Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

QUOTE(singaaa @ 2011 08 17, 09:06)
O man laikaint juos kambaryje, jie labai anksti daigelius pradeda leist. Gal tai ir turi įtakos, kad sužydi visi taip anksti  g.gif
O rūsyje laikot paprastai dėžutėse, ar užpilat kuo? Ar reikia karts nuo karto juos padrėkint?

Negalima jų padrėkinti, aš kambary laikau susuktus į laikraščius ir sudėtus į popierines dėžutes, spintutėj apačioj prie grindų. O rūsy daugiabučio man jie neišsilaikydavo, esu kažkur skaičiusi, kad tiesiog bulvės ,,ištraukia" jų drėgmę ir jie neišsilaiko.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 17, 10:26)
Negalima jų padrėkinti, aš kambary laikau susuktus į laikraščius ir sudėtus į popierines dėžutes, spintutėj apačioj prie grindų. O rūsy daugiabučio man jie neišsilaikydavo, esu kažkur skaičiusi, kad tiesiog bulvės ,,ištraukia" jų drėgmę ir jie neišsilaiko.

Ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu "supakuot" į laikraščius ir aš juos šiemet - tegu ramiai sau apsiskaito per žiemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 17, 12:58)
Ačiū už patarimą  4u.gif Bandysiu "supakuot" į laikraščius ir aš juos šiemet - tegu ramiai sau apsiskaito per žiemą smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nugis ir aš sulaukiau,maniau,kad jau nebus šiemet žiedų thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Saulyte8, gražu 4u.gif
Atsakyti
oi mergaites, kokie grazus jusu kardeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o mano siemet tokie nupiepeliai - smulkus ziedai, spalvos nublukusios, net nesuprantu is kur tokie atsirado doh.gif kai tik prazydo ziedus i vaza, o svogunelius ismeciau lauk, kad kitais metais negadintu man nuotaikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 08 18, 13:56)
Nugis ir aš sulaukiau,maniau,kad jau nebus šiemet žiedų thumbup.gif

Pagaliau ir pas Tave žydi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dar vienas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 08:23)
Dar vienas  rolleyes.gif

Vaje koks graus ir koks garbanius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 19, 09:37)
Vaje koks graus ir koks garbanius  smile.gif

Ačiū 4u.gif Todėl ir vardas "Moskovskaja egzotika" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 09:43)
Ačiū 4u.gif  Todėl ir vardas "Moskovskaja egzotika"  biggrin.gif

Dabar žinau kodėl pas jus jie visi tokie gražūs - gi kiekvienas vardu vadinamas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jediara, gražumėlis wub.gif
Atsakyti