Iškasiau vakar kardelius, kiek vaikučių aplipusių
Ką toliau daryti? Taip su žemėm ir vaikučiais bei šaknim palikti kad apdžiūtų?

Aš kol kas išklojau jais visą laikraštį, laukiu, kol apdžius. O jei iš seno svogūnėlio išauga naujas, tai juos atskirt?
Abu gyvybingi?

QUOTE(Ambro @ 2012 10 12, 19:46)
Aš kol kas išklojau jais visą laikraštį, laukiu, kol apdžius. O jei iš seno svogūnėlio išauga naujas, tai juos atskirt?
Abu gyvybingi?

Ne, senas jau nebus tinkamas, pati pamatysit, kai isdzius.Reikia gerai isdziovint, kad veliau nepradetu pelyt ir sutvarkyti ziemai, t.y. pasalinti sena svoguneli su saknim ir stieba patrumpint iki 1-2cm, o tuos vaikucius, pacius didziausius galima paseti anksti pavasari ir kitais metais jau zydes, o buna kad ir tais paciais prazysta nedidelis ziedukas.
QUOTE(jediara @ 2012 10 14, 22:02)
Gražuolis garbanius

QUOTE(adija5 @ 2012 10 14, 23:42)
Gražuolis garbanius
Va ir pas mane dar žydi.Tai kaip juos kast dabar
?Bet ir sušaldyt bijau...

Ačiū. Šiaip jau pradėjau kasti ir tikiuosi sekantį savaitgalį baigti

QUOTE(jediara @ 2011 08 30, 19:46)

Šiemet su keletas kardelių bus paaukoti bandymui. Šiemet išdygo keletas kardelių, kurie netyčia buvo pasilikę dirvoje, vienas jų net žydėjo, todėl ir vėl juos paliksiu žiemoti dirvoje

Kaip pavyko šitas eksperimentas? Ar peržiemojo ir antrą žiemą? Ar sulaukėt žiedų?
QUOTE(nute2 @ 2012 10 15, 00:32)
Kaip pavyko šitas eksperimentas? Ar peržiemojo ir antrą žiemą? Ar sulaukėt žiedų?
Taip, žiemojo ir žydėjo

QUOTE(jediara @ 2012 10 15, 07:17)

QUOTE(jediara @ 2012 10 15, 07:17)
O kaip su vaikučiais? Juk aplink svogūną daugybė pipiriukų, tai ar jie nunyko, ar augo visi kaip "šepetys", o gal ir jie žydėjo?