo tartis su akušere, kam čia ir kiek duoti, kad viskas būtų gerai. Tai akušerė viską sureguliavo staigiai ir laaaaabai gerai, ir mano vyru pasirūpino, nes jis po operacijos buvo, tai turėjo daug gulėti ir ilsėtis
Ir dar prie visko gavome nemokamai atskirą palatą, kurioje su vyru tris dienas praleidom su mūsų mažąją pupyte
Tik, deja, Jaržemskienės žodžiai neišsipildė
Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, pačioje pabaigoje net trys gydytojai aplink mane šokinėjo

Tik, deja, Jaržemskienės žodžiai neišsipildė

QUOTE(Erbe @ 2008 09 10, 16:44)
O man ši gydytoja nepatiko
Buvom su vyru prieš gimdymą nuėję su ja tartis
Tai ji peržiūrėjo mano kortelę ir pasakė, kad "kam Jums veltui pinigus švaistyti, esat sveika ir lengvai pagimdydsit"

gal ji nelabai norejo tokios pacientes, kuri ne pas ja lankesi

man si gydytoja labai tiko ir patiko