Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

QUOTE(nute2 @ 2012 10 15, 12:42)
O kaip su vaikučiais? Juk aplink svogūną daugybė pipiriukų, tai ar jie nunyko, ar augo visi kaip "šepetys", o gal ir jie žydėjo?

To didelio šepečio nėra, bet keletas vaikų auga, kurie dar nežydėjo rolleyes.gif
Atsakyti
kažkuri buvo klaususi ar sulauksiu žiedų, kad taip vėlai sodinau kardelius, tai šiandien vienas žiedas pradžiugino biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, vakar iškasiau vieną kardelį. Senas vogūnas , o apie jį pipiriukų, gal koks 30. TAI, KĄ DARYTI SU JAIS.KAIP SUPRATAU -SENAS JAU NENAUDINGAS, O DIDESNIŲ NĖRA.TIE MAZGIUKAI TAI KAIP ŽIRNIUKAI TIKIO DYDŽIO. Išeina, kad be kardelių liksiu jei visi bus su tokiais mažiukais svogūniukais.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 10 21, 13:32)
Mergaitės, vakar iškasiau vieną kardelį. Senas vogūnas , o apie jį pipiriukų, gal koks 30. TAI, KĄ DARYTI SU JAIS.KAIP SUPRATAU -SENAS JAU NENAUDINGAS, O DIDESNIŲ NĖRA.TIE MAZGIUKAI TAI  KAIP ŽIRNIUKAI TIKIO DYDŽIO. Išeina, kad be kardelių liksiu jei visi bus su tokiais mažiukais svogūniukais.

tie pipiriukai kitais metais galima sodinti, tik jie nežydės smile.gif
jei vienas kardelis toks buvo, tai nereiškia, kad ir kiti tokie bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 10 21, 15:01)
tie pipiriukai kitais metais galima sodinti, tik jie nežydės  smile.gif
jei vienas kardelis toks buvo, tai nereiškia, kad ir kiti tokie bus mirksiukas.gif

Ačiū, na , matysiu. Tų pipiriukų tai tikrai nesodinsiu blush2.gif, nėr kada su jais žaisti.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 10 21, 17:24)
Ačiū, na , matysiu. Tų pipiriukų tai tikrai nesodinsiu  blush2.gif,  nėr kada su jais žaisti.

Bet vistiek turejo buti ir naujas svogtunelis nors ir nelabai didelis, tai is ko augo stiebas? O ir tie pipiriukai irgi apie naujaji formuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 10 21, 20:19)
Bet vistiek turejo buti ir naujas svogtunelis nors ir nelabai didelis, tai is ko augo stiebas? O ir tie pipiriukai irgi apie naujaji formuojasi.

drinks_cheers.gif aš taip pat apie tai galvojau
gal ten buvo naujas, o ne senas gumbas, gal jis tiesiog apnyko g.gif
Atsakyti
Iškasiau visus kardelius - derlius tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 10 21, 21:46)
drinks_cheers.gif aš taip pat apie tai galvojau
gal ten buvo naujas, o ne senas gumbas, gal jis tiesiog apnyko g.gif

Na, aš nieko nežinau apie kardelius, nes antrą kartą sodinau. Pernai nekasiau, tai iššalė. O šiemet mano iškastasis tik mažų vaikų apsivedęs. O stiebas ką dygsta ne iš to, kurį pasodinome svogūno blush2.gif
Atsakyti
Va, mergaitės, dabar jau supratau, kad tie didieji svogūnai ir yra mano naujieji svogūnai, nes senas - prisiplojęs visai prie žemės, susenęs ir sunykęs.
Na, tiku, kad kitoms dabar juokas iš manęs ima, bet gyvenu ir mokausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 11 03, 14:06)
Na, tiku, kad kitoms dabar juokas iš manęs ima, bet gyvenu ir mokausi  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif tik nereikia dėl to jaudintis, nieks gi negimė viską žinodamas smile.gif
Atsakyti
Tusčia,kol kas dar niekas nelaukia,..o saulelė jau budina svietą..
O jeigu trumpai...Peržiūrėjau,kaip išsilaikė kardelių svogūnėlai.Likau patenkintas.Visiems nepakaks turimo ploto.O jų turiu gan platų asortimentą/150 rūšių/. Tad jeigu ką sudomintų-parašykite.Visi rūšiniai,rusiškos,lietuviškos,latviškos ir pan.selkcijos.Nuo II iki IV frakcijos /šimet jau žydėsiančių/.Apie 40 rūšių.Kainos nuo 1,50 lt iki 3 lt.priklausomai nuo registruotos kardelio datos
Atsakyti