Grizau, kai zuikiui suejo 5 men. Bet jau norejau i darbuka, nes gavau geresne vieta

Negrįžkit į darbą ,kiek tik galit
Nes tų prabėgusių dienų niekas nesugrąžins, laikas greitai bėga, o mažyliams reikia mūsų labai labai
Grįžau į darbą kai dukrytei buvo nepilnai 2m.ir labai gailiuosi , jei antrą kartą nusišypsos laimė, auginsiu tiek kiek įstatymiškai ir finansiškai galėsiu, darbas palauks, vaikas svarbiau

Nes tų prabėgusių dienų niekas nesugrąžins, laikas greitai bėga, o mažyliams reikia mūsų labai labai

Grįžau į darbą kai dukrytei buvo nepilnai 2m.ir labai gailiuosi , jei antrą kartą nusišypsos laimė, auginsiu tiek kiek įstatymiškai ir finansiškai galėsiu, darbas palauks, vaikas svarbiau

Kaip minimum po dviejų metų, net klausimų nėra
vaikui reikalinga mama, ne auklė ar močiutė

I darba grizau kai mano mergytei suejo 4 menesiukai. Jauciuosi puikiai, i darba jau norejau. Nukvaileciau 2 metus namie tupedama.
QUOTE(lili* @ 2013 01 18, 13:16)
Negrįžkit į darbą ,kiek tik galit

Tai labai individualu. Karjeros žmogus, turbūt nesutiks su aukščiau išsakytais žodžiais, aš gi - visu šimtu pritariu. Nė už ką nepalikčiau mažojo žmogaus savo noru vos kelių mėnesių, metų... Tikiuos, savo mažutę po sparneliu išlaikysiu iki trejų.
Su pirmu vaiku grįžau į darbą, kai jai buvo vos 6 mėn., o dabar grįšiu, kai bus 2 metai. Pasakysiu savo išvadą tokią - kiekvienam savo, kiekvienas žmogus skirtingas ir vaikas skirtingas, bet palygus savo abu atvejus, atsukus laiką atgal, jei tada būtų buvę tokios sąlygos kaip dabar, tai būčiau sėdėjus su vaiku du metus.
Nors esu iš tų, kurios sunkiai nusėdi vienoje vietoje, tačiau metukų laiko vaikučio tikrai negalėčiau palikt
taigi jam reikia mamos..todėl planuoju gryšti į darbą po 2 metų. Jeigu leistų galimybės tai ir iki tryjų būčiau

su abiem vaikais buvau iki 3 metų
QUOTE(gaudyk @ 2012 10 11, 18:36)
Yra ir tokiu darbu i kuriuos reikia grizt po keliu menesiu, tai nereiskia kad mama del to yra blogesne
As i darba grisiu kai lelytei sueis 4 menesiukai, tokie cia istatymai. O ir mylimo darbo jau dabar pasiilgau

As i darba grisiu kai lelytei sueis 4 menesiukai, tokie cia istatymai. O ir mylimo darbo jau dabar pasiilgau

neissivaizduoju tokio darbo,del kurio palikciau 4 men kudyki...Tokiu darbu nera...O gal kai buvau 20m ir buciau radus

QUOTE(Tai vat @ 2013 01 26, 15:07)
neissivaizduoju tokio darbo,del kurio palikciau 4 men kudyki...Tokiu darbu nera...O gal kai buvau 20m ir buciau radus
Tikriausiai su amziumi keiciasi poziuris i motinyste 

Nuskambejo taip lyg tas vaikiukas globos namuose paliktas butu - as juk griztu namo po darbo kiekviena diena

Kazkodel jauciu poziuri, kad tik ta mama gera mama, kuri vaika augina pati vos ne iki mokyklos. Juk Vokietijoj, Italijoj, Austrijoj, Vokietijoj, Prancuzijoj, Olandijoj, Belgijoj motinystes atostogos 12-16 savaiciu, ir mamos grizta i darbus ir uzauga tie vaikiukai linksmi ir laimingi, isauga i normalius zmones

Kazin kaip butu jei LT istatymai del motinystes atostogu pasikeistu ir motinystes atostogos taptu tokios kaip daugumoje vakaru europos valstybiu 12-25 savaites (iskaitant laikotarpi iki vaiko gimimo) - ar tikrai visos akcentuojancios svarba auginti vaika iki 2-3 metu atsisakytu darbo ir liktu namie?