Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiekvieną rudenį galvoju (kai reikia kasti), kad daugiau neauginsiu jų, bet kai žydi - tikrai nuostabu ax.gif
Atsakyti
jediara, nu jau grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 08 15, 00:23)
jediara, nu jau grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Jediara, labai gražūs kardeliai, o ypač pirmasis, tokia graži spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 15, 12:14)
Jediara, labai gražūs kardeliai, o ypač pirmasis, tokia graži  spalva wub.gif

Ačiū 4u.gif , tai "Andrej Pervozvanyj" ax.gif
Atsakyti
O aš šiemet susimoviau. Vienos mamytės paporinta ,kad sodinti birželio pradžioj.Tep i padariau,tai man net žiedynų nekrauna. O pajūrys visas dregnas ,nelijo ,nelijo,o daba kai dave lietaus,net bulvės pūna
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 08 15, 21:39)
O aš šiemet susimoviau. Vienos mamytės paporinta ,kad sodinti birželio pradžioj.Tep i padariau,tai man net žiedynų nekrauna. O pajūrys visas dregnas ,nelijo ,nelijo,o daba kai dave lietaus,net bulvės pūna

Kad pūna, tai nelabai gerai g.gif Bandyk previkuru ar efektoriumi nupurkšti ir palaistyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 08 15, 20:39)

Daug metų sodinu kardelius, bet birželio mėnesį jų niekad nesodinu. Dar neaišku, kokio ankstyvumo pasodinot kardelius, gal vėlyvi, tai todėl ir nekrauna dar žiedynų taip vėlai pasodinti. O kas dėl puvimo, pernai iškasiau kardelius, tai kai džiovinau ir visą žiemą ilgą laiką perrinkinėjau, vis rasdau supuvusių, nors anksčiau niekada taip nėra buvę, net nesupratau dėl kokios priežasties jie puvo, greičiausiai irgi dėl per didelės drėgmės rudenį, bet kiti išsilaikė gerai ir žydi.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 16, 10:20)
Daug metų sodinu kardelius, bet birželio mėnesį jų niekad nesodinu. Dar neaišku, kokio ankstyvumo pasodinot kardelius, gal  vėlyvi, tai todėl ir nekrauna dar žiedynų taip vėlai pasodinti. O kas dėl puvimo, pernai iškasiau kardelius, tai kai džiovinau ir visą žiemą ilgą laiką perrinkinėjau, vis rasdau supuvusių, nors anksčiau niekada taip nėra buvę, net nesupratau dėl kokios priežasties jie puvo, greičiausiai irgi dėl per didelės drėgmės rudenį, bet kiti išsilaikė gerai ir žydi.

O kur juos žiemą laikote? Ir kaip juos geriausia laikyti ax.gif Man dažniausiai pavasarį tenka visada pirkti naujus gumbus, nes neišsilaiko per žiemą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 16, 14:34)
O kur juos žiemą laikote? Ir kaip juos geriausia laikyti  ax.gif Man dažniausiai pavasarį tenka visada pirkti naujus gumbus, nes neišsilaiko per žiemą  verysad.gif

Laikau rūsyje dėžutėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2011 08 16, 13:34)
O kur juos žiemą laikote? Ir kaip juos geriausia laikyti  ax.gif Man dažniausiai pavasarį tenka visada pirkti naujus gumbus, nes neišsilaiko per žiemą  verysad.gif

O aš kambary laikau, man išsilaiko.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 08 16, 21:13)
O aš kambary laikau, man išsilaiko.

O man laikaint juos kambaryje, jie labai anksti daigelius pradeda leist. Gal tai ir turi įtakos, kad sužydi visi taip anksti g.gif
O rūsyje laikot paprastai dėžutėse, ar užpilat kuo? Ar reikia karts nuo karto juos padrėkint?
Atsakyti