Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

QUOTE(meljola @ 2011 08 12, 00:56)
Mergaites nuostabaus grozio jusu kardeliai,prazydo ir mao du grazuoliai,

Kokios ryškios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
meljola, gražuoliukai smile.gif
Atsakyti
Mergaitės... Kokios spalvoas, koks grožis jūsų kardelių bigsmile.gif Visoms jums už kiekvieną žiedą nuo manęs po 4u.gif
O aš dar tik pradedanti, todėl norėčiau paklausti, ar yra koks būdas, kaip numatyti kada "pražydinti" kardelius. Mano visi jau pilnu tempu pražydo dabar, o norėjosi, kad vaikams į mokyklą Rugsėjo 1-jai savų žiedų būtų ax.gif Toks jausmas, kad manieji visi nužydės iki to laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 12, 11:22)
Mergaitės... Kokios spalvoas, koks grožis jūsų kardelių bigsmile.gif Visoms jums už kiekvieną žiedą nuo manęs po  4u.gif
O aš dar tik pradedanti, todėl norėčiau paklausti, ar yra koks būdas, kaip numatyti kada "pražydinti" kardelius. Mano visi jau pilnu tempu pražydo dabar, o norėjosi, kad vaikams į mokyklą Rugsėjo 1-jai savų žiedų būtų ax.gif Toks jausmas, kad manieji visi nužydės iki to laiko  g.gif

Aš tai vėliau sodinau bet jaučiu kad visi nužydės iki rugsėjo 1 doh.gif kita met sodinsiu kelis birželio vidurį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 08 12, 12:15)
Aš tai vėliau sodinau bet jaučiu kad visi nužydės iki rugsėjo 1 doh.gif kita met sodinsiu kelis birželio vidurį g.gif

Aš irgi gal jau į pabaigą gegužės susodinau. Ir tiesiai iš rūsio... Bet idėją jau davėt, kad keletą reiks pasilikt ir susodint dar vėliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 12, 14:35)
Aš irgi gal jau į pabaigą gegužės susodinau. Ir tiesiai iš rūsio... Bet idėją jau davėt, kad keletą reiks pasilikt ir susodint dar vėliau  bigsmile.gif

Kad ir visus kartu pasodinus, jie žydės skirtingu laiku, nes yra skirtingos rūšys, vieni ankstyvi, kiti vidutinio ankstyvumo, kiti vėlyvi, todėl ir žydi skirtingu laiku.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 12, 14:58)
Kad ir visus kartu pasodinus, jie žydės skirtingu laiku, nes yra skirtingos rūšys, vieni ankstyvi, kiti vidutinio ankstyvumo, kiti vėlyvi, todėl ir žydi skirtingu laiku.

Taip čia tai aišku ax.gif bet niekaip nepataikau ant rugsėjo 1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 08 12, 15:04)
Taip čia tai aišku ax.gif  bet niekaip nepataikau ant rugsėjo 1 ax.gif

Aš kitais metais sodindau kardelius nuo gegužės pradžios iki pabaigos po kelis, tai visada rugsėjo pirmai būdavo keletas kardelių, o šiemet pasodinau gegužės pradžioje visus, tai vieni jau nužydėjo, kiti žydi, o dar kiti dar tik žiedynus sukrovė, tai tikiuosi, kad liks dar žydinčių ir rugsėjo pirmai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 12, 15:06)
Aš kitais metais sodindau kardelius nuo gegužės pradžios iki pabaigos po kelis, tai visada rugsėjo pirmai būdavo keletas kardelių, o šiemet pasodinau gegužės pradžioje visus, tai vieni jau nužydėjo, kiti žydi, o dar kiti dar tik žiedynus sukrovė, tai tikiuosi, kad liks dar žydinčių ir rugsėjo pirmai. g.gif

Aš tai pradėjau nuo gegužės vidurio po kelis sodinti, nu dar yra nežydinčiu tai vilties dar turiu ax.gif bet kitamet pasiliksiu kelis dar birželio pradžiai g.gif
Atsakyti
Dar žydi ax.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 14, 21:19)
Dar žydi  ax.gif

Kokie grazuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 14, 21:19)
Dar žydi  ax.gif

Ačiū,kad parodot savo gražuolius.Labai labai gražūs.
Atsakyti